Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasilsin neler yapiyirsun
Pro oldu kaptanimiz Mobese gibi artik kim girmis kim çıkmış görüyor
İyiyim canım bütün gün evdeyim bu ara bende @mavi95 gibi sıkıntıdan patliyorum ufaklık yürümek istiyor ev içinde dolaşıyoruz
Sen nasılsın

Merak ettim. Görmek lazım bordoyu
Ya da morda olabilirdi. Siyah rengin var mı?

Sağol canım bizde hala tubi ile 60lardan kurtulup fit olmaya çalışıyoruz sen nasılsın bakalım?
İyiyim canım havalar çok sıcak iki çocukla çıkmak olmuyor ancak akşam üstü bayram sonu tatile gitcez bakalım az havam degissin

Sağol canım bizde hala tubi ile 60lardan kurtulup fit olmaya çalışıyoruz sen nasılsın bakalım?
Bende evde olmanın dezavantajıni kullanıyorum yiyorum yiyorum ertesi gün tartıda yine 53 görünce hoşuma gidiyor metobolizmam hızlandı galiba

Pro olmak boyle birşey biz goremiyiz
Hosgeldin M MissHayaLet
birinin göz kulak olması lazım
bir de gizli girenleri görebilsem tam olacak
Hahaha bende bakıyorum napıyor bu fit olma yoluna giren hatunlar diye
tugbaFB gecmis olsun canım umarım kizin iyidir.
@yellow girl gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsun inşallah
arada geliyorsun görüyorum ama yazmak bugüne kısmet oldu
fit liğe devammı yoksa htc71 gibi kilomu aldın
zatıflatacam hatice seni taşlarımla

Yok kız galiba yiyip yiyip kilo alamayanlardan oldum kek kuru pasta goturuyom akşamları çay yanında ama sabah aynı kilodayim çok şükür

zeynep profilindeki çantayı sen mi ördün bende bi ara taktım 2 tane ördüm ama sıkıldım güzel olmuş ellerine sağlık
Yok canim bizim gelin hanım yapıyor benim boş zamanim şu an için yok yoksa tabiki yaparım, ama çocuklar çok yoruyor gün sonu yorgun oluyorum

aynen canım 2 cocukla çok zor
eşimde bana kızıyor ne uğraşıyosun bunlarla diye ama seviyorum
Eşime de ayrı bir tribe giresim var zaten zayifladik şimdi de kemiklerin sayılıyor yok bir deri bir kemik kaldın adam simdi de 5 kilo al diye tutturdu tabi ben bu oyuna gelmem

Selam kızlar nasılsınız? Bugün sabah moralim çok bozuldu 57.5 çıktım tartıda gerçekten inanamıyorum. Bir haftadır şeker tüketmiyorum meyveyi de iyice kısmıştım. Ama canım çok tatlı isteyip duruyor iki gündür. Ben de isteğimi bastırsın diye dün ve önceki günlerde 3-4 dilim tavuk jambon yedim. Çok inceler ve dilim başına kalorisi 15-20 olmalı. Ama çok tuzlu olduğu için ödem yaptı galiba

Her gün en az 30 dk spor yapıyorum ter içinde kalıyorum, yediklerim 1000-1200 kalori arası ama yine de artı çıktım Adet de olamadım. Vücudumda çok ödem var parmaklarım bile şiş Bugün şeker isteğini bastırsın diye yoğurda erik ve kayısı doğradım yedim artık. Akşam da kabak yiyeceğim. Canım çok sıkıldı bu kadar artı görmeye B Baharyagmuru35 seni çooook iyi anladım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…