- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.501
İyiyim canım bütün gün evdeyim bu ara bende @mavi95 gibi sıkıntıdan patliyorumNasilsin neler yapiyirsun
Pro oldu kaptanimiz Mobese gibi artik kim girmis kim çıkmış görüyor
Merak ettim. Görmek lazım bordoyukızlar bi markanın rujunu çok övmüşlerdi kalıcı diye (bende ruj en fazla 1 saat kalır)
bende sabah gelirken deneyim bi ne kadar kalacak ona göre alırım dedim
sen git en koyusunu deneaman allahım çıkmıyor ruj denemediğim yöntem kalmadı
birde spor giyindim bordo bordo parlıyorum
İyiyim canım havalar çok sıcak iki çocukla çıkmak olmuyor ancak akşam üstüSağol canımbizde hala tubi ile 60lardan kurtulup fit olmaya çalışıyoruz sen nasılsın bakalım?
Hoşgeldin canım. Şimdiden iyi tatillerİyiyim canım havalar çok sıcak iki çocukla çıkmak olmuyor ancak akşam üstübayram sonu tatile gitcez bakalım az havam degissin
Bende evde olmanın dezavantajıni kullanıyorum yiyorum yiyorum ertesi gün tartıda yine 53 görünce hoşuma gidiyorSağol canımbizde hala tubi ile 60lardan kurtulup fit olmaya çalışıyoruz sen nasılsın bakalım?
Sağol canımHoşgeldin canım. Şimdiden iyi tatiller
birinin göz kulak olması lazım
Hahahabende bakıyorum napıyor bu fit olma yoluna giren hatunlar diye
tugbaFB gecmis olsun canım umarım kizin iyidir.
@yellow girl gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsun inşallah
kız dikkat et birden almaBende evde olmanın dezavantajıni kullanıyorum yiyorum yiyorum ertesi gün tartıda yine 53 görünce hoşuma gidiyormetobolizmam hızlandı galiba
tubi bi 70 leri gördü geldi demeyi unuttunSağol canımbizde hala tubi ile 60lardan kurtulup fit olmaya çalışıyoruz sen nasılsın bakalım?
Yok kız galiba yiyip yiyip kilo alamayanlardan oldumbirinin göz kulak olması lazım
bir de gizli girenleri görebilsem tam olacak
arada geliyorsun görüyorum ama yazmak bugüne kısmet oldu
fit liğe devammı yoksahtc71 gibi kilomu aldın
zatıflatacam hatice seni taşlarımla
kaşı kaşı biyerleriniYok kız galiba yiyip yiyip kilo alamayanlardan oldumkek kuru pasta goturuyom akşamları çay yanında ama sabah aynı kilodayim çok şükür
kaşı kaşı biyerlerini
nazar ederler sana burda
Yok canim bizim gelin hanım yapıyor benim boş zamanim şu an için yok yoksa tabiki yaparım, ama çocuklar çok yoruyor gün sonu yorgun oluyorumzeynep profilindeki çantayı sen mi ördün bende bi ara taktım 2 tane ördüm ama sıkıldımgüzel olmuş ellerine sağlık
silmeye uğraşacam diye mahvettimMerak ettim. Görmek lazım bordoyu
Ya da morda olabilirdi. Siyah rengin var mı?
aynen canım 2 cocukla çok zorYok canim bizim gelin hanım yapıyor benim boş zamanim şu an için yok yoksa tabiki yaparım, ama çocuklar çok yoruyor gün sonu yorgun oluyorum
Masallah onaİyiyim canım bütün gün evdeyim bu ara bende @mavi95 gibi sıkıntıdan patliyorumufaklık yürümek istiyor ev içinde dolaşıyoruz
Sen nasılsın
Eşime de ayrı bir tribe giresim var zaten zayifladik şimdi de kemiklerin sayılıyor yok bir deri bir kemik kaldın adam simdi de 5 kilo al diye tutturdu tabi ben bu oyuna gelmemaynen canım 2 cocukla çok zor
eşimde bana kızıyor ne uğraşıyosun bunlarla diye ama seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?