- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.521
Aynen canım hava sıcak çocuklarla çıkmak olmuyor en rahatı ev açıyorum klimayı serin oluyor hiç yoktan.Masallah onabende evdeyim annemlerdeyim bazende disarda oyle geciyor gunler
Evt canm sen çok güzel spor yaptgn için yağdan verirken kas da arttırdım tabi kas oranı arttıkça metobolizma hızı yükseliyor ondan hızlanmıştır artk ne güzelBende evde olmanın dezavantajıni kullanıyorum yiyorum yiyorum ertesi gün tartıda yine 53 görünce hoşuma gidiyormetobolizmam hızlandı galiba
Gecen bir baktım 56kız dikkat et birden alma
Allahım 53 nedir ya
Aynen canım spor yaptığım için karın kaslarimin yeri de belli aynaya bakınca çok hoşuma gidiyor bir dahaki seneye inşallah bikini falan alacağım hem gobek ancak toparlar ama bu yaz mayo tercihim eş yuzunden adamın egosu zedelendiEvt canm sen çok güzel spor yaptgn için yağdan verirken kas da arttırdım tabi kas oranı arttıkça metobolizma hızı yükseliyor ondan hızlanmıştır artk ne güzeloohh ne güzel tatile de fit gideceksin bizler de tam forumumuzda fit bir şekilde tatile gitmek için artk önümüzdeki yaz senin gibi bomba gibi gideriz
birinin göz kulak olması lazım
bir de gizli girenleri görebilsem tam olacak
arada geliyorsun görüyorum ama yazmak bugüne kısmet oldu
fit liğe devammı yoksahtc71 gibi kilomu aldın
zatıflatacam hatice seni taşlarımla
Bende işe yaramadi o taktik tutmadiazimli ve kararlı olun bakayım benim gibi hedef kilonuza gelin sonra Allah ne verdiyse götürün
Canım ödem çayı iç. Dün kaptanımız maviye de söylemişti. Ben de içiyorum arada çok iyi geliyor. 2 tatlı kaşığı yeşil çay ya da poşet yeşil çay. 750ml suda demle. Soğuyunca yarım limon ve 1 sade soda ekle. Gün boyu iç. Ben limonu 1 koyuyordum ekşi daha çok seviyorumSelam kızlar nasılsınız? Bugün sabah moralim çok bozuldu 57.5 çıktım tartıda gerçekten inanamıyorum. Bir haftadır şeker tüketmiyorum meyveyi de iyice kısmıştım. Ama canım çok tatlı isteyip duruyor iki gündür. Ben de isteğimi bastırsın diye dün ve önceki günlerde 3-4 dilim tavuk jambon yedim. Çok inceler ve dilim başına kalorisi 15-20 olmalı. Ama çok tuzlu olduğu için ödem yaptı galiba
Her gün en az 30 dk spor yapıyorum ter içinde kalıyorum, yediklerim 1000-1200 kalori arası ama yine de artı çıktımAdet de olamadım. Vücudumda çok ödem var parmaklarım bile şiş Bugün şeker isteğini bastırsın diye yoğurda erik ve kayısı doğradım yedim artık. Akşam da kabak yiyeceğim. Canım çok sıkıldı bu kadar artı görmeye @Mavi95 seni çooook iyi anladım valla
O zaman şöyle düşün yediklerinle konuş seni yiyince bana hiç kilo aldirmayacaksin dearamiz da 2 kilonun lafimi olur caaaniiimmmmm
Bende işe yaramadi o taktik tutmadihedef geldim yedim yedim 2.5 3 kilo olarak geri döndü
Caniiim rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin yegen ne tatli oluyo ne cok seviliyoKızlar ben geldimtatlış tatlış sormuşsunz konuşmuşsunuz ama hiç girme fırsat olmadı tatilin tadını çıkardım valla hızlıca şimdi tüm sayfaları okuya bilmek içim tek tek cvp yazmadım hepiniz özlendiniz ❤ bide bebek biz dönmeden geldi ondan zaten her bulduğum boşlukta ablam la annemi aradım için tlfn a başka vakit ayırmak istemedim kızlar tabi biz dönene kadar hasteden cıkp eve geçtiler ama şükür ablam çok iyi sütü de geliyor bir problem yok bebeğide öyle sağlk lı ve emiyor maşallah bende eve bile uğramadan direk ablama indim ona ve bebeisine yardmcı oluyorm
Canım ödem çayı iç. Dün kaptanımız maviye de söylemişti. Ben de içiyorum arada çok iyi geliyor. 2 tatlı kaşığı yeşil çay ya da poşet yeşil çay. 750ml suda demle. Soğuyunca yarım limon ve 1 sade soda ekle. Gün boyu iç. Ben limonu 1 koyuyordum ekşi daha çok seviyorum
Olsunn üzülmee. Bugünü güzel geçir ödem çayı da iyi gelir inşaşşahhHemen hazırlıyorum canım sağ olasın. Ne güzel inceliyordum tam da cuma öncesi baltaladı gelişmemi
İnşallah canım naptın tartıldın mı sabahTşkr edrm fıstığım❤
Amin canmvalla çok güzel tatiller yaptm Antalya tatilim gibi Bodrum da harika geçtii doğru çok rahatladım darısı başına canım benim ❤ inşallah bende bu enerjiyle biran önce 60lara da veda ederim
Ahahhahaha olsun onun sayesinde bu senede gördük deniz kum güneşbu kızın tatilleri başladı ben ekledim yanlış zamandı bitince eklemem lazımdı
Tabiki bir dahaki yaz daha da güzel tatil olacak sende vermiş olup fit bir şekilde gideceksin. Hepinizin az kaldı hedefe biraz daha sıkın disinizi bitti bile ama tabi ki spor devam.Evt canm sen çok güzel spor yaptgn için yağdan verirken kas da arttırdım tabi kas oranı arttıkça metobolizma hızı yükseliyor ondan hızlanmıştır artk ne güzeloohh ne güzel tatile de fit gideceksin bizler de tam forumumuzda fit bir şekilde tatile gitmek için artk önümüzdeki yaz senin gibi bomba gibi gideriz
kıskanıyolar canımEşime de ayrı bir tribe giresim var zaten zayifladik şimdi de kemiklerin sayılıyor yok bir deri bir kemik kaldın adam simdi de 5 kilo al diye tutturdu tabi ben bu oyuna gelmem
geçmiş olsun kuzum iyi yapmışın ihmal etmemekleSabah tartildim 58.8 ciktim bugun doktora gidiyorm 3.40 ta randevum var insallah bi ilac fln verirde su sisligim iner biktm kac haftadir bi ileri bi geri
Ayyy napcaz bu kocaları bilmemkıskanıyolar canım
bizde de bugün küçük bi kriz oldu
bende şişmanken hep atlet giyerdim niye belimi örtsün diye
şimdi bıraktım giymeyi sabah gördü ona taktı
zayıfladın diye değiştin farkında mısın diyo
güler misin döver misin
ama kabul et sende iyi verdin adam haklı
bak korumayı öğrendin maşallah sanaGecen bir baktım 56dedim tartiya sen ne diyon patlattım hemen bir Dukan birası ertesi gün tekrar 53 megersem baya ödem varmış artık nasıl yediysem regl zamanı
dukan birası yap iç canımSelam kızlar nasılsınız? Bugün sabah moralim çok bozuldu 57.5 çıktım tartıda gerçekten inanamıyorum. Bir haftadır şeker tüketmiyorum meyveyi de iyice kısmıştım. Ama canım çok tatlı isteyip duruyor iki gündür. Ben de isteğimi bastırsın diye dün ve önceki günlerde 3-4 dilim tavuk jambon yedim. Çok inceler ve dilim başına kalorisi 15-20 olmalı. Ama çok tuzlu olduğu için ödem yaptı galiba
Her gün en az 30 dk spor yapıyorum ter içinde kalıyorum, yediklerim 1000-1200 kalori arası ama yine de artı çıktımAdet de olamadım. Vücudumda çok ödem var parmaklarım bile şiş Bugün şeker isteğini bastırsın diye yoğurda erik ve kayısı doğradım yedim artık. Akşam da kabak yiyeceğim. Canım çok sıkıldı bu kadar artı görmeye @Mavi95 seni çooook iyi anladım valla
ay bu ara canım çok pis bişey istiyorO zaman şöyle düşün yediklerinle konuş seni yiyince bana hiç kilo aldirmayacaksin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?