- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.541
olur kuzum bende arife günü bildirecem arife günü gecesi yolcuyuz bizdeKızlar bayram hedeflerimizi bayram sabahı mi bildiricez? Biz arefe gecesi yola çıkıyoruz da bayram sabahı tartılamıcamarefe sabahı bildirsem sorun olur mu acaba?
benim ki farkediyormuşta söylemiyormuş bugün itiraf ettiAyyy napcaz bu kocaları bilmemama fark ediyor 3,4 kilo bile olsa yok memnun edemeyiz biz bunları
Evt öyle canımCaniiim rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin yegen ne tatli oluyo ne cok seviliyo
Valla ben öyle yapıyorum ama ise yaramazsa beni topa tutmaay bu ara canım çok pis bişey istiyor
dediğini yapıp yesem işe yararmı ki
Babamda anneme aynı şekilde gece 11 de masa hazırlıyor zorla anneme yediriyor. Dün gece annem dedi kıskanıyorsun dimi kilo aldın diye ama almıycam dedi. Babamda görürsün sen beni şişmanlattın bende her gece sana yediricem kilo alacaksın dedi. Güldüm yatağa giderkenEşime de ayrı bir tribe giresim var zaten zayifladik şimdi de kemiklerin sayılıyor yok bir deri bir kemik kaldın adam simdi de 5 kilo al diye tutturdu tabi ben bu oyuna gelmem
Yok kuzum geecekten öyle adamlar takıntı halinde dolaşıyor ona ne oluyorsa ben kilom ile mutluyumBabamda anneme aynı şekilde gece 11 de masa hazırlıyor zorla anneme yediriyor. Dün gece annem dedi kıskanıyorsun dimi kilo aldın diye ama almıycam dedi. Babamda görürsen sen beni şişmanlattın bende her gece sana yediricem kilo alacaksın dedi. Güldüm yatağa giderken
İnşallah canım naptın tartıldın mı sabah
Ahahhahaha olsun onun sayesinde bu senede gördük deniz kum güneş
Kesinle canımTabiki bir dahaki yaz daha da güzel tatil olacak sende vermiş olup fit bir şekilde gideceksin. Hepinizin az kaldı hedefe biraz daha sıkın disinizi bitti bile ama tabi ki spor devam.
İnsan alışınca saati geldi mi spor yapmaya devam ediyor. Valla güzel bir vücut için spor şart onu anladım ben
Bende inanmazdım ama babamda gözümdeki örnekYok kuzum geecekten öyle adamlar takıntı halinde dolaşıyor ona ne oluyorsa ben kilom ile mutluyum
Valla şaka gibi bi rakam ne olsunkız dikkat et birden alma
Allahım 53 nedir ya
Canım senin dün gecen nasıl geçti. Gece bir ara delirmişsin kalmadılar dimi?Valla şaka gibi bi rakam ne olsun
Canım sende şu anki boş zamanlarını degerlendir ben bekarken haftada iki kitap bitirirdim şimdi kitabın kapağını açacak zamanım yok. Oysa ki en sevdiğim hobimdi şimdi çocuklar uyusa da dinlensem diyorumValla şaka gibi bi rakam ne olsun
Sagol kuzum bakalim ne dicek bide sislik insin derkn verdigi ilaclar kilo yaoiyomsgeçmiş olsun kuzum iyi yapmışın ihmal etmemekle
Onun eşi zaten çocuk gibi canım tam spora gitcek dün kızın başına iş aştıCanım sende şu anki boş zamanlarını degerlendir ben bekarken haftada iki kitap bitirirdim şimdi kitabın kapağını açacak zamanım yok. Oysa ki en sevdiğim hobimdi şimdi çocuklar uyusa da dinlensem diyorum
Valla şu anki fırsatları iyi değerlendir çocuk olunca bu günleri çok arayacaksın
Demek eşi kıskanıyor spor yapsın istemiyorOnun eşi zaten çocuk gibi canım tam spora gitcek dün kızın başına iş aştı
arada sen kaynama daBabamda anneme aynı şekilde gece 11 de masa hazırlıyor zorla anneme yediriyor. Dün gece annem dedi kıskanıyorsun dimi kilo aldın diye ama almıycam dedi. Babamda görürsün sen beni şişmanlattın bende her gece sana yediricem kilo alacaksın dedi. Güldüm yatağa giderken
Spora verdiği değer güzel böyle devam ederse hedef kilosunda çok güzel bir fiziğe sahip olacakDemek eşi kıskanıyor spor yapsın istemiyorgördüm fotolarini gayet fit olmuş maşallah
bence kesin almışındırahahaahaa
Yok tatlım yarn sabah tartılcam ama görüntü ve kıyafetlerde hiç bir farklılık yada vücutta şişlik vs. Yok canm ondan hala 62civariyımdr diye düşünüyorum ama bakalım yarın görücez akmı karamı
Kesinle canımbundan 5 kilo daha az olsaydım ama sporsuz o kiloya inmiş olsaydım kesinlikle şuan ki kadar mutlu olmazdım sporun verdiği görüntü sıkılık,özgüven ve enerji bambaşka sporsuz bir hayat düşünemiyorum valla zaten bağımlılk yapyr
Ben napıyım kediyi kitabı aldım yatağıma geçtim. Sonra kedi bile dayanamadı gitti yanlarına çok zor çooookkkk. Babam en büyük destekçim dediğim adam en büyük düşmanım çıktı.arada sen kaynama da
emzirdiğin için büyük ihtimal ilaç vermez canımSagol kuzum bakalim ne dicek bide sislik insin derkn verdigi ilaclar kilo yaoiyoms
sen zamanını babanla değil annenle geçirsen ip incecik olursun şimdiyeBen napıyım kediyi kitabı aldım yatağıma geçtim. Sonra kedi bile dayanamadı gitti yanlarına çok zor çooookkkk. Babam en büyük destekçim dediğim adam en büyük düşmanım çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?