Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Of of ofofof offffffffffffffi ceza iki gün karbonhidrat mı? Ben ara ara girip baktım onu kaçırmışım.
Bu arada doyurucu ve sağlıklı bir kahvaltı gözüküyor

Orası öyle yazdığını yorumlamış insanlar. Şimdi kilo bildirimini nasıl yapacak cuma günü
Canm tğb dan öğreniyim konuşmadık tam ama büyük ihtimal liste olmaya bilir ama olmasa da biz kontrol amaçlı pazartesi yaptğmz gibi yarn da tartılalım hem ona gòre kendimizi bilir çeki düzen veririz haftaya cuma ya kadar

Ben şimdi tartıldım. 69 çıktı. Yarın sabah wc sonrası tartılıcam acil 4 kilo operasyonu yapmam lazım.
Doğru bayram haftası onu unutmuşum

Of of ofofof offffffffffffffi ceza iki gün karbonhidrat mı? Ben ara ara girip baktım onu kaçırmışım.
Bu arada doyurucu ve sağlıklı bir kahvaltı gözüküyor
Evet canm tıka basa doyurdu valla yumurta da kahve de ikisi de zaten uzun süre tokluk yaratıyor öğlende de sebze ve yoğurt ,akşamda et çorba planım bu

Cok mu fena fark of Ben de korkuyorum. Dikkat de ediyorum ama bu tar tatillerin sonu hep husran oluyor
geçen hafta 67,9 bugün 68,5
Selam kızlarrr. Var mı bugün tartılan baba yiğitttt
68,5
9 gün şekerli yemedim tatilde . Sadece 1-2 porsiyon meyve o da nektarin ya da erik. 10. gün patladım. Çocuklar gözümün önünde çikolata dondurma yedikçe garipler gibi hissettim.
Ama sen başarırsın.

Canm bence yarn yada öbürgün senin kilon geri düşücek çünki pirinç çok ödem yapıyor direk artı çıkartıyor sen akşam lahana sarması yemissin hem de 10 tane ve üstüne dondurma onlar mutlaka sabaha artı yapar hatta genelde +1 kilo yapar ama bugün yarın dikkatli beslenirsen hemen geri gider o artı sen merak etme pirinç su tuttu o suyu atmak için ve dengelemek için bugün karbonhidrat alma bir iki gün pirinç,bulgur,kuru bakliyat gibi şişirici şeylerden ve tabiki şeker içeren gıdalardan iki gün uzak durursan düşer

Sabah yumurta, zeytin, peynir, domates ve fındık yedim. Öğlen de balık ve mercimek çorba. Akşama ne yesem diye düşünüyorum. Taze fasulye olur sanırım. Köyden topladım taze taze . Yarına 1 kilo gitse .
Taze fasulye +yoğurt çok güzel olur canım bol bol suyu unutma tabi eğer bir de ödem atıcı 2fincan bitki çayı yaparsan yarına çok ciddi ödem atarsın kiraz sapı yada maydonoz limon gibi ödem atıcı çay çeşitlerinden yada hazır sallama çaylar var form çay diye onlar çok güzel ödem atıyor

Yenmemişken tartılsaydın acaba kaç oldun bayram ertesi diye tartılsana ona göre telafiye başlarsın
75.5 cıktı simdi tartıldım yemeden hiç . Biraz su içmiştim o kdr .O kdr yemeye valla normal bnce . 2 3 günlük spor ve diyetle gider o haftaya 74 lerde olurum artık ins . 1 ay 1 haftadır 75 im

75.5 cıktı simdi tartıldım yemeden hiç . Biraz su içmiştim o kdr .O kdr yemeye valla normal bnce . 2 3 günlük spor ve diyetle gider o haftaya 74 lerde olurum artık ins . 1 ay 1 haftadır 75 im
Bence çok iyi bayram sonrasına göre. Gelsin artık 74

Tabi okadar yemeye +1 de çıkabilirdin az bile çıkmış tabi iyi bari 75 ler gitmemiş artk bugünden itibaren sağlam başlarsın haftaya kadar 74 lere geçme şansın olur bòylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…