- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.481
Of of ofofof offffffffffffffi ceza iki gün karbonhidrat mı? Ben ara ara girip baktım onu kaçırmışım.Kızlar umarım ilerliyen saatler de bir aksilik yani bir değişiklik olmaz ise bugün ekmek dağil saf karbonhidrat hiç almıycamhem de bayram hedefi tutturamamış cezamı yapmış olurum çakıl hariç hepimize 2gün karbonsuzluk cezamız vardı unutmayın işte benim bugün ki kahvaltım:
Eki Görüntüle 2298559
Canm tğb dan öğreniyim konuşmadık tam ama büyük ihtimal liste olmaya bilir ama olmasa da biz kontrol amaçlı pazartesi yaptğmz gibi yarn da tartılalım hem ona gòre kendimizi bilir çeki düzen veririz haftaya cuma ya kadarOrası öyle yazdığını yorumlamış insanlar. Şimdi kilo bildirimini nasıl yapacak cuma günü
Ben şimdi tartıldım. 69 çıktı. Yarın sabah wc sonrası tartılıcam acil 4 kilo operasyonu yapmam lazım.
Doğru bayram haftası onu unutmuşumCanm tğb dan öğreniyim konuşmadık tam ama büyük ihtimal liste olmaya bilir ama olmasa da biz kontrol amaçlı pazartesi yaptğmz gibi yarn da tartılalım hem ona gòre kendimizi bilir çeki düzen veririz haftaya cuma ya kadar
Evet canm tıka basa doyurdu valla yumurta da kahve de ikisi de zaten uzun süre tokluk yaratıyorOf of ofofof offffffffffffffi ceza iki gün karbonhidrat mı? Ben ara ara girip baktım onu kaçırmışım.
Bu arada doyurucu ve sağlıklı bir kahvaltı gözüküyor
geçen hafta 67,9 bugün 68,5Cok mu fena farkof Ben de korkuyorum. Dikkat de ediyorum ama bu tar tatillerin sonu hep husran oluyor
68,5Selam kızlarrr. Var mı bugün tartılan baba yiğitttt
9 gün şekerli yemedim tatilde . Sadece 1-2 porsiyon meyve o da nektarin ya da erik. 10. gün patladım. Çocuklar gözümün önünde çikolata dondurma yedikçe garipler gibi hissettim.Kızlar umarım ilerliyen saatler de bir aksilik yani bir değişiklik olmaz ise bugün ekmek dağil saf karbonhidrat hiç almıycamhem de bayram hedefi tutturamamış cezamı yapmış olurum çakıl hariç hepimize 2gün karbonsuzluk cezamız vardı unutmayın işte benim bugün ki kahvaltım:
Eki Görüntüle 2298559
Canm bence yarn yada öbürgün senin kilon geri düşücek çünki pirinç çok ödem yapıyor direk artı çıkartıyor sen akşam lahana sarması yemissin hem de 10 tane ve üstüne dondurma onlar mutlaka sabaha artı yapar hatta genelde +1 kilo yapar ama bugün yarın dikkatli beslenirsen hemen geri gider o artı sen merak etme pirinç su tuttu o suyu atmak için ve dengelemek için bugün karbonhidrat alma bir iki gün pirinç,bulgur,kuru bakliyat gibi şişirici şeylerden ve tabiki şeker içeren gıdalardan iki gün uzak durursan düşergeçen hafta 67,9 bugün 68,5
68,5
9 gün şekerli yemedim tatilde . Sadece 1-2 porsiyon meyve o da nektarin ya da erik. 10. gün patladım. Çocuklar gözümün önünde çikolata dondurma yedikçe garipler gibi hissettim.
Ama sen başarırsın.
Taze fasulye +yoğurt çok güzel olur canımSabah yumurta, zeytin, peynir, domates ve fındık yedim. Öğlen de balık ve mercimek çorba. Akşama ne yesem diye düşünüyorum. Taze fasulye olur sanırım. Köyden topladım taze taze . Yarına 1 kilo gitse.
Ben de daha öğlen yemeği yemedim geçe kaldım diyordum. Aç bırakma kendini bu kadarrBen daha kahvaltı yapmadım
Çok geç uyandım ondan cnm yycm SmdiBen de daha öğlen yemeği yemedim geçe kaldım diyordum. Aç bırakma kendini bu kadarr
Yenmemişken tartılsaydın acaba kaç oldun bayram ertesi diye tartılsana ona göre telafiye başlarsınÇok geç uyandım ondan cnm yycm Smdi
75.5 cıktı simdi tartıldım yemeden hiç . Biraz su içmiştim o kdr .O kdr yemeye valla normal bnce . 2 3 günlük spor ve diyetle gider o haftaya 74 lerde olurum artık ins . 1 ay 1 haftadır 75 imYenmemişken tartılsaydın acaba kaç oldun bayram ertesi diye tartılsana ona göre telafiye başlarsın
Bence çok iyi bayram sonrasına göre. Gelsin artık 7475.5 cıktı simdi tartıldım yemeden hiç . Biraz su içmiştim o kdr .O kdr yemeye valla normal bnce . 2 3 günlük spor ve diyetle gider o haftaya 74 lerde olurum artık ins . 1 ay 1 haftadır 75 im
Tabi okadar yemeye +1 de çıkabilirdin az bile çıkmış tabi iyi bari 75 ler gitmemiş artk bugünden itibaren sağlam başlarsın haftaya kadar 74 lere geçme şansın olur bòylece75.5 cıktı simdi tartıldım yemeden hiç . Biraz su içmiştim o kdr .O kdr yemeye valla normal bnce . 2 3 günlük spor ve diyetle gider o haftaya 74 lerde olurum artık ins . 1 ay 1 haftadır 75 im
Hoşgeldin canım dikkat et bunu da banlama sıkma canınıSelam kızlar nasılsınız ben mavi ..
Ağustos 15 olmuş ben hala 75 den düşemedim kesin 76 olmusumdurda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?