- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.521
Hiç sanmıyorum amaKizlar bundan sonra bunla devam etsem olur mu ? Ismi de degstrdim .
Vaayyy harikasın canımm bayramın en başarılısı sensinbeeeennnnnn
Eveettt 61.8
Vaayyy harikasın canımm bayramın en başarılısı sensin
69,70 ÇIKTIM WCSİZSelam kızlarrr. Var mı bugün tartılan baba yiğitttt
Tebrik ederim canımm. Hayır tartışmadım korkuyorum şu an69,70 ÇIKTIM WCSİZ70 BEKLİYORDUM SEN TARTILIN MI
Pilates yapmaya başla cnmKızlar şimdi size yeni bir konu açıcam ve bu konuyla ilgili başka sıkıntısı olan varsa beraber çözüm bulalım yada bulan tavsiyesi olan varsa yardım alalım hepberaber
Biliyorsunuz verdiğim kilo artk net ve tam 14 kiloya ulaştı ve bunun 10-11 kilosunu da sizinle iken verdim ve genelde sürekli yağdan verdim bu yüzden de vücudum çok çok daralıp kücüldü karnım resmen yok oldu ve artk düm düz diyebileceğim hale ulaştı göğüslerim çok büyüktü şuan daha normal boyutlara inmeye başladı vs. Vs. Ve artk kilomun iyice azlamasi ile birlikte bu haftalarda karnım ve göğüslerim de ciddi bir yumuşama oldukızlar sürekli bisikleti hiç bırakmadigimin etkisinden sanırım kalçam taş gibi ve bacaklarım da öyle oralar dan çok mutluyum ama göbek kısmım elleyince yumuşacık ve göğüslerim de baya yumußamaya başladı napıcamm ??? çok kilo verip böyle hissetmeye başlayan yada napıcaz bilen var mı ?
İnşallah canım yeni regl oldum çatlıyorum şişkinlikten gözüm kesmedi tartılmayı bikaç gün snra tartılcam ödem gidince ama bakalm kaç artı çıkçam ahahahahTeßekkür ederim canım benim inşallah devamı gelir biran önce 61fen 60a geçerim ❤ sen tartıldın mı canım kaçsın ? Yakalayabildim mi seni
Bende bi inceledim kendimide bacaklarımdaki çatlaklar nasıl artmışKızlar şimdi size yeni bir konu açıcam ve bu konuyla ilgili başka sıkıntısı olan varsa beraber çözüm bulalım yada bulan tavsiyesi olan varsa yardım alalım hepberaber
Biliyorsunuz verdiğim kilo artk net ve tam 14 kiloya ulaştı ve bunun 10-11 kilosunu da sizinle iken verdim ve genelde sürekli yağdan verdim bu yüzden de vücudum çok çok daralıp kücüldü karnım resmen yok oldu ve artk düm düz diyebileceğim hale ulaştı göğüslerim çok büyüktü şuan daha normal boyutlara inmeye başladı vs. Vs. Ve artk kilomun iyice azlamasi ile birlikte bu haftalarda karnım ve göğüslerim de ciddi bir yumuşama oldukızlar sürekli bisikleti hiç bırakmadigimin etkisinden sanırım kalçam taş gibi ve bacaklarım da öyle oralar dan çok mutluyum ama göbek kısmım elleyince yumuşacık ve göğüslerim de baya yumußamaya başladı napıcamm ??? çok kilo verip böyle hissetmeye başlayan yada napıcaz bilen var mı ?
Tartıldın mı kaç çıktın .Rica ederim canm benim ne demek
Oluştur canm zaten programlı bir şekilde hedefe kitlenerek ilerleyince insan başarıyor her şey beyimde bitiyor kesinlikle kafaya koydun mu yaparsın canımbende bayrama girdgmz gün 61 leri ucundan görmüştüm canm inslh cumaya kadar 61ler de kalma olurum ve öbür haftala 60ı görmeye çabalarım niyetim bu ayı 60 kilo olarak kapatabilmek ve artk eylülde 5lere geçebilmek bu kez daha da rahat ilerleriz artk 2bayram da bitti tatillerde yaptk hatta kışa kadar önümde doğum günü yada herhangi bir özel gün bile yok senin de öyledir inslh eeeee daha ne olsun kesintisiz ilerliycez
Baklavam var deyince gözümde canlanan kuru baklavalarİnşallah canım yeni regl oldum çatlıyorum şişkinlikten gözüm kesmedi tartılmayı bikaç gün snra tartılcam ödem gidince ama bakalm kaç artı çıkçam ahahahah
Bende bi inceledim kendimide bacaklarımdaki çatlaklar nasıl artmışkarın için bu dediğim crunchy frog hareketi çok iyi geliyo bak kondisyonlusun zaten kısa sürede sıkılaşırsın göğüs için pek bişey bilmiyorm ama pilates çemberini dik koy yere kolun düz şekildr avcunun içiyle press yap
Abs hareketleri çalış bol bol snra sırtüstü yat yerde ayaklarını tabanlardan birleştir kalçanı yerden kaldırcak şekilde ayaklarını yukarı kaldır snra tekrar ayaklarını yere koy tekrarla çok etkili bi hareket bak geçende sezeryan izimin konusu olmuştu arkadaşımla elledi ay diyo çok sert orası yoo dedim normal ki karnımada elledi şaşırdı çok sert diyo karnın onunkine elledim bende nasıl pofuduk puaça gibidemem o ki o iki hareket bana çok yaradı hatta küçük 4 baklavam var
İnşallah canım yeni regl oldum çatlıyorum şişkinlikten gözüm kesmedi tartılmayı bikaç gün snra tartılcam ödem gidince ama bakalm kaç artı çıkçam ahahahah
Bende bi inceledim kendimide bacaklarımdaki çatlaklar nasıl artmışkarın için bu dediğim crunchy frog hareketi çok iyi geliyo bak kondisyonlusun zaten kısa sürede sıkılaşırsın göğüs için pek bişey bilmiyorm ama pilates çemberini dik koy yere kolun düz şekildr avcunun içiyle press yap
Abs hareketleri çalış bol bol snra sırtüstü yat yerde ayaklarını tabanlardan birleştir kalçanı yerden kaldırcak şekilde ayaklarını yukarı kaldır snra tekrar ayaklarını yere koy tekrarla çok etkili bi hareket bak geçende sezeryan izimin konusu olmuştu arkadaşımla elledi ay diyo çok sert orası yoo dedim normal ki karnımada elledi şaşırdı çok sert diyo karnın onunkine elledim bende nasıl pofuduk puaça gibidemem o ki o iki hareket bana çok yaradı hatta küçük 4 baklavam var
61.8 canımTartıldın mı kaç çıktın .
Canim biz cumartesi donuoruz, pazar anca tartilabilirim BenAynen geçen bayram 1.5 bu bayram 50p gr almışım sen ne durumdasin
Bayram da herkesin miğdesinde baklavası vardı diyosunBaklavam var deyince gözümde canlanan kuru baklavalar
Ama yarn bildirim yapmama gerekiyor seni ne yazıcaz peki canm ? yarn liste varmışCanim biz cumartesi donuoruz, pazar anca tartilabilirim Ben
Bilmiyorum ki canim Sabah denizden once bi eczaneye fln gitmeye calisirim olmadi, peki gidemessem ne olcakAma yarn bildirim yapmama gerekiyor seni ne yazıcaz peki canm ? yarn liste varmış
Bir de ayni tarti degil sonucta farkli cikabilirBilmiyorum ki canim Sabah denizden once bi eczaneye fln gitmeye calisirim olmadi, peki gidemessem ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?