- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.981
Çok iyi olur vallahi ben de emziriyorumEmziren bir arkadasim vardi oda 85 kiloyla baslamisti diyetisyenin verdigi listeyi atabilirim ornek olmasi acisindan kendine gore degistirebilirsin dokunan şeyleri
Bebiside 4 aylik falandi başladığında
Tamam canim listeyi alinca paylasirimÇok iyi olur vallahi ben de emziriyorum
Ne bildirimi cnmBildirim geldi
KAHVALTI GÜNÜN EN ÖNEMLİ ÖĞÜNÜ CANIM :)
MENÜLERİ AKŞAM TOPLU OLARAK PAYLAŞIYORUZ ÖĞLEN ÖĞÜNÜN ARA ÖĞÜN GİBİ BİRŞEY OLMUŞ EN AZINDAN BİR ÇORBA SALATA ŞEKLİNDE ÖĞÜN YAP . YADA PROTEİN VRSA EVDE 120 GR KADAR HAŞLAYIP YİYEBİLİRSİN
Yarım bardak dahi benim oğluma etki ediyo sütte ya. Kesinlikle o dokunmuştur. Birde üstten diş geldi gelecek onun sıkıntsıyla birleşince kombo oldu çok zordu.Ben 2 aydır sütlü kahve içmiyordum. Geçtiğimiz günlerde 2 gün üst üste sütlü filtre kahve içtim gündüz. Bebeğimi gece emziriyorum. Ve kızım o günlerde gece 2 saat boyunca gaz sancısından ağladı durdu. Acaba sütlü kahve mi dokundu demiştim ama şimdi siz yazınca sanırım o dokundu evet
Çok iyi olur ya. Ben diyetisyen listesine uyamıyorum hani hergün buradaki gibi konuşulmuyo falan ya kendimi o disipline sokamıyorumEmziren bir arkadasim vardi oda 85 kiloyla baslamisti diyetisyenin verdigi listeyi atabilirim ornek olmasi acisindan kendine gore degistirebilirsin dokunan şeyleri
Bebiside 4 aylik falandi başladığında
Hergun tartılma cnm o zmn kilon belli olmaz gün içinde ve tüm günler farklı çıkabiliyor . Cumadan cumaya tartılmayi dene hem öyle 1 kilonun bianda gittiğini görünce daha çok sevinirsinAy bu grup ne cok yaziyor. Her seyi okuyamadim bile. Dun aksamustu tok 69.2ydim. Son gunum diye aksam abarttim. Cekirdek meyve ve ne alakaysa susamli cubuk yedim. Sabah ac karnina 69.1 geldim.
Neyse kahvaltim iyiydi simdilik. Aksam toptan yaziyoruz degil mi? Cunku aksama kadar ne yiycem bilmiyorum.
Akşam hepsini yazıyorsun cnm evetAy bu grup ne cok yaziyor. Her seyi okuyamadim bile. Dun aksamustu tok 69.2ydim. Son gunum diye aksam abarttim. Cekirdek meyve ve ne alakaysa susamli cubuk yedim. Sabah ac karnina 69.1 geldim.
Neyse kahvaltim iyiydi simdilik. Aksam toptan yaziyoruz degil mi? Cunku aksama kadar ne yiycem bilmiyorum.
Menüyü ilk sayfadaki en baştaki linke yazıyoruz cnm burda arada kaynamasın diyeGünaydın, menüm:
2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış kaşarlı domatesli tost, 4 zeytin, yarım bardak süt
Öğlen: 1 tabak kabak çorbası, 1 kase yoğurt
Ara: 2 adet girişini
Akşam: 1 kase kabak çorbası, semiz otu salatası
Herkese başarılarmis gibi diyetler dilerim.
Kızlar hergün tartılmayın cumadan cumaya tartılın . Farkı toplu görmek daha mutlu edici olur hemSabah tartıldım kızlar 80,4 çıktım
Hatta ilk tartıda 79,2 gösterdi nasıl sevindim ama yanlış tartmış
Yah sormaBiz silkeleriz seni bacım
Insanların kilo almışsın sòylemlerini kilo vermisin olarak değiştirmek senin elinde canim
Burda hem emzirip hemde çatır çatır kilo veren arkadaşlarımız var bknz.Kizilbodur ve kaptinn
TunaydinnGunaydin kizlar
Hoşgeldin cnm menüleri ilk sayfada baştaki linke tıkla oraya akşam toplu olarak bildiriyoruzHerkese Günaydın bende katılmak istiyorum bu gruba :)) 81.2 kg 164 boy . Sabah yarım litre su 30 gr yulaf + 2 yumurta + 30 gr peynir ile omlet yedim suya devamakşam gün sonu yazarım diğer arkadaslara da fikir vermeye çalışıcam kolay gelsin hepimize . AA birde hedefim : 68 olmak
Sudur . Dalgalanmalar normal hergün tartılmaKizlar naberrt ben cok hastayim grip oldum hic istahim yok onceki gun -1 kiloydum ama bugn baktm 57.2 ciktim anlamadim bende
Cok sagol kuzumSudur . Dalgalanmalar normal hergün tartılmaçok geçmiş olsun cnm ilaç icseydin grip ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?