• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar kapışma lar ne alemde :KK66: hadi biraz hızlanalım gazlanalım:KK31: kimler eşini yeniyor bakalım kimler geride kaldı :skandal:
Kapısmalara tekrar el atalım mi eşliyelim mı yine :KK66: yeni arkadaşlarda geldi hem daha çok kişi olduk
:KK11: varmısınız kapışmaya ?
Ay bnm rakip kimdi unuttum ben galiba bana yakin kimse yine yok su an 🤦

Ay bnm rakip kimdi unuttum ben galiba bana yakin kimse yine yok su an 🤦
D Dlrykc ile kapışıyorsunuz canm ama kapışmıyorsunuz gibi 😂 hiç atışmadan ayrı ayrı alemlerde takılıyorsunuz sanki 😂 bu hafta sen dlry baya yakınlaştın artık :KK66:
pazartesi sen 56 dlrykc 54 imiş

Kızlar 20 dk tempolu yürüyüş ile spor salonuna varis 6 dk koşu 24 dk tempolu yürüyüş. Yuruyus bandında . 10 dk eliptik 5 dk kürek çekme aleti ve hesapladım 10 dakkada aralarda dinlenmelerle 700 tane ip atladım . Ordan çıktım pazara uğradım şimdi eve gidiyorum. Dus alıp yemek yapıp yiyip akşama yemek yapıp dinlencem

Kızlar 20 dk tempolu yürüyüş ile spor salonuna varis 6 dk koşu 24 dk tempolu yürüyüş. Yuruyus bandında . 10 dk eliptik 5 dk kürek çekme aleti ve hesapladım 10 dakkada aralarda dinlenmelerle 700 tane ip atladım . Ordan çıktım pazara uğradım şimdi eve gidiyorum. Dus alıp yemek yapıp yiyip akşama yemek yapıp dinlencem
Enerjine hayranim.

Kızlar bebemin bi şeysi kalmamış artık. :emir_bebek: goncamın da nesi olduğu daha belli değil, yarın netleşcek. Ama safra değilmiş onu öğrendik. Bi de karaciğeri yağlanmış yarın doktor diyet vercek kesin:KK70::KK70: kiyamam ağrısı çok üzülüyorum ama bi yandan da iyi yanı mecbur diyet yapcak. Artık diş görünüş vs değil sağlığı için. Son zamanlarda benş de çok zorluyordu yedikleriyle istedikleriyle. Bana da yaradı diyet daha kolay olcak

Bunu ayda 1 e indirmelisin bunu sana htc de söylemişti çoğumuz yazdm hiç yapma demiyorum ama çok canm istediği bir şeyi ayda 1 yap mesala her hafta kaçamak yapılmaz yani hepimiz için durum aynı sadece diyete yeni başlayanlar 'ın bünyesi güzel yakıyor onlarda böyle etki yapmaz ama biz aylardır diyetteyiz çok uzun süre vücudu yorduk ve çok kilo atmasını sağladık bunun üstüne hala kilo gitsin istiyorsak kemerleri sıkmak zorundayız herhafta istediğinizi bitemeyiz üstelik ayda 1 kez bile 1 kaçamak olmalı ve senin ki 1kaçamak da diil haftasonu cips,kola,2 tane birden dondurma hepsini birden yemişesin kilo vermek istiyor isen bukadar da olamz ki bunun neyini kabul edemiyorsun baya abartılı yemissin biz eskilerde sıkmadikca veremiyoruz hepimiz ayniyiz bu sana özel durum diil yani yani ama uymak zorundasın diil bişeyde yok ama ozman daha yavaş vermeyi yada bazen haftalarca hiç vermekti göze alıp yedeklerden devam da edebilirsin kimimiz böyle yapıyoruz olacaklar ortada gerçekler belli ya sıkı ve kilo vererek yada çok sıkmadan zamana bırakarak ilerlersin haftada bir kaçamak yaparak da ilerleye bilirsin seçim senin ama sonucu kabul etmek zorundasın ozman sürekli şikayet etmen çok tohaf burda herkez kaçamak yapabiliyor ondan da artı oluyor ve bunun bilincinde o yüzden senden başka süreli şikayet ve olumsuz mutsuz yazılar yazıp enerjiyi kimse aşşağı çekmiyor bunu tek sen yaptgm için diyorum yoksa burada negatif yazilar yazip surekli motivasyon dusurucu soylemde bulunmadikca zaten istediğini yemekte özgürsün
Anladım . Bundan sonra şikayet edip olumsuz şeyler yazmam . Ama insanin kilo veremeyince morali bozuluyor yazmak dertlesmek istiyor . Kacamaksz kilom gitmezse bundan sonra yine olumsuz yazmam ..

🤩😍Pazartesi 68.8 imişsin canım woowww pazartesiden çarşambaya 900 grm gitmiş
Evet hem de adet olcam siskinligim var.
Normalde her gun pasta cips yiyordum ya birakinca hizli verdim. Ama iki ya da 3 hafta surer bu en cok. 65e insem de sonra yavaslasa bari.

Tabiki sende o güç var 💪 harika şeyler başaracaksın canım bak gör :KK5: yakında kendime inanamıyorum neler başardım yazacaksın buralara❤ inslh kuzum 🙏 inşlh dediğin gibi takılmadan 59u görebilirim dukan amcamın sayesinde yoksa artk klasik diyete benim vücut bu zaten normal beslenmem kilo verdirecek bir durum yok diye yanıt veriyor 😂 dukan amca ya güveniyorum bena 1.5 -2 kilo daha attısa yeter zaten sonrası için hiiccc acelem yok sağlklı beslenerek giderim devamini :KK66:
inşallah canım .
sporu bir hafta azaltırsan bence 1,5 2 kilo hemen gider canım spor kas kütlesini arttırıyor çünkü o da kilo almak demek
SchonerDuft SchonerDuft 69 dun canm seni de 70-69-68 yada 67 aralığında senin kilona yakın kim varsa onla eşleriz 😉 bakarım o aralıkta kim var çakıl sana baya yaklaşmıştı aslında tam 6lara geliyordu oda hırslîda iyi kapışırdınız ama 72 de ikin biraz tıkan di galiba bakiim bakalım 🤔 başka 69 a yakın kim var
cuma günü liste yapalım olmazsa cumadan başlarız kapışmaya
SchonerDuft SchonerDuft
Ben 69.1 basladim. Iki sabahtir 67.9 cikiyorum. Kapisalim mi?
kapışalım cnım .
beni sana önerim 1 porsiyon etli pide üstüne 1 büuük dilim yaş pasta sindirsin diye 2 bardak kola iç :D :D
hatta çok gizli bir listem var onu paylaşayım senle :D

Kızlar bebemin bi şeysi kalmamış artık. :emir_bebek: goncamın da nesi olduğu daha belli değil, yarın netleşcek. Ama safra değilmiş onu öğrendik. Bi de karaciğeri yağlanmış yarın doktor diyet vercek kesin:KK70::KK70: kiyamam ağrısı çok üzülüyorum ama bi yandan da iyi yanı mecbur diyet yapcak. Artık diş görünüş vs değil sağlığı için. Son zamanlarda benş de çok zorluyordu yedikleriyle istedikleriyle. Bana da yaradı diyet daha kolay olcak
gözün aydın canım . eşinde diyet yaparsa daha kolay olacak senin için diyet .
kaç kilosun canım

Anladım . Bundan sonra şikayet edip olumsuz şeyler yazmam . Ama insanin kilo veremeyince morali bozuluyor yazmak dertlesmek istiyor . Kacamaksz kilom gitmezse bundan sonra yine olumsuz yazmam ..
Canm hepimiz dertlesicez tabiki morelimizde bozulacak insaniz bunlar olucak ama bu nerdeyse hergün olursa bu takıma girmenin hiç bir anlamı kalmıyor benim için burda insanların %99 hep pozitif ve herkesde kilo vermiyor kimse şakır şakır kilo verdiği için öyle diil yani ama sen genelde hemen hem herzamn mutsuz,negatif ve şikayetçi sürekli olmuşuz yazılar yazıyorsun oysa biz buraya motive olmaya giriyoruz bak grubun enerjisi yükselsin gazlanalım coşalım biraz diye bir şeyler bulmaya çalışıyorum ama sen gene enerjiyi aşşağı çekme çabasında gibi davranırsan nasl olcak bu iş ozman buraya girince motive olmak yerine daha çok enerjimiz düşecekse ne anlamı var ayrıca kendin genelde bòyle olabilirsin yapını belki değiştiremezsin ama bari başkasına olumsuz şeyler e yönlendirme çok kötü çok sınır bozucu diil de başarabiliriz diye yonlendirmelisin takım arkadaşlarını biz bir takımsak bu senin de görevin sende motive etmelisin herkesin birbirine yaptg gibi

Nasil bi temiz kalbin var esim zayiflasin istiyorm dedn nasil.dicem bilmiyorm dedin adam doktor kontrollu diyet yapcak :D

inşallah canım .
sporu bir hafta azaltırsan bence 1,5 2 kilo hemen gider canım spor kas kütlesini arttırıyor çünkü o da kilo almak demek

cuma günü liste yapalım olmazsa cumadan başlarız kapışmaya

kapışalım cnım .
beni sana önerim 1 porsiyon etli pide üstüne 1 büuük dilim yaş pasta sindirsin diye 2 bardak kola iç :KK70: :KK70:
hatta çok gizli bir listem var onu paylaşayım senle :KK70:
Vay gene rakiplere karşı hain planlar yapılmış :KK70:
Evet kuzum cuma başlayım çok güzel olur 🤗
Spor konusunda haklısın dur ben şu aralar kondisyon bisikleti sürmeyeyim diğer yaptklarimida baya düşüreyim haklısın valla iyi ki uyardın hatırlattın canm ❤

bugün bismillah deyip başlayım eşime söyleyim bir sahil turu yapalım üşenmeyim.
annemlede konuştuk o da platese gitmek istiyormuş onla yazılırız birde haftada 1 2 yüzmeye gidicem havuz 20 eylülde açılacak tadilatta şimdi valla blonde ambition blonde ambition ile biraz konuştuk kalbim pır pır oldu o gücü gördüm kendimde :KK31:

süper canım kilon azaldı ama duraksama yaşamadın belki 59 da yaşarsın :nazar:

ahh bana da aldın mı sen diyorlar :KK70:
nereye gideceksiniz belli mi

ben kimle kapışıyorum bilmiyorum
Bizimki tatilden çok iş için ankaraya gidicez.

Back
X