- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #326.901
Kendin söylüyorsun ikisinin farkını ben espri yaptm ve bu yazma dilim ve sectigim eminlerden zaten belli idi ama sen buna karşılık yazdm diyorsan ve yazdigin şey hiç bir espri içermiyor ciddi olarak yazılmış (kendinde bunu belirtiyorsun) karşıdakini demoralize etmek için yazıldığı da ap açık amacı ı ortaya koyuyor bu ikisi çok farklı şeyler ve ben bilsem böyle birşey yapicam asla sana espri yapmazdım ki espiride "sadece ikimizin de bayram hedeflerimize baktım güldüm diyip gülücük emojisi koymak " idi bukadar masun ve ortana neşe katacak gülelim diye yazdığım bir msj ciddi ve sert uzun negatif moralimi bozmaya çalışarak yazman ve sonra negatif diilim diyorsun kendi kulvarında olmayan bukadar alakasız birini neden kendine rakip alıyorsun ne dersin var anlamadım sen kendine eş olabilecek kişiler le yarışa girmelisin sürekli kendini benle niye kıyamıyorsun anlamadım boyumuz farklı kilolarımız arasın da ciddi bir fark var 14 kilo var kıyaslanacak şekilde diyiliz bana bukadar takmanın sebebini almadım valla şıktayım mezun olucam dediğimden beri ilginç şeyler görmeye başladım herkes kendini belli etti yani inanılır gibi diil neyse uzamasın konu bir daha bana bu tarz birşey yazma ben seninle yarışda diilim
Çok ilginç bır algıya kapılmışsın bence sen bu algı nasıl oluştu anlamadım bu algıyı oluşturacak hiçbir davranışta bulunduğumu düşünmüyorum . Ben onu orda seni demoralize etme amaçlı yazmadım . Burda aramız iyi bi samimiyet kurmuşuz neden böyle birşey yapmaya çalışayım ki ben durduk yere gerçekten yanlış anlamışsın . Ben burda sen mezun olacağım dediğinde bile gitme beni bırakma burda ol hep yine de diyen kisiyim neden seni mutsuz etmeye çalışayım? Ayrıca bizim ikimizinde kilosu durduğu için ben hep ikimizi yazdım yoksa ben seninle neden yarış içinde olayım ki ikimizin kilosu çok farklı boyu çok farklı herşeyimiz çok farklı . Ben burda kimseyle yarış içinde değilim . Tek hedefim var o da zayıflamak . Burda aramızın bozulmasını da istemem . Ama sen beni gerçekten çok yanlış anlamışsın . O espriye ben onu sert anlamda yazmadım yani öyle demek istemesem de öyle anlamışsın. Ama bu şekilde düşünmen ve bana bu şekilde konuşma sergilemen beni üzdü . Bundan sonra ikimizi baz almam ben böyle düşündüğün için . Boşu boşuna yanlış anlaşılmalar yüzünden kırgınlığa gerek yok .