Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bide ben çorapta dahil olmak üzere yıkanna herşeyi ütülüyorumm
krdeşim dolabını açıyoo mesela ben onları simetriyimm kardeşimm yaa renk sırasına göre katlamışım asmışımm lokkk die alıyo ütülü şeyi sonra giyiyo yok yok olmadı diip atıyoo yaaa o an böle bitane şaplak atasaım geliyooo
kızıncada bırak böyle klsın diyoda bırakamıyorum ki yaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
walla gidicek sinema filmine 1 ay yokk ohh diorumm ev biraz toplu durucak

veririsin veririsin ben spor yapmıyorum düzenlii bayada yiyiyorum maşallaaah ben bile azda olsa veriyorsam sen hayli verirsin oortak

kız bu hafta sen bari biraz daha fazla spor filan yapta ikimiz sonuncu olmayalımm:18::18::18::18::18:..yoksa ilk haftadan sonuncu olduk mu adımız çıkar valla çatlak ve fadime bize gülerrrr

canımm hava değişimi şişkinlik ödem v.s vardır yaa takma kafana bak istanbulda kocişinin yanındasınn tadını çıkar :98::98::98::98:
tabii yine dikkat ett akşamları yürüyüşe gitt v.s ama takma bukadar yaa bak gergin olursun eşine yansır bu sefer yok yere caınınız sıkılırr veririsinn yaniii hem bakıcam walla yanıma gelince abarttığın kadarmısın diee

kızzz çorapları bile mi ütülüyosun maşallah. ayay ben ne tembelimm. daha makineye atılacak bissürü çamaşı beni beklerr.kalkayım bende kocaya yemek hazırlayım. bende sadece salata veya patlıcan salatası yiyecem.

kız bu hafta sen bari biraz daha fazla spor filan yapta ikimiz sonuncu olmayalımm:18::18::18::18::18:..yoksa ilk haftadan sonuncu olduk mu adımız çıkar valla çatlak ve fadime bize gülerrrr

gülerizz tabisideeee
bukadar kafaya takarsan veremiceksinn çünkii ona kızıyorummmmm

kııız bak tamam basenlerime filan bakıyomuşun. elalem diyomuş bunlar napıyo böle eşcinseller mi neekız esra sen ve ben sanırım demi var mı başka istanbullu. ayşen gelemeyeceğini söledi aslında oda olsa çok keyifli olurdu ikna edersek belki 1 saat filan gelse süper olar. bu cuma nasıl olur. bildirimden sonra çıkarız bi yerde kahvaltı yaparız. ama ben çok iyi bilmiyorum buraları bilindik bi yer olsuun..öperim şekeriimm. moralim düzeldi azcık yaaa.ayşenin dediği gibi pes etme gönül dert etme gönüll.

hee wallaa ütülüyorum napimm yılalrdırr bölee annem böyle alıştırdı bizi houyy .43:

ahadaaaa öznurcuğumm geldiiiii gell kuzuuu gelllll 32:

hımmm sen ben bide esra ayşe var bildiğim kadarıylaaa aaa yok yokk sehrde istanbuldaa
kızzz bakarım ben çakdırtmadann hehehehehe
bu arada çalışıyorumm kuzu yaaaa bennn nasıl gelim sabah kahvaltısınaa yaaa ama cuma akşamıı cevahirde kahve içmek istersenn uçarak gelirimmmm
haftasonuda kahvaltı olar mıııı
kızz kahve içeriz fal bakarsınn bana belkimm ksımet çıkarr :98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98:

seher nerde acaba gelir mi. kız sen akşam derken hangi saat aralığını kastediyosun bacı.kocaya sormam lazım bi birazdan gelsin de sorayım. üstüme hafif bişeler giyeyim de ikna etmesi olay olsun

evet kahkahalarla gülücemde size değil kendime bende batıyorum diplere valla

houyyyy ne oldu kuzuuuma yinee

ouyyy bu teyzemin akrabasının oğlu meğersem nişanlanacakmışşş

Son düzenleyen: Moderatör:
seher nerde acaba gelir mi. kız sen akşam derken hangi saat aralığını kastediyosun bacı.kocaya sormam lazım bi birazdan gelsin de sorayım. üstüme hafif bişeler giyeyim de ikna etmesi olay olsun

bacım bence yatakodasında bekle sen
şayet izin vermeyebilir sana yeni kavuşmuş he gitmi dicek

yaşasıın ortimde burdaymışş. kız ben seni sakaryada sanıyodum. Neyse de kızz pendik ne tarafta. bi haritaya bakmam lazım. kız ortaammm taksime yakın mısın?

haha taksimmi hele kahwaltı içinsee gece 3 de fln yola çıkmam lazım
ben karşıda kalıyorum yanii

canımm akşam derken 6'da çıkarım 5 dakkada yanındayımm olma mııı hıııı:78::78::78::78::78::78::78::78:
seher istanbulda canım ama gelirmi bilmem kii
sen hafif bişilerr alll bariiii

evet kahkahalarla gülücemde size değil kendime bende batıyorum diplere valla

ouyyy bu teyzemin akrabasının oğlu meğersem nişanlanacakmışşş

neyyyy kuzuuu senin bu teyzeennn yaniii neyse burda sölemiyimmm

ben istanbulluyumm pendikteyim

houyyyy bir istanbullu dahaaaaa ama karşıda hemde baya karşıda yaaaaa
ama bak canım hafta sonu için gelsen iyi olurdu oturup sohbet ederdik hem yuzyuze dah iyi olurdu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…