Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haftasonu benimki evde ölsede göndermez
ama bakarık gene ei olurdu he hem kaynatırdık da ..
hem benim haftasonu bursa olayımda vaar anneme gidicemde

gülçinim yaa kahvaltı için taksimmm olmasın taksimi hiç sevmem ki ben hemde bana çok yakın olmasına rağmennn
en güzeli beşiktaş ortaköy tarafı yada üsküdarda olur walla biz senle beşiktaşta yada şişlide buluşur beraber geçeriz yakınız ya şimdi semt olarak birbirimize onun içinn yaneeee

ay bizdede aynı şey var bende herşeyi ütüleyip asıyom soora adam onları alıp alıp deniyo yok bunun üstüne bu olmadı yok bunun altına bu olmadı güzelim ütülü şeyleri yatağın üstüne yığıyo sinir oluyorum bende
bikere hepsini toplayıp balkona atmıştım sora arıyo nerde diye balkonda dedim bi kıyamet koptu sonra bi süre yapmadı ama zaman geçince gene eynı tas aynı hamam

canım ya senin bu tartıda fazla çıkman şu aldığın ilaçtan olmasın burda bi arkadaşta kullanmıştı ona benzer bi ilaç acayip gaz yapıyho diyodu kilo almış gibiyim diyordu sonra bi zayıfladı görmen lazım:26::26::26:

ben izmirdeyim be kuzu topluca sizi beklerim

tamam canım beşiktaş diyelim ozaman. yere zamana da sonra karar verelim.6 gibi olabilir yaa..çünkü hava kararmamış oluyor henüz. tamam canım ayyy çok heyecanlandımmm..

houyyy bizim toplanıp geldiğimizi bi düşünsene canımmm
ayy aslında ne güzel geçer dimi yaaa pufff ufff nie yakın değilizzz

yaaa ben çok kıskanıyom şimdi herkes istanbulda kahvaltılar kahveler filan niye izmirde kimse yok yahu ben yalnız kaldım buralarda

canım ya mekan değiştirince düzen bozuluyo normal bu takma o kadar kafana sen kilo verceksin hedefine ulaşacaksın unutma bunu

aslııı gözün aydın canımm.2 ay yavaş geçer eve doyarsın inş. bende şimdiden dua ediyorum 2 ay yavaş geçsin diyeee.

yok canım ya göz açıp kapayana kadar geçiyor malesef
allahım ne olur bişey olsun ankarada kalayım ankarada kalayım

tamam canım beşiktaş diyelim ozaman. yere zamana da sonra karar verelim.6 gibi olabilir yaa..çünkü hava kararmamış oluyor henüz. tamam canım ayyy çok heyecanlandımmm..

ozamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu cumaaaaaaaaaaaaaa buluşuyoruzzzzzzzzzz dimii yani 2 gün varrr heyacanlandımm bahhhh şimcikkkkkkkk

ozamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu cumaaaaaaaaaaaaaa buluşuyoruzzzzzzzzzz dimii yani 2 gün varrr heyacanlandımm bahhhh şimcikkkkkkkk

pekii pekiii beyoğlu yakın mıı:26:

ivettt ivettt tabisde yakınn kuzzuuuuuuu taksim istiklal = beyoğlu ama ben hiç sevmemmm hemde hiç ama tiyatro ve konser için gidiorum mecburen bide çok sevdiğim bi kaç yer varr hımm birdre kitapp içinn

ooooo süper olur valla hem benim evimde müsayit herkesi misafir edebilirim süper kudururduk ne güzel

aynneeennn yaa kudur kudurabildiğin kadarrr yaaaa

yaaaa fatoşummm akşam oldu artıkın gelll
bugün gelemicektim bende ama işim iptal olduu sen yoksunnnnn ortimmmmmm
öz. msj kutunda doluuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…