- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.021
neyyyy kuzuuu senin bu teyzeennn yaniii neyse burda sölemiyimmm
houyyyy bir istanbullu dahaaaaa ama karşıda hemde baya karşıda yaaaaa
ama bak canım hafta sonu için gelsen iyi olurdu oturup sohbet ederdik hem yuzyuze dah iyi olurdu yaaa
ay bizdede aynı şey var bende herşeyi ütüleyip asıyom soora adam onları alıp alıp deniyo yok bunun üstüne bu olmadı yok bunun altına bu olmadı güzelim ütülü şeyleri yatağın üstüne yığıyo sinir oluyorum bendebide ben çorapta dahil olmak üzere yıkanna herşeyi ütülüyorumm
krdeşim dolabını açıyoo mesela ben onları simetriyimm kardeşimm yaa renk sırasına göre katlamışım asmışımm lokkk die alıyo ütülü şeyi sonra giyiyo yok yok olmadı diip atıyoo yaaa o an böle bitane şaplak atasaım geliyooo
kızıncada bırak böyle klsın diyoda bırakamıyorum ki yaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
walla gidicek sinema filmine 1 ay yokk ohh diorumm ev biraz toplu durucak
canım ya senin bu tartıda fazla çıkman şu aldığın ilaçtan olmasın burda bi arkadaşta kullanmıştı ona benzer bi ilaç acayip gaz yapıyho diyodu kilo almış gibiyim diyordu sonra bi zayıfladı görmen lazım:26::26::26:kızzz çorapları bile mi ütülüyosun maşallah. ayay ben ne tembelimm. daha makineye atılacak bissürü çamaşı beni beklerr.kalkayım bende kocaya yemek hazırlayım. bende sadece salata veya patlıcan salatası yiyecem.
ben izmirdeyim be kuzu topluca sizi beklerim
gülçinim yaa kahvaltı için taksimmm olmasın taksimi hiç sevmem ki ben hemde bana çok yakın olmasına rağmennn
en güzeli beşiktaş ortaköy tarafı yada üsküdarda olur walla biz senle beşiktaşta yada şişlide buluşur beraber geçeriz yakınız ya şimdi semt olarak birbirimize onun içinn yaneeee
ay bizdede aynı şey var bende herşeyi ütüleyip asıyom soora adam onları alıp alıp deniyo yok bunun üstüne bu olmadı yok bunun altına bu olmadı güzelim ütülü şeyleri yatağın üstüne yığıyo sinir oluyorum bende
bikere hepsini toplayıp balkona atmıştım sora arıyo nerde diye balkonda dedim bi kıyamet koptu sonra bi süre yapmadı ama zaman geçince gene eynı tas aynı hamam
canım ya senin bu tartıda fazla çıkman şu aldığın ilaçtan olmasın burda bi arkadaşta kullanmıştı ona benzer bi ilaç acayip gaz yapıyho diyodu kilo almış gibiyim diyordu sonra bi zayıfladı görmen lazım:26::26::26:
ben izmirdeyim be kuzu topluca sizi beklerim
kızlar ben sabah 9 45 te çıktım hava serindi güzel güzel yürüdüm yine. eve geldiğimde 12 di. 2 saat yürümüşüm yaneee. gelirken bi mağazaya girdim.pantolon aldım ama maalesef 44 benden 42 dar oldu,. neyse bir ara 46 ya çıkmıştım buna şükürr. moralim bozuktu biliyosunuz kilom fazla çıktığı için ama pes etmeycem yaa. bugün dondurmacıların önünden geçtim amaa yemedimmm alkış banaa.siz neler yaptınız.. şimdide biraz ev işi yapar sonrada yemek yapar kocaya öle gelirim yanınıza. kşamda yürüyebilrise bi 2 saat daha yürüyecem yada evde leslie yapacammm. sporsuz olmuyorrr. bakın koşu bandım bozulduktan sonra benimde dengemin nasıl bozulduğunu net bi şekilde görebiliyorum .. koşu bandım varken dondurma,pide bile yesem o hafta kilo veriyordum az da olsa. ama şimdi biliyorum ki metabolizmam bu yürüyüşlerimle tekrar hızlanacakve ben yine tıkır tıkır kilo verdiğim günlere dönüpp bayrama kadar 70 ten kurtulacamm inşallah. kızlarr yaa nolur beni desteksiz bırakmayın,yapabilecem değil mi ya çok mutsuzum 3 gündür nasıl geldi hemen kilolar anlamadım. gerçi şehir değiştirince kabızlıktan dolayı taş gibi olurum ama bu kadar da beklemiyordum.aslı yaa ben eğer 2 gün içinde veremezsem bu kilolarla takımı sonuncu yapabilirim ne yapsak? benim yüzümden derecenizin düşmesini istemem.takımdan ayrılmak ta istemiyorum ama kilo da veremiyorum takıma karşı kendimi kötü hissediyorum yaa.
aslııı gözün aydın canımm.2 ay yavaş geçer eve doyarsın inş. bende şimdiden dua ediyorum 2 ay yavaş geçsin diyeee.
houyyy bizim toplanıp geldiğimizi bi düşünsene canımmm
ayy aslında ne güzel geçer dimi yaaa pufff ufffnie yakın değilizzz
houyyy bizim toplanıp geldiğimizi bi düşünsene canımmm
ayy aslında ne güzel geçer dimi yaaa pufff ufffnie yakın değilizzz
tamam canım beşiktaş diyelim ozaman. yere zamana da sonra karar verelim.6 gibi olabilir yaa..çünkü hava kararmamış oluyor henüz. tamam canım ayyy çok heyecanlandımmm..
tamam canım beşiktaş diyelim ozaman. yere zamana da sonra karar verelim.6 gibi olabilir yaa..çünkü hava kararmamış oluyor henüz. tamam canım ayyy çok heyecanlandımmm..
pekii pekiii beyoğlu yakın mıı:26:
ooooo süper olur valla hem benim evimde müsayit herkesi misafir edebilirim süper kudururduk ne güzel
ozamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu cumaaaaaaaaaaaaaa buluşuyoruzzzzzzzzzz dimii yani 2 gün varrrheyacanlandımm bahhhh şimcikkkkkkkk
dedikodumuzu yapmayın oralarda eeyy istanbul ahalisi :86:
bahanneeee bahaneneee yapcaz işte yapcazzz:82::82::82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?