- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.041
ozamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu cumaaaaaaaaaaaaaa buluşuyoruzzzzzzzzzz dimii yani 2 gün varrrheyacanlandımm bahhhh şimcikkkkkkkk
ay bizdede aynı şey var bende herşeyi ütüleyip asıyom soora adam onları alıp alıp deniyo yok bunun üstüne bu olmadı yok bunun altına bu olmadı güzelim ütülü şeyleri yatağın üstüne yığıyo sinir oluyorum bende
bikere hepsini toplayıp balkona atmıştım sora arıyo nerde diye balkonda dedim bi kıyamet koptu sonra bi süre yapmadı ama zaman geçince gene eynı tas aynı hamam
canım ya senin bu tartıda fazla çıkman şu aldığın ilaçtan olmasın burda bi arkadaşta kullanmıştı ona benzer bi ilaç acayip gaz yapıyho diyodu kilo almış gibiyim diyordu sonra bi zayıfladı görmen lazım:26::26::26:
ben izmirdeyim be kuzu topluca sizi beklerim
daha gelmedi bizimki belki yarın işi olabilir arkaaşlarıyla yarın olur mu pekimm? ben sana akşam herifle konuştuktan sonra haber veririm canım. kızlar aslında telefon numaramız var fadikle ama amacımızz hem sizi kıskandırmak,hemde gelmek isteyenlere de açık davettesra nerde yaa. onun arabası var güzel mi güzel,esra arabasına koysun yusufuda gelsin.yakışıklı biri de iyi olur ya masada., aslında ayşen sadece vapurla karşıya geçecek onun işi 20 dak lık iş ama kaynana bende gelirim diyebilüüüü. ayyy herif nerde kaldı yaa. hiç sölemesem gizliden yürüyüşe çıkıyom diye mi gelsem mi acaba? şimdi netten arkadaşım deyince bi önyargı oluyo çünkü. bilmem sölesemmi sölemessmii
ben geldim kuzenlerle çay bahçesinde okey falan oynadık ve biraz kaçırdım ben sanırım yaaa
sabah 1 kflakes
öğlen 1 simit üçgen peynir
ara 1 haşlanmıs mısır
akşam bir kaşık pilav ve fırında tavuk
biri benim bavulumu hazırlasın ya :84::84::84::84::84:
öhmmm... sevgili eşceyzim bugün kendime tabiri caizse bi höööö demeye çalıştım ne kadar başarılı olmuşum bilmiyorum:78:
spor yapmadım daha
suyumu içmedim daha
sabah çok erken kalktım ananeme gitcez gece gelcez diye yarım ekmek yedim. çünkü anenemde yemek yemiyorum ben.
soraa öğlende patlıcan yemeği yedim en fazla 5 kaşıktır accıkın ekmek eşliğinde
şimdide bari akşamı toparlayım diye nesfit şettiriyorum
yarım ekmek mii höööö:S:S
snra öğlen patlıcan yemeği beş kaşık ve ekmek eşliğin de:S:SS:
eneemm benimkiler hafif kalmış yanında
ahahsöz yarından sora daha dikkatli olcam ayın beşinden sorada tam anlamıyla diyetttt
inşallah cnm:) tartıldın mı hiç?
kaptan bu günlük yoklama şeysini bende yapacam mı ne zaman
selam kızlar,ben geldimmmmm bugün netim yoktu anneme geldim eşim malatyaya döndü 2 gün sonra gelecek inşallah......
saat 2 de çıktım bir arkadaşım var onunla buluştuk sohbet ettik çook iyi geldi ......
sizi çoook özledimmmmm.....burası nasıl bir yer ya alışkanlık yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?