• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah 2yumurtali ekmek zeytin peynir çay
Ara türk kahvesi 2 kaşık helva
Öğle bartunun yarım bıraktığı pogaayı yedim
Akşam 4 kaşık pilav tavuk sote 1 kaşık makarna(gercekten 1 kasikti valla :KK70: ) 1 bardak kola

arkasından eşim tatlı almış onu yedim
Şu çok icemedim spor yok başlangıç için baya kötü 🤦
Kız bu ne bütün karbonhidratları gömmüşsün😂 neyse ilk günün ve kaptan olmanin verdiği stres diyelim🤭🤭

Çok stresli 2 gün yaşadım kızlar annem 2 hafta dir drye gidip geliyor.
Dün kan verdi doktor sabah geleceksin önemli deyince eski hastalığı nuks etti diye düşündük o yüzden öğrenene kadar yedim de yedim bugün.

Dün kan verdi doktor sabah geleceksin önemli deyince eski hastalığı nuks etti diye düşündük o yüzden öğrenene kadar yedim de yedim bugün.
Allah annene en kısa zamanda şifa versin inşallah canım çok geçmiş olsun 🙏

Sabah 2yumurtali ekmek zeytin peynir çay
Ara türk kahvesi 2 kaşık helva
Öğle bartunun yarım bıraktığı pogaayı yedim
Akşam 4 kaşık pilav tavuk sote 1 kaşık makarna(gercekten 1 kasikti valla :KK70: ) 1 bardak kola

arkasından eşim tatlı almış onu yedim
Şu çok icemedim spor yok başlangıç için baya kötü 🤦
Kola tatlı makarna :D
Bende ismini düşünüp duruyordum
Bende yazayım madem

Sabah
Menemen bir yumurta yaptım eşimle birlikte yedik
Labne 1yk
Bir dilim ekmeğe tekabul eden tam buğday yufka

Ara
Sütlü çay

Öğle
Bir yumurta
patlıcan yemeği domatesli 4kasik
Yoğurt

Ara (burada cidden gözüm dönmeye başladı ve hala aşırı tatlı isteğim var)
Elma
Oğlumun Sütaş yoğurdu küçük bir tane( buyumix ler hani)
Yarım ceviz

Akşam
Fırında hindi ( 2 porsiyon yemiş olabilirim)
Mercimek çorbası 1kepce
Salata
Tarçınlı süt iç canım
Kızlar çikolata yemek istiyorum:bicak: kaç gündür çok iyi gidiyordum ne oldu bugün anlamadım
2 kare bitter ye
siz bence takimi kapatın bunlar nasıl menü gızlarrrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:olmamis olmamış olmamış :KK70:
Ay evet bugün cozuttum valla
Kızlar ilk menümü ilistireyim şuracığa da örnek olsun :KK48:
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim karabuğday ekmeği 1 dilim peynir 5 zeytin
Ara kahve 1 kase sütlaç :KK48:
Akşam az çiğ köfte 1 kepçe mercimek çorba 1 kase yoğurt
2 lt su
45 dk leslie :KK49:
Sende sütlaç yemişsin :D
Hani temizdin sen 😱
Simit, yufka ekmek, bitteleri sayamadim bile, ya tursu 🤣🤣
Yufka ekmek kepekliydi simit yarım yicektim ama baktım bitmiş sen yaz bakalım neler yedin

Kola tatlı makarna :KK70:

Bende ismini düşünüp duruyordum

Tarçınlı süt iç canım

2 kare bitter ye

Ay evet bugün cozuttum valla

Sende sütlaç yemişsin :KK70:

Yufka ekmek kepekliydi simit yarım yicektim ama baktım bitmiş sen yaz bakalım neler yedin
Dedim ya hepimiz batırdık :KK70:

Kızlar ilk menümü ilistireyim şuracığa da örnek olsun :KK48:
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim karabuğday ekmeği 1 dilim peynir 5 zeytin
Ara kahve 1 kase sütlaç :KK48:
Akşam az çiğ köfte 1 kepçe mercimek çorba 1 kase yoğurt
2 lt su
45 dk leslie :KK49:
Sütlaç olmayaymis iyiymiş ama yine süper bence ;)
Tarif ver bakım merak ettim İngiliz kraliyet ailesinden biri olarak içeyim :KK70:
Yarım çay bardağı sute 1 çay bardağı dem katıyorum biraz kaynatiyorum o kadar :)
Bitter varsa ye canim
1 kare attım canım şimdi yiyince yerdim aslında ama sonra pişman olacam biliyorum gecermi acaba diye akşam yemekte hindiyi de fazla kaçırdım biraz zaten ah ah
Çok geçmiş olsun canım

Sütlaç olmayaymis iyiymiş ama yine süper bence :KK66:

Yarım çay bardağı sute 1 çay bardağı dem katıyorum biraz kaynatiyorum o kadar :)

1 kare attım canım şimdi yiyince yerdim aslında ama sonra pişman olacam biliyorum gecermi acaba diye akşam yemekte hindiyi de fazla kaçırdım biraz zaten ah ah

Çok geçmiş olsun canım
Eşim almış dün fazlaydı yiyen olmayacaktı yedim o yüzden 🙈 kendim yapsam daha çok yerdim 😄 ama gündüz yedim erimiştir kesin 😂😂

Şuraya örnek bir menü bırakayım da utanın :KK70:
Sabah bir haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 3 dilim ekmek zeytin yağına bandım yedim, az tahin 2 fincan cay😂😂

Öğlen bir büyük kepçe bulgur pilavı bir kase yoğurtlu kereviz salata🤭

Akşam ev yapımı ince hamur iki dilim pizza bir büyük bardak kola:KK70::KK70:neyse hepinizin ilk gün acemiliğine veriyorum :KK70:

Sabah bir haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 3 dilim ekmek zeytin yağına bandım yedim, az tahin 2 fincan cay😂😂

Akşam ev yapımı ince hamur iki dilim pizza bir büyük bardak kola:KK70::KK70:neyse hepinizin ilk gün acemiliğine veriyorum :KK70:
Bu ne looo :KK70:

Inanmiyorum kız karbonhidrata boğmuşsun kendini resmen pilav pizza vay be ben yine masummusum he 😂 tabi kilo sıkıntın yok ye ye 😂😂

Back
X