• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Olamaz hemen yemelisin 🤣
Dur şimdi tarçınlı su iciyom yarın sabah :D
Kız bu ne bütün karbonhidratları gömmüşsün😂 neyse ilk günün ve kaptan olmanin verdiği stres diyelim🤭🤭
Böyle yazınca bende farkettim yemedigim şey kalmamış :D
Çok stresli 2 gün yaşadım kızlar annem 2 hafta dir drye gidip geliyor.
Dün kan verdi doktor sabah geleceksin önemli deyince eski hastalığı nuks etti diye düşündük o yüzden öğrenene kadar yedim de yedim bugün.
Kuzum çok geçmiş olsun iyi mi peki sonuclari
Kola tatlı makarna :KK70:

Bende ismini düşünüp duruyordum

Tarçınlı süt iç canım

2 kare bitter ye

Ay evet bugün cozuttum valla

Sende sütlaç yemişsin :KK70:

Yufka ekmek kepekliydi simit yarım yicektim ama baktım bitmiş sen yaz bakalım neler yedin
Oo kola çok severim son kez içeyim dedim :D
Tabi canım alıştın yemeye şimdi birden kesemezsin 😄
Valla hemde ne alışmak ama ekmek almıyoruz binkac gündür bayatlamış ti yememiz lazımdı sabah yedik 🤪
Sütlaç olmayaymis iyiymiş ama yine süper bence :KK66:

Yarım çay bardağı sute 1 çay bardağı dem katıyorum biraz kaynatiyorum o kadar :)

1 kare attım canım şimdi yiyince yerdim aslında ama sonra pişman olacam biliyorum gecermi acaba diye akşam yemekte hindiyi de fazla kaçırdım biraz zaten ah ah

Çok geçmiş olsun canım
Ay çok cazip gelmedi 😁😁
Şuraya örnek bir menü bırakayım da utanın :KK70:
Sabah bir haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 3 dilim ekmek zeytin yağına bandım yedim, az tahin 2 fincan cay😂😂

Öğlen bir büyük kepçe bulgur pilavı bir kase yoğurtlu kereviz salata🤭

Akşam ev yapımı ince hamur iki dilim pizza bir büyük bardak kola:KK70::KK70:neyse hepinizin ilk gün acemiliğine veriyorum :KK70:
Oysa akşama kadar ne kadar iyiymiş :D:D

Dur şimdi tarçınlı su iciyom yarın sabah :KK70:

Böyle yazınca bende farkettim yemedigim şey kalmamış :KK70:

Kuzum çok geçmiş olsun iyi mi peki sonuclari

Oo kola çok severim son kez içeyim dedim :KK70:

Valla hemde ne alışmak ama ekmek almıyoruz binkac gündür bayatlamış ti yememiz lazımdı sabah yedik 🤪

Ay çok cazip gelmedi 😁😁
Oysa akşama kadar ne kadar iyiymiş :KK70::KK70:
Vallaha iyiydi 😂😂 baktim takım acildi yeni yıl yeni umutlar yeni kilolar :KK70:

Yarın yalovaya gidiyorum ordan İstanbul'a gidicem pazar günü döncez ilk kez İstanbul'a gidiyorum bu arada :KK70: inşallah gittiğim yerlerde çok yemek yedirmezler hiç mutlu değilim şu an diyete başlamışken bu yolculuk beni çok yorxak :KK70:
Diyet yalan oldu anlaşıldı tamam :KK70:

Canımız kocamiz :KK70: bnmkide akşam 1 tabak pilavdn kurtardı beni. Bartu uyandı onu emziridim bı geldim ki pilav bitmiş :halay:
Göbeği aldı başını gitti adam.napsin rejime girse her hafta 2,5 kilo verir ben kendime yanayım🤭🤭 alsam veremem :KK70: arada 3 kilo ödem yokluyor sağolsun o da bana yetiyor 😂😂

Eki Görüntüle 2264210

:nazar: M MissHayaLet 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Şubat / 6,8
Mart / 2,8
Nisan / 2,1
2019 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 11,7 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (602. Etap) ( 67,7 )
Bitiş Kilosu (619. Etap) ( 56,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 11,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 17,28% )
Toplam Süre ( 18 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,96% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 650 )

Bilgi:
Sevgili sena zeynep 27 Aralık 2018 tarihinde (602. etap) deneme sürecine alınmış ve 607. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
26 Nisan 2019 tarihinde (619. etap) toplam 11,7 kilo vererek ve 55 kilo olan hedefini 92% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 14. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Geçen sene Nisan ayında mezun olmuşum 56 kilo ile 🙄 dün tarti da 56,3 geldigime göre ilk yıl iyi bile korumusum kiloyu 😂🤭😂🤭

Back
X