• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Salataya bayılıyoruz çok severiz. Olabilir ekleyeyim tok da tutar..
Aynen güzel olur yanına salata.
Merhabalar arkadaşlar bende daha önce buralardan gelip geçmiş bir tombişim, hayatımın rekor kilosundayım virüs sürecinde 115 olmuşum tekrar 2 li rakamlara inmek en büyük dileğim, 30 yaşındayım evliyim 1 kızım var şuan çalışmıyorum, bu zor zamanları kilo vererek güzel zamanlara dönüştürmeyi umut ediyorum ☺ Önceden hangi takımda olduğumu hatırlamıyorum çok uzun süre oldu
Hoş geldin canım.
Burda hep birlikte veririz kilolarımızı

Ya önemli değil canım özre gerek yok bu aralar çok güzel yeni arkadaşlarımız var Şenlendi burasi tahmin ettim yani 😊
Aynen canım bildirimi çok geride kalmış o yüzden kaçırmışım daha dikkatli olucam senin gibi listemiizn eksilmez parçasını kaçırmak istemem 😘

Aynen canım bildirimi çok geride kalmış o yüzden kaçırmışım daha dikkatli olucam senin gibi listemiizn eksilmez parçasını kaçırmak istemem 😘
Ay çok teşekkür ederim çok tatlısın asla kaçmam mezun olmadan. İşin doğrusu sorumluluk aldım bir nevi kendi başıma olsam kilo veremediğim an hevesim kırılır ama burda sizinle birlikte sorumlu oldum ve vazgeçmeden devam edebiliyorum iyi ki burdayım azimliyim 💪

20200329_185521.webp

Akşam 18.40
Köfte
Salata
Turp
Yoğurt
Cızbız biber
Ayran

Hoşbuldum arkadaşlar:KK19: Ben de kendimi tanıtayım o zaman. Ben nicki gibi obez bir insanım. Ara ara diet gruplarına girdim güzel kilolar verdim ama maalesef kilomu sabitleyemedim :KK43:şu an 93 kiloyum :KK43: haa bu arada ameliyat olmayı ciddi düşündüm, halen de acaba diyorum fakat gerek eşimin razı olmaması gerekse benim kafamdaki sorulardan olmadım olamadım..

Evli, üç çocuklu bir ev kadınıyım. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim çünkü yarışırken hepsinin tozunu attırırım söylemesi ayıp:KK59:
Yok ya ne ameliyatı 3 te çocukla.
Yengemin kızkardeşi yaptırdı geri aldı.
O ameliyat beyinde olmadıkça işe yaramıyor.
Benimde biri 2.sınıfta bide 4 yaşında ikizlerim 3 tane evladım var. (tüp bebekle çok ugraştım hemde en alası ölümlerden döndüm elhamdülillah Rabbım isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar)

Bende 70 ile hamile kaldım yattım kanamalı hamilelik 40 kg aldım. 90 kiloyum seninle yarışa hazırım.
Bi hormonal sorunun varmı?

Merhaba arkadaşlar, ben de @obezzto sayesinde buradayım yine.. doğumdan sonra çok kilo aldım.. sizlerle onları vermek için bir araya gelmeye çalışıcam.. kızım 15 aylık.. 2 haftadır virüs sebebiyle uzaktan çalışıyorum.. parti malzemeleri satan bir dükkanımız var.. bu sabah 99.1 geldim.. en son burada 74 kiloya düşmüştüm sanırım.. amacım şimdi o kilolara geri gelmek.. umarım evde olduğumuz bu dönemi iyi değerlendirir yaz sonuna en azından bir parça zayıflamış olurum..
Canım Bebegini güle güle büyüt inşaallah.
1.takımdaydın hatırladınmı?

Back
X