Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Coştu dedim Valla
Aynen o yüzden bizim takip ettiğimiz kadının videolarını yapmaya çalışıyorum.
Adım atmaya çalışıyorum sürekli. Birde temiz beslensem tam olcak
Bende P Pinarbartu rakam hatası yaptı sandım ama gerçekten 1haftada 2.5 kilo mu vermeyi hedefliyor hemde 57 li kilolarda iken pınar ciddimisin ?
Hiç akıl edemedim valla coştu sandım sadece
Valla konu nerden nereye geldi bilmiyorum.
Ama lesliyi sevmesemde bana yararı var alt karnı iyi sıkılaştırıyor.
Tabi canım terletir pozlara girmek kolay görülsede değil baş duruşu çalışıyorum dün başladım eşimden yardım isteyecem.
Eti hergün yememek gerek hafta da 1 gün yeter . Birde 20 gibi bir ara öğün yap sebze yediğin de
En kötüsü de hiç birine destek olamamak ya kızlar böyle zamanlarda iyice çaresiz hissediyorum kendimi ya
Canım ya

Aynen canım otomatikman bizede gelmiş oldu eşime öyle dedim dün sen yine cikiyosun ben artik iyice kaldım en azından arabayla şehri turlayıp geliyorduk artık o da bitti çok istiyorsan git sen alışveriş yap ben çocuklarla dururum dedi artık eve alıştım sen desende çıkmam dedim

He örgü mu yaptirdiydin görmedim ben nasıl yaptırdığını ama bn yapamam öyle ya bitlenirim
56 56 o 55 nerdee
Regle olduummmm
bu cumada bomba gibi geliyorum
Bnde öyle diyodum amaa nolduuu
Kuzu zaten çocuklara market yasaktı bizim burda bizde çıkmıyoruz hiç genelde eşim cikiuo bı ben dün çıktım işte bartuyu eşime birakip

Yok kız ben hergün yıkanıyordum saçlarımıda köpürtüyordum mis gibi şampuan kokuyordu. Tek sorun suyu akana kadar saçımda havluyu çıkaramıyordum. Su gibi pıtır pıtır damlıyordu.

Kızlar ben kendimi bahçeye atıyorum. Bizimkiler uyudu. Rüzgarda çok var hasta eder mi bilmiyorum ama kpss mi çalışsam acaba ne yapsam. Ayyyyy evimi özledim ya. Ne güzel yürüyüş yapıyordum. Pump it up yapıyordum. Bisiklete biniyordum. Ayyyy offfff kedimi de özledim. Burada mıncırtmıyorlar. Yok aşılı değil diye diye beni uzaklaştırdılar.

Regle olduummmm
bu cumada bomba gibi geliyorum
Gözün aydın canım.
Evet canım çocuğu olanlar ece tıkındı.
Bence iyi oldu coluk çocuk ev gezmesine gidiyorlardı. Piknik için sahilde cirit atıyorlardı.
Sevindim valla bu duruma.
Birde yere tükürme cezası gelse daha çok sevenecempump
Pump it up ne ?

Aerobik gibi canım hareketli bir egzersiz videosu birde kızlar fit olunca daha da teşvik ediyor insanı.

Dün resmi yasak geldi canm 3000 tl para cezası yazıyorlar artk ve maskesiz çıkmakta yasaklandı gerçi ben maskesiz eldivemsiz hiç çkmydum zaten
Bende sahile çıkıp yürümeyi hayal ediyordum tam sahil yürüyüş mevsimi gelmişti ama nasip işte en azındam bahçeye çıkabiliyoruz yeşile ağaca kuşa böceğe hasret diiliz bari canm oda büyük avantaj aslında yoksa 4dört duvar daha zor ben pek sıkılcak vakit bulamıyorum bahçe sayesinde bide yeni yerleşnce zaten iş bitmiyor ondan benim yoğun zamanma denk geldiği iyi oldu diyetle sporu da ekleyince iyice vakiti zor yetiriyorum cocukla da var zatn tek isteğm bari 2-3 ay sonra bitmiş olsun içimde hep haziran da normale dönmeye başlycak hayat gibi bir his var inslh doğru çkar sen de bol bol hobilere filan yönel vakti güzel geçir kpss hazrlk da çok iyi fikir bahcede de güzel vakit geçer mont giy üşüme
Hahaha aklıma ne geldi o yuzden biriyle kavga ettik Mira çok duyarlı çevre temizliğine ama o duyarlılıkta beni baya solladı yere çöp atan tüküren vs. Gördümü gidip koca insanlara siz nasl böyle çevremizi kirletirsiniz çöpünüzü kutuya atn vs
Diye kızıyor canm benim gel gör ki bigün bi deli ye çattk kadın 5yaşn da çocuk bu demedi kendi hatasını da görup kabul de etmedi kalktı miraya bağrmaya sana ne canm nereye isterse atarm sana mı sorcam bilmeme ne ben de karsıdaym fırladm gittim saydırdım kadına bütün park bizle bir kadna başladi utanmaz cahil paikolojisi bozuk diye saydrmaya mira linç çıkaracaktı valla çok isterim anında yüksek para cezası yazılsa özellikle denizlere çöp atanları öldüresim geliyor

Aynen öyle canım hepimiz farklı sporlar yapıyoruz maksat hangisinden fayda görüyorsak ve yapabiliyorsak ona yönelmek ve yağ yakmak hadi leslie yapalım muhabbetin üstüne iyi gider
Yaptııımm yaptım. Hem de iki kızımla :))

Akşama bırakmıyorum, akşam haberleri izledikten sonra üzerime bir ağırlık çöküyor. Elim ayağım kalkmıyor

Aerobik gibi canım hareketli bir egzersiz videosu birde kızlar fit olunca daha da teşvik ediyor insanı.
Bir ara link atsana çok merak ettim ilk kez duydum.
Aferim miraya çok doğru yapıyor ben birşey demedim desem adamlar beni kesin döver yani o tarzda insanlar

Bir ara link atsana çok merak ettim ilk kez duydum.

Aferim miraya çok doğru yapıyor ben birşey demedim desem adamlar beni kesin döver yani o tarzda insanlar
Tabi canm baksana kadın nerdeyse 5-6 yaşında çocuğu dövmeye kalkacakdı o kadar yobozlar yani biz desek bizi artk ne yaparlar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…