- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.461
Wuhuuuuu harikaGünaydın kizlaaarrr sabah 57.5 çıktım bu hafta 55ya inicem inşallah
56 olcakti o
Aynen o yüzden bizim takip ettiğimiz kadının videolarını yapmaya çalışıyorum.zaten dediklerin çok doğru kuzum bende en son yazmda magick e aynını yazdm normalde çok faydası var ama şuan ne kadar yağ yaksak kâr modunda olduğumuz için yüksek yağ yakamı yapan sporlara odaanmak daha iyi diye yazmsdm aynen zaten 3müz de aynı şeyleri düşünüyoruz ortada tartışabilinicek biz şey yok ki o yüzden obezzto onlar benim canımmm zaten aynı diil çok farklı düşündüğümüz konu olsa gene tartşmayz herkes özgür ve farklı olmak güzel görüşünümüzü birbirimize anlatrz okadar ben schoner ın da magickk e de çok değer veriyorum asla üzmek istemem heleki basit seyler için asla
Hiç akıl edemedim valla coştu sandım sadeceBende P Pinarbartu rakam hatası yaptı sandım amagerçekten 1haftada 2.5 kilo mu vermeyi hedefliyor hemde 57 li kilolarda iken pınar ciddimisin ?
Valla konu nerden nereye geldi bilmiyorum.başınız sağolsun. Çok üzücü bir durum..
biliyorum canım tartışmadığınızı, No problemleslieden buraya geldiğimiz için öyle dedim. Yalnız ben de yoganın terletmediğini düşünürdüm, meğer yanlış biliyormuşum, öyle değilmiş..
Ben sebze yediğim vakit muhakkak yoğurt yiyorum ama et kesinlikle daha tok tutuyor. Bundan sonra sebze yediğimde biraz daha geç saatte ve fazla yiyeceğim
Canım yaEn kötüsü de hiç birine destek olamamak ya kızlar böyle zamanlarda iyice çaresiz hissediyorum kendimi ya
Başınız sağolsun çok kötü olmuş daha yeni bana olmuş Allah kalanlara sabır versinKuzenim erkek eşi de hastane de ne kötü durumdadır şimdi Allah im düşünemiyorum bile
Regl sevinci gitsin ödemler.Regle olduummmm
Aynen canım otomatikman bizede gelmiş oldu eşime öyle dedim dün sen yine cikiyosun ben artik iyice kaldım en azından arabayla şehri turlayıp geliyorduk artık o da bittiKızlar yaaa 20 yaş altına sokağa çıkama yasağı gelince otamatikman bizede gelmiş gibi olduçocuğu olan kimse artk çıkamaz gereçi mümkün olduğunca çıkmamaya çalsyorduk ama artk hiçbir şekilde çıkamayacağız market filan yasak
He örgü mu yaptirdiydin görmedim ben nasıl yaptırdığını ama bn yapamam öyle ya bitlenirimBende seviyordum aslında yıka kurusun şekil vermeye gerek yoktu. Zorluğuda yoktu. Tek sorun saçımı ören kişi istediğim gibi öremediği için çabuk çözülmüştü. Ah büyük şehirlerin gözünü seveyim her şeyin en iyisini oralarda yaptırabiliyorsun.
56 56 o 55 nerdeeWuhuuuuu harika
Bnde öyle diyodum amaa nolduuuRegle olduummmm
bu cumada bomba gibi geliyorum
Kuzu zaten çocuklara market yasaktı bizim burda bizde çıkmıyoruz hiç genelde eşim cikiuo bı ben dün çıktım işte bartuyu eşime birakipKızlar yaaa 20 yaş altına sokağa çıkama yasağı gelince otamatikman bizede gelmiş gibi olduçocuğu olan kimse artk çıkamaz gereçi mümkün olduğunca çıkmamaya çalsyorduk ama artk hiçbir şekilde çıkamayacağız market filan yasak
Yok kız ben hergün yıkanıyordum saçlarımıda köpürtüyordum mis gibi şampuan kokuyordu. Tek sorun suyu akana kadar saçımda havluyu çıkaramıyordum. Su gibi pıtır pıtır damlıyordu.He örgü mu yaptirdiydin görmedim ben nasıl yaptırdığını ama bn yapamam öyle ya bitlenirim
56 56 o 55 nerdee
Bnde öyle diyodum amaa nolduuu
Kuzu zaten çocuklara market yasaktı bizim burda bizde çıkmıyoruz hiç genelde eşim cikiuo bı ben dün çıktım işte bartuyu eşime birakip
Gözün aydın canım.Regle olduummmm
bu cumada bomba gibi geliyorum
Evet canım çocuğu olanlar ece tıkındı.Kızlar yaaa 20 yaş altına sokağa çıkama yasağı gelince otamatikman bizede gelmiş gibi olduçocuğu olan kimse artk çıkamaz gereçi mümkün olduğunca çıkmamaya çalsyorduk ama artk hiçbir şekilde çıkamayacağız market filan yasak
Pump it up ne ?Kızlar ben kendimi bahçeye atıyorum. Bizimkiler uyudu. Rüzgarda çok var hasta eder mi bilmiyorum ama kpss mi çalışsam acaba ne yapsam. Ayyyyy evimi özledim ya. Ne güzel yürüyüş yapıyordum. Pump it up yapıyordum. Bisiklete biniyordum. Ayyyy offfff kedimi de özledim. Burada mıncırtmıyorlar. Yok aşılı değil diye diye beni uzaklaştırdılar.
Aerobik gibi canım hareketli bir egzersiz videosu birde kızlar fit olunca daha da teşvik ediyor insanı.Gözün aydın canım.
Evet canım çocuğu olanlar ece tıkındı.
Bence iyi oldu coluk çocuk ev gezmesine gidiyorlardı. Piknik için sahilde cirit atıyorlardı.
Sevindim valla bu duruma.
Birde yere tükürme cezası gelse daha çok sevenecempump
Pump it up ne ?
Dün resmi yasak geldi canm 3000 tl para cezası yazıyorlar artk ve maskesiz çıkmakta yasaklandı gerçi ben maskesiz eldivemsiz hiç çkmydum zatenHe örgü mu yaptirdiydin görmedim ben nasıl yaptırdığını ama bn yapamam öyle ya bitlenirim
56 56 o 55 nerdee
Bnde öyle diyodum amaa nolduuu
Kuzu zaten çocuklara market yasaktı bizim burda bizde çıkmıyoruz hiç genelde eşim cikiuo bı ben dün çıktım işte bartuyu eşime birakip
Bende sahile çıkıp yürümeyi hayal ediyordum tam sahil yürüyüş mevsimi gelmişti ama nasip işte en azındam bahçeye çıkabiliyoruz yeşile ağaca kuşa böceğe hasret diiliz bari canm oda büyük avantaj aslında yoksa 4dört duvar daha zor ben pek sıkılcak vakit bulamıyorum bahçe sayesinde bide yeni yerleşnce zaten iş bitmiyor ondan benim yoğun zamanma denk geldiği iyi oldu diyetle sporu da ekleyince iyice vakiti zor yetiriyorum cocukla da var zatn tek isteğm bari 2-3 ay sonra bitmiş olsunKızlar ben kendimi bahçeye atıyorum. Bizimkiler uyudu. Rüzgarda çok var hasta eder mi bilmiyorum ama kpss mi çalışsam acaba ne yapsam. Ayyyyy evimi özledim ya. Ne güzel yürüyüş yapıyordum. Pump it up yapıyordum. Bisiklete biniyordum. Ayyyy offfff kedimi de özledim. Burada mıncırtmıyorlar. Yok aşılı değil diye diye beni uzaklaştırdılar.
Hahaha aklıma ne geldi o yuzden biriyle kavga ettikGözün aydın canım.
Evet canım çocuğu olanlar ece tıkındı.
Bence iyi oldu coluk çocuk ev gezmesine gidiyorlardı. Piknik için sahilde cirit atıyorlardı.
Sevindim valla bu duruma.
Birde yere tükürme cezası gelse daha çok sevenecempump
Pump it up ne ?
Yaptııımm yaptım. Hem de iki kızımla :))Aynen öyle canım hepimiz farklı sporlar yapıyoruz maksat hangisinden fayda görüyorsak ve yapabiliyorsak ona yönelmek ve yağ yakmak hadi leslie yapalım muhabbetin üstüne iyi gider
Başınız sağolsun canım bende kuzenimi genç yaşta kaybettim acısı hiç geçmiyo Allah geride kalanlara sabır güç versinKızlar günaydın
Kuzenim vefat etmiş bugun daha gencecik ti dünde oğlu doğmuşne kötü bir his bu ya
Bir ara link atsana çok merak ettim ilk kez duydum.Aerobik gibi canım hareketli bir egzersiz videosu birde kızlar fit olunca daha da teşvik ediyor insanı.
Aferim miraya çok doğru yapıyor ben birşey demedim desem adamlar beni kesin döver yani o tarzda insanlarDün resmi yasak geldi canm 3000 tl para cezası yazıyorlar artk ve maskesiz çıkmakta yasaklandı gerçi ben maskesiz eldivemsiz hiç çkmydum zaten
Bende sahile çıkıp yürümeyi hayal ediyordum tam sahil yürüyüş mevsimi gelmişti ama nasip işte en azındam bahçeye çıkabiliyoruz yeşile ağaca kuşa böceğe hasret diiliz bari canm oda büyük avantaj aslında yoksa 4dört duvar daha zor ben pek sıkılcak vakit bulamıyorum bahçe sayesinde bide yeni yerleşnce zaten iş bitmiyor ondan benim yoğun zamanma denk geldiği iyi oldu diyetle sporu da ekleyince iyice vakiti zor yetiriyorum cocukla da var zatn tek isteğm bari 2-3 ay sonra bitmiş olsuniçimde hep haziran da normale dönmeye başlycak hayat gibi bir his var inslh doğru çkar sen de bol bol hobilere filan yönel vakti güzel geçir kpss hazrlk da çok iyi fikir bahcede de güzel vakit geçer mont giy üşüme
Hahaha aklıma ne geldi o yuzden biriyle kavga ettikMira çok duyarlı çevre temizliğine ama o duyarlılıkta beni baya solladı yere çöp atan tüküren vs. Gördümü gidip koca insanlara siz nasl böyle çevremizi kirletirsiniz çöpünüzü kutuya atn vs
Diye kızıyor canm benimgel gör ki bigün bi deli ye çattk kadın 5yaşn da çocuk bu demedi kendi hatasını da görup kabul de etmedi kalktı miraya bağrmaya sana ne canm nereye isterse atarm sana mı sorcam bilmeme ne ben de karsıdaym fırladm gittim saydırdım kadına bütün park bizle bir kadna başladi utanmaz cahil paikolojisi bozuk diye saydrmaya mira linç çıkaracaktı valla çok isterim anında yüksek para cezası yazılsa özellikle denizlere çöp atanları öldüresim geliyor
Tabi canm baksana kadın nerdeyse 5-6 yaşında çocuğu dövmeye kalkacakdı o kadar yobozlar yani biz desek bizi artk ne yaparlar bilmiyorumBir ara link atsana çok merak ettim ilk kez duydum.
Aferim miraya çok doğru yapıyor ben birşey demedim desem adamlar beni kesin döver yani o tarzda insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?