- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.621
sehercigim, ya gecmis olsun, kaslarina uzuldum:) belirli gittigin bir yer yokmu guzel alan? bence bildigin bir yer varsa surekli oraya devam etmen, cunki herkez yapamiyor bu isi bence.
kız ağır bir ceza imişşş:44:
arkadaşlar yanlış anlamazsanız cezalarınızda 1. takımı atlar mısınız...
ben duydum ve rahatsızlığımı belirttim... uzatacak bir şey yoktartışma yaratmaya gerek yok bence...seher naber canım senden başka kimse yok
bu arada fadikcim ne zaman çıkıyosun tatile temmuzda geldi :13:
nazco ortimi olduk bacuuu senle
maalesef senin ortinden prşmbeye kadar iş yok
neyse artık bi dahakine bacım
bu arada cezadan rahatsız olmuş diğer takımlar herhalde
anlayamıyorum ben insanları sonuçta herkesin hedefi aynı kilo vermek ve bu ceza cazip geliyorsa takımın paylaşımını azmini artırıyorsa kim olursa olsun neden rahatsızlık verir ki...
ve ortada abartılacak bir mesaj yazmada yok kısa bir cümleden kim rahatsızlık duyarki
ayy neyse çok yazdım alel acele ama anladınız siz
canım amaç caydırıcı olması bu yüzden 7 mesaj yazmaya dikkat ediyoruz cezaya kalmıyalım diye
arkadaşlar cezada uygularken 1. takımı pas geçiyoruz
ohhhhh valla hayal etmesi bile rahatlattı.ahh ahhhaynen öyle kaptan valla inan tatili hani denize giriyim gecede ohh bara gidip dans edyim felan die değil zaten . sadece ohh serin serin bahçemde oturup kitap okumak için istiyorum sabah erken kalkıp bisikletime binmek gelirken ekmeğimi alıp kahvaltımı yapmak v.s v.s ufff
canım benim aysenim yaaaaffff.özledim seni.neyse son artık bittiyo askerlikselam kızlar kimsecikler yok
bende fırsattan istifade kaçayım didim....acayip derecede sırtımmı belimmi neresi oludğunuda bilmiyorum ağrıyo
yarın doktor ne diyecek bakalım merakla ve korkuyla bekliyorum
sıkıldım artık evimde yalnız kalmak rahar rahat yatıp kalkmak istiyorum
allah kaynanasıyla aynı evde yaşayanlara yardım etsin valla ben 20 gün dayanamıyorum kaynanam kötü biri olmamasına rağmen
onlar nasıl dayanıyo bilmiyorum
ok kaptan ama ayşene bu konuda katılıyorum.canım amaç caydırıcı olması bu yüzden 7 mesaj yazmaya dikkat ediyoruz cezaya kalmıyalım diye
arkadaşlar cezada uygularken 1. takımı pas geçiyoruz
ok kaptan ama ayşene bu konuda katılıyorum.
ben geldim kaptancım ne var ne yok?bu aralar pek bi sakin ve tatilde gördüm seni...sanırım istediğin gibi bi tatil oluyo.bi bizi özlüyosun kesin di mi
yaaa aslııııı ben geldim sen çıktın bu kadannnn olur yanii.nese ben de çıkıyım.dün bi iş geldi sonunda.ama eşimin akrabası müşteri.inş mahcup olmam(oturup iicene bi çalışıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?