Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaşlar yanlış anlamazsanız cezalarınızda 1. takımı atlar mısınız...

sehercigim, ya gecmis olsun, kaslarina uzuldum:) belirli gittigin bir yer yokmu guzel alan? bence bildigin bir yer varsa surekli oraya devam etmen, cunki herkez yapamiyor bu isi bence.

ay canım var ama istanbulda yok malesef bende kendi çapımda alıyordum 2 haftadır dedim güzelce alınsın yoldu beni tövbe gitmem bir daha oraya

seher naber canım senden başka kimse yok

bu arada fadikcim ne zaman çıkıyosun tatile temmuzda geldi :13:

nazco ortimi olduk bacuuu senle
maalesef senin ortinden prşmbeye kadar iş yok
neyse artık bi dahakine bacım

bu arada cezadan rahatsız olmuş diğer takımlar herhalde
anlayamıyorum ben insanları sonuçta herkesin hedefi aynı kilo vermek ve bu ceza cazip geliyorsa takımın paylaşımını azmini artırıyorsa kim olursa olsun neden rahatsızlık verir ki...
ve ortada abartılacak bir mesaj yazmada yok kısa bir cümleden kim rahatsızlık duyarki

ayy neyse çok yazdım alel acele ama anladınız siz

ben duydum ve rahatsızlığımı belirttim... uzatacak bir şey yoktartışma yaratmaya gerek yok bence...
ki ben rica ettim kötü bişey de söylemedim...

kızlar ablam bilgisayardaydı açık kalmış forum iyiyim siz nasılsınız geç oldu kusura bakmayın yarın ne yesem diye düşünüyorum

iyi geceler fıstıklar,vallahi en son mesajdan beri yeni oturdum,eşimgeldi yavru kuşum görünce öyle mutlu oldu ki çocuk gittisandı sanırım neyse morali yerine gelen oğlum babasıyla bir daha yedi yemek aman maşallah diyeyim,sonra parka ordan sitemizin kafesinde oturduk sonra alışveriş yaptık sıpamın bezi bitmiş ultra prima değilde diğer markalardan almak istedim anam benim adam yok olmaz benim oğlumun poposu narin diğerleri tahriş eder aaa dedim neyse eve geldik 1 saate yakın tel konuşması yaptım banyo yaptık oğlanla sonra doyurdum babası yattı yanına uyumasını bekliyor bende biraz karpuz yedim yeşilçayım hazır içicem sonra yatıcam.....

kızxlar yarın silivrye gidicem ama dönüşte yazarım.....

geçmişi doldurmuşsunuz yaaauuuuu okuyamadım valla. bütün gün diploma işlemleriyle uğraştım artıkın mezunummm en acıklı durumda öğrenci kimliğimin elimden alınmasıydı onun üstünde ki pasoya kaç telaa verdimmm bilmiyolar ki ocak ayına kadarda geçerliydi böhüüüü vallahi içime oturdu he.

yarın belgelerimi tesli,m etmem lazımdı ama sağlık raporları vs imzalanmamış götüremiycemm yarın arayımda söliim bari aaa bu arada cadı patronumun yanına gittim sonunda

Günaydın kızlar.ben geçmişe bakiim sabah sabah uyku tutmadı:))

ohhhhh valla hayal etmesi bile rahatlattı.ahh ahhh
canım benim aysenim yaaaaffff.özledim seni.neyse son artık bittiyo askerlik

canım amaç caydırıcı olması bu yüzden 7 mesaj yazmaya dikkat ediyoruz cezaya kalmıyalım diye

arkadaşlar cezada uygularken 1. takımı pas geçiyoruz
ok kaptan ama ayşene bu konuda katılıyorum.

ortim dün yediklerim:7 öğüne ayırdım bunları..
[1] SUSAMLI GALETA-UZUN 1 adet 45
[2] uno Çok tahıllı 1 dilim 67
[3] Karper 1 ADET 65
[4] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[5] Üzüm 50 gr 36.5
[6] Cevizli Baklava 20 GRAM 88
[7] Bolulu Hasan Usta Ekmek Kadayıfı .4 100 gr 93.2
[8] Sosisli Milföy Börek 1 ADET 165
[9] Ekmek 1 DİLİM 65
[10] tavuk gögsu haşlama .4 100 gr 60
[11] Yumurta (haşlanmış) 60 GRAM 94.8
[12] Nescafe 2 si 1 arada 0.5 ADET 30
[13] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[14] superfresh barbunya konserve 1 100 gr 133
[15] yoğurtlu tavuk salata 1 yemek tabağı 150
Toplam : 1216.5 kal.
bu hafta bu kalori aşmama mantığıylaa inş almam.bakalım bi de bunu deniyelim:)))
ben çıkıyom.ofise geçcem ordan devam ederim:))

günaydın kızlar nasılsınız hadi ya gelin toplanalım
sabah 2 tane küçük kurabiye yedim :26:

ben geldim kaptancım ne var ne yok?bu aralar pek bi sakin ve tatilde gördüm seni...sanırım istediğin gibi bi tatil oluyo.bi bizi özlüyosun kesin di mi

yaaa aslııııı ben geldim sen çıktın bu kadannnn olur yanii.nese ben de çıkıyım.dün bi iş geldi sonunda.ama eşimin akrabası müşteri.inş mahcup olmam(oturup iicene bi çalışıyım...

ben geldim kaptancım ne var ne yok?bu aralar pek bi sakin ve tatilde gördüm seni...sanırım istediğin gibi bi tatil oluyo.bi bizi özlüyosun kesin di mi

canım ne olsun daha istediğim gibi bi tatil olmuyor arkadaşlarım tatile gittiler onların dönmesini bekliyorum
özlemem mi

yaaa aslııııı ben geldim sen çıktın bu kadannnn olur yanii.nese ben de çıkıyım.dün bi iş geldi sonunda.ama eşimin akrabası müşteri.inş mahcup olmam(oturup iicene bi çalışıyım...

canım bizim takım herkesin paylaşımda bulunduğu ama kimsenin kimseye denk gelmediği bir takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…