- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.581
yaz aylarında maalesef azim düşüyor çünkü daha çok dışarda oluyoruz tatil vs.derken diyetler fossss oluyor ama bu hafta toparlanıcaz inş..
canım dün gece uyku tutmadı 4 de yattım sabah uyandım yarım salatalık yedim sonra uyudum ve yeni kalktım :26:
evet ben su içmiyorum bunu farkettim ve artık şişe aldım yanıma gözümün önünde dursunda içeyim dedim
artık kahvaltı mı oldu, öğle mi oldu, ara mı oldu bilemem ama uyanınca biraz önce
bir kepçe nohut
4 kaşık pilav
2 dilim ekmek yedim
yürüyüş yolu var ama gündüz asla çıkamam güneş gerçekten çok rahatsız eder beni düşer bayılırım
birazdan banyo yapcam ondan önce lessi yapacam ama ben callanetics yapsam daha iyi ama 1 saat bir video o hareketler öldürür beni ama onu yapmaya çalışacam incelmek için
ohh afiyet olsun kaptann bende yarım saat önce muz yedim
ama karnım acıktıı ne yesem acaba die düşünüyorum ufff yaa işte olunca böyle oluyo işte yaa ne yesem ne yesem die heves bile kalmıyo walaa
kaptan inan bende maaş alamadım ki maaşı bekliyorum geçen hafta çıkıcaktım normalde izne ama artık bekleyecek takatim yokk . olmadı evden dışarı çıkmam yazlıkta napimm yeterki dinleneyimm:78::78::78::78:
sağol canım
canım evden götürsen yemeğini böylelikle ne yesem derdi olmaz bide diyetin dışına çıkmamış olursun
o bile yeter canım bulunduğun ortamdan ayrılmak bile insana iyi geliyor
çoook şükür totom yer gördü ohhh annemdeyken yemek derdim yoktu aman olsun etli patatese yemeği,et suyuna süzme mercimek çorbası,biber kızartması sarımsaklı yoğurtlu akşama doğru makarna
biz yıllardır biber kızartmasını şöyle yaparız biberlerin tohumlarını çıkarıp bi güzel yıkadıktan sonra süzgece koyarız sonra annem fırına atar üzerine zeytinyağı damlatırız 5-6 damla tuz ohhh mis gibi yağsız kızartma ben teflon tavada yapıyorum yane diyet oluyor....
kızlar kalçam yine tavan yaptı hemen kortizon yaptım çok canım yanıyor,yusuf bir kanepede ben bir kanepede uzandık makinaya yorgan attım eşim malatyadan getirmiş bir dünya eşya var 3 valiz kadar yıkanacak hepsi sonra ütü sonra yerleştirme allah yardımcım olsun,şu yerleştirme işlerim bitse temizlik için kızları çağırcammm...
kaptan bazen inan evden buraya yemek taşımak nasıl zor geliiyoo insana anlatamam yuruyerek geliyorum bide. sabahları zaten hadi giyin v. s derken olmuyo işteee uffffffff
çoook şükür totom yer gördü ohhh annemdeyken yemek derdim yoktu aman olsun etli patatese yemeği,et suyuna süzme mercimek çorbası,biber kızartması sarımsaklı yoğurtlu akşama doğru makarna
biz yıllardır biber kızartmasını şöyle yaparız biberlerin tohumlarını çıkarıp bi güzel yıkadıktan sonra süzgece koyarız sonra annem fırına atar üzerine zeytinyağı damlatırız 5-6 damla tuz ohhh mis gibi yağsız kızartma ben teflon tavada yapıyorum yane diyet oluyor....
kızlar kalçam yine tavan yaptı hemen kortizon yaptım çok canım yanıyor,yusuf bir kanepede ben bir kanepede uzandık makinaya yorgan attım eşim malatyadan getirmiş bir dünya eşya var 3 valiz kadar yıkanacak hepsi sonra ütü sonra yerleştirme allah yardımcım olsun,şu yerleştirme işlerim bitse temizlik için kızları çağırcammm...
üfff gözüm yollarda yaa kargo bekliyorumm..aa size bişe soracam.ben ton balığı yediydim yoğurtta yedim unuttum. öle derler ya zehirler mii? yaşayacak mıyımm??
üfff gözüm yollarda yaa kargo bekliyorumm..aa size bişe soracam.ben ton balığı yediydim yoğurtta yedim unuttum. öle derler ya zehirler mii? yaşayacak mıyımm??
esoş papates te aynı şekilde oluyo mu?az yağda yani.kı sen iğnenide mi kendin yapıyosun yoksa
selam kızlar kimsecikler yok
bende fırsattan istifade kaçayım didim....acayip derecede sırtımmı belimmi neresi oludğunuda bilmiyorum ağrıyo
yarın doktor ne diyecek bakalım merakla ve korkuyla bekliyorum
sıkıldım artık evimde yalnız kalmak rahar rahat yatıp kalkmak istiyorum
allah kaynanasıyla aynı evde yaşayanlara yardım etsin valla ben 20 gün dayanamıyorum kaynanam kötü biri olmamasına rağmen
onlar nasıl dayanıyo bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?