Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlarrr...........
barut gibiyim resmennnnnnn:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
sabah kahvaltım 2. dilim ekmek 2.çatal peynir .1. bardak ta kahvaltım meyva suuyu:95::95::95::95::95::95::95:

biraz sakin ol canım

wallahiii beni güldürdün ya kaptannn helal ıolsun sanaaaaaaa

rica ederim

hımmmm eliptik bisikletim geldüüü. 2. el olması vesilesiyle biraz eski ama olsun önemli olan işlevi.

hayırlı olsun canım

hayırlısı olsun canım belki ailesi bir erkekle görüşmesini istemiyordur o yüzden evlenmek istiyordur kız
gülçinin dediği gibi zaman önemli değil hayırlısı olur inş
baban ne diyor bu duruma

canım ben bu konuyu paylaşım alanına taşımayı düşünüyorum hangi takımlar rahatsız bir göreyim bizim yaptığımız cezayı uygulayan takımlarda var bakalım
bizim kardeş takımımız 3. takım onlar baya sorun yaşıyorlar gidip paylaşımda bulunursanız iyi olur

bir erkek için çok erken bir yaş ama kardeşine bağırmakla olmaz canım otur onunla korkularını güzelce anlat
erkek kardeşin çok mu romantik biri daha ne olduda hediyeler süprizler filan yollamış anlamadım

kardeşimle sakinn sakin de konuştum. evet kaptan biraz fazla romantik :95::95::95::95:

kuzuuu geldin mi sonundaaa nerelerdeydin sen bakimmm bak zatii gerginimmm

geldimmmm.
bizim durum daha vahim. evde oturup doğru düzgün konuşamazsın 2 dkda kavga çıkar sonra herkes birbirini kötüler. mesela bi örnek veriyim
ablam 26 yaşında sevgili 36 yada daha fazla. annem bu duruma çok üzülüyo adamın yaşı büyük,1 çocuğu var, görünüş olarak hiççç albenisi olmadığı gibi kendini pskopat sanan artistlerden. ama güzel olan huylarıda var. mesela markete giderizz bişi alcaz salak salak dur bu yetmez diye 10,15 tane aynı üründen doldurur biz yok artık diyince tekrar kuzu kuzu bırakır (bigün demesek hepsini alır mı acaba merak ediyorum) anneme çok karışıyo adam en sonuncu yaptığı ayıptan ötürüde annem şimdi hiç konuşmuyo onla. ablamda evlilik hayalleri kuruyo

ha bide bişi sorcam kelebeğmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşimle sakinn sakin de konuştum. evet kaptan biraz fazla romantik :95::95::95::95:

tabi kız kaçırır mı böyle birini
kız istanbuldaymış öğrensene kim olduğunu bi konuş bakalım amacı gerçekten evlenmek mi kardeşini seviyor mu
hee gidipde bu olmaz ayrılın filan deme sakın

ya aradaki yaş farkı çok önemli değil bence hayata aynı pencereden bakmak önemli.
anneni üzen adamın daha önce evlenmesi ve bir çocuğu olması bence
annene niye karışıyor adam ben onu anlamadım :44:

ya aradaki yaş farkı çok önemli değil bence hayata aynı pencereden bakmak önemli.
anneni üzen adamın daha önce evlenmesi ve bir çocuğu olması bence
annene niye karışıyor adam ben onu anlamadım :44:

kendini psikopat sanan artistlerden sanıyo kendini çünkü. yok bnm haberim olmadan şu olmaz bu olmaz. annem sürekli bozuyo ama anlamıyo ki adam. daha nişanlı bile değilsiniz onun bana ve sizlere karışmaya hakkı yok diyo annem.

arada ki yaş farkı şu yönden önemli ablam daha genç,adam 36 yaşında bi çok şey yaşamıştır. bi zaman sonra evlenseler kesin boşanırlar eminim genç insan gençliğini yaşamak ister evlense bile ama evlendiği kişiyle aralarında çok büyük yaş farkı varsa sürekli mutsuz olurlar adamın işi bile garanti değil ki :/ şimdilik artistlik yapıyo ama işleri bitince ekmek parası bile kazanamacak. bide ablamı evlenince çalıştırmıycakmış ki annem buna çok karşı her zaman bnm çektiklerimi çocuklarım çekmesin der

bide hep şeydi bnm hayalim. evlensek bile ablamın eşiyle bnm eşimin araları çok iyi olsun. ama adamın yaş farkı çok olunca bu hayalimde suya düştü. bnm gözükör olasıcayı ailemle tanıştırdığımda dayımız sanmış ve söylediğimde çocuk çok geçirmişti

ha bu arada ablamla yan yana geldiklerinde babası gibi duruyo yaaa

bence yaştan önce daha önemli sorunlar var
aynı yaşta olsalardı bile bu sorunlar önemli
evli bile olsalar annene karışmaya hakkı yok ki anne dünkü çocuk değil
ablanı neden çalıştırmak istemiyor ve ablan buna neden karşı çıkmıyor
işinin devamlı olmamasıda büyük bir sorun

anladım canım ama neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz inş allah herşeyi sizin için hayırlısını yapar

tabi kız kaçırır mı böyle birini
kız istanbuldaymış öğrensene kim olduğunu bi konuş bakalım amacı gerçekten evlenmek mi kardeşini seviyor mu
hee gidipde bu olmaz ayrılın filan deme sakın

wallaa kaptan kaçmaz tabi para var tip var ee bide bizimkisi sahiplenir hemen öyle ağırdır nerde nasıl konuşması gerektiğini bilir v.ss
yaa kızın evine perşembe gidilicek işte bakalımm görücez ama kızla konuşucam yanii bu ne böyle aceleniz neyyy

klasik Türk erkeği modeli mi çizmeye çalışıyo bilmiyorum artık çalıştırmamasını buna bağlıyorum.
anneme,bana,kardeşime neden karıştığı hakkında bi bilgimizde yok açıkçası :/

canım yaş farkına evet artık bend ekatılıyorum ama tabi herkes bir değil nicee yaşı buyuk olupta hala kendini genç hissedenler var daa şimdi sizinki farklı ablan nekadardır beraber bu adamla ki size karışıyoo bukadar öyle bi hak talep ediyo kendinde ve sanırım eşinden ayrılmış ayrılma gerekçeside önmeli. ama hayırlısı tabiii .. kuuzmm yaa kıyamam ben sana valla yaa inanılmaz bi masumiyetin var seninn

2-3 sene olcak çok bunaldım ya neden bizim düzenli bi aile yapımız yok çok mükemmel soruzsuz bi yaşam bekleyemem ama en azından gerginlik ve stress hergün olmasa. acilen başka şehire gitmem lazım. bu sene çok çalışcam ama full time da nasıl çalışırım bilmiyorum. seneye sınava girmem yaşım geçiyo

bunun bir kaç büyük bedeni yok muydu bende onu kaçırmazdım

hiç iyi bişi diil kaptanceyzim

konuyla alakasız ama bu eliptik çok yorucuymuş yaaa.ama heryeri çalıştırıyor.

öznurcumm ablanın hayatı. o seçimini yaptıysa yapacak bişe yok. ama sen onu gözlemleyerek kendine daha doğru bi eş seçeceksin emin ol..

tamam kendi hayatı kabul ama adam bizim hayatımızada olması gerekenden çok fazla müdahale ediyo. neymiş efendim beni yolda sevgilimle görürse çok kötü olurmuş sanane? annem bişi demiyoken ona ne yanii.

kardeşim sigara içiyo annem bişi demedi çok hırçın olduğu için . ama adam sigara içittirmiyo bunu da sağlıksız olduğundan değil saygıyla bağdaştırıyo. bu tür insanlara sinir oluyorum neymiş efendim büyüklerin yanında sigara içilmezmiş. ulenn bırak çevrende ki büyüklere saygısızlığı zaten senin kendine saygın olsa o sigarayı içmezsin sinirlendim şimdi yaaa....

kaptancım hemen yazıp çıkcam.işler yoğunlaştı 2 gün bugün ve yarın izin istiyorum.çok öptüm diete devam.çok yazmayın anca okurum

2011-07-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şeftali 2 ADET 120
[2] freşa meyve aromalı maden suyu 2 100 ml 75
[3] Dana Kıyma (yağlı) 20 GRAM 34
[4] Dil Peyniri 10 GRAM 29
[5] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 4 dilim 156
Toplam : 414 kal.
bu saate kadar böyleydim.akşama da inşallah 900 ü geçmemeye çalışacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…