- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.921
fadik şimdi ben anlamadım sen izne çıtın mı çıkmadın mıı? kafam karıştıı geçmişi tam okuayamadım.. ayyy açıcktım yaa gideyimde kardeşimi uyandırayım.
canımcım benim nasıl yaptığımı zormuşun da yeni yazabiliyom cevap.ben milföyün üstüne eşit miktard ketçap ve salça karıştırıyom accık da tuz.bu sosu sürüyom önce.sonra iç malzemesini koyuyom.kırmızı-yeşil biber,sosis,accık mantar.onu atıyorum fırına biraz pişiyo sonra da çıkarıp kaşar ilave edip tekrar fırına atıyom.işte bu kadan.yanlız mamura sosu sürdükten sonra üstünü iç malzeme ileiice kapatmak gerekiyo yoksa yanıyo hemen sos.bu arada sürpriz sosisli milföy 165 kalori imş.bizim ki de mak.200dür..50 kalori kardasın:))))kardeşim bizde kaldı bu gece. memlekete gönderecez akşam. ama bizimki uykucudur az kalkmadı henüz.
ben ne mi yaptım?
sabah 7.30 da kalktım
dün akşam yememek için kendimi zor tuttuğum 1 kare milföy pizzasından vardı.sabah onu yedim ohhh zanendersem 250 kalori vardır milföy yağlı baya.
sonra beşiktaşa kadar yürüdüm geri geldim. ssanırım 1.5 saat oldu. sonra gelinceduş alıp az kestirdim.
şimdide 1 tane elmalı kurabiye vardı ondan yedim.öle işte.
spordan sonra tartıldım üff lan kaç zamandır abur cubur yemiyorum spor yapıyorum ama yine vermemiş gördüm kendimi moralim bozuldu kurabiyeyide o psikolojiyle yedim .yesemde aynı yemesemde diye.üfff. abkalım yarın nolcak yaa bu kadar çabaya da veremezsem kendimi dövecem.
nereye gitcen kzızzzz nereeyyeee?Anlat da bare biz de accıık hayal edip o hayallerle avunalımmm:))))canım 1- 2 saate kadar işte n çıkıcam ve izne çıkmış olucxamm yarındsa allah izin erirse abbas yolcuuuuu
1 bardak süt içtim bir yumurta alltın ekmeğin 5/1 ini yedim oğlan pepeyi izliyor üzerimde bir ağırlık totoyu kaldıramadım daha
ayşen,fadik canım sanırım bu ara herkeste bir sıkıntı var havalara bağlıyalım artık allah hepimzin içine ferahlık versin....
kızlarrr ben çıkıyorum..öğlen arasııı.fadikim hayırlı yollar sana.habersiz bırakma bizzzzziiii...herkese afiyet olsunnn öğlen yemeğiii.gerçi ne yesem karar veremedim ama nise....
günaydın kızlar yeni uyandım ben daha :26:
fadikcim sen ne kadar izin alıyorsun
günaydınn kızlarr yine işe geldim yi,ne izine çıkmadım:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
dün kuzenime gitim bavul hazırlamk için ama hazırlayamadık ben hemn duş aldım sonra uyumuşum :95::95::95::95::95:
sabah kahvaltım 2 dilim kızarmış ekmek 2. çatal peynir 1. bardak şekerli çayyy:95::95::95::95::95::95::95:
öznurumm kuzuuuu geleydin de gitmeden bi konuşaydık senleeee
kizlar dun ufak bir kaza gecirdim, kapiyi vurdum gozumu, ve cok aciyor, ayrica morardi . buz koydum ama pek faydasi olmadi. makyajli gibi gozum
06.07.2011 günlük mesaj sayıları
aynalar 14
tritofan 8
roseberry 10
irras 18
aysen_34 19
urbi_seher 1
emidaf 12
çatlak_kemmik 11
fattma83 0
nazco 11
prenses88 8
pinkcat_87 izinli
urbi seher cezalıı
ve fattma 83 izinlimi bilemiyorum
şansa bakhaftaya ben çalışmaya başlıyorum,ablamında yıllık izni başlıyo yaşasın ki beni bi yerlere sürükleyemeyecek. havuza gitmeyi düşünüyo. bacaklarda ki selülitler portakal kabuğunu geçti tarla oldu ayol
günaydınlar
gece kaç saat ağladım kendi kendime kuytuya çekilip 4 e geliyodu uyuyabildim sabahda 7 de kalktım
sinir boşalması yaşadım zannımca
şu an gözlerim balon gibi olmuş
oyy buldum seni :2: tatlım kilo kaç oldu yapıyomusun hala elma diyetini
şimdiii kaptancımmm senden 9 gün izin istiyorum çünki orda nete giremem kilomuda gelince tartılır bildirim yaparım..
kızlar hepiniz allah emanet olun kendinize çok iyi bakın dikkat edin kafanıza bişey takmayın hepinizi öpüyorumm ..
sizi özlicemm gerçektenn çok alıştım size
geçmiş olsun canım
ellerine sağlık canım
fatma izinliydi, seheride izinli sayalım canım
kız ne alay ediyon ablanla
canım kendi üzme eşin izin alıp biraz başbaşa kalın canım
ben yapamadım malesef elma diyetini bir kaç hafta yaptım canım o zamanlar bildiğin gibi faydasını görmüştüm
tamam canım şimdiden iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?