Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım gerek yok düzeltmeye

bence iyi fikir değil rüşvet işine gelince bilemiyorum

bak sen yusufçuğaaa oda çok mutlu olmuştur.
klozet adaptörü nekine:26:

selam kızçeler
temizlik yaptım ecik kendime geldim salonum kaldı silinip süpürülcek mola verdim
ayran çorbası içiyorum sonrada abimle kahve keyfi yapicez

benim koca duymasın rüşveti felan

verenede alanada çokça sayar kendileride

senin ehliyetin yokmu canım

aaayyy ne güzel bir yorum bu

bebişler için oturak tuvaletin üstüne onuluyor
yalnız ben adaptörü anlayamadım sanki bişiyi şarj edermişsin gibi

ayşeee ablaa bide bnm rüyamı yorumla
bnm gözü kör olasıca vardı rüyamda. uyumuş numarası yapımışım oda bizim evdeymiş.uzun süre görmediğim için sanki ben onu gördüğümde nasıl tepki vereceğimi merak ediyomuş gibi konuşuyodu bizimkilerle. görüntü yok ama sanki sesini duyar gibiydim yaa

allaha şükür sağ salim gönderdim misafirleri
abimle dondurma yiycez şimdi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rahatladım pc min karşısında sigara keyfi yapmayı özlemişim yawww
gözün aydın canım nekadar iyi olursa olsun misafir üç gün sonrası sıkıyo dimi insanı insan düzeni istiyo

bence iyi fikir bol bol sayfalar dolar ama diğer takımları çekmekten iyidir caydırıcı olsun 30 olsun

günaydınlar
gece kaç saat ağladım kendi kendime kuytuya çekilip 4 e geliyodu uyuyabildim sabahda 7 de kalktım
sinir boşalması yaşadım zannımca

şu an gözlerim balon gibi olmuş

ortaam bazen ağlamak iyi gelir insana bana öle oluyo yani kafam boşalıyo stresim gidiyo gibi geliyo rahatlamışsındır biraz ama üzme kendini rabbim gönlüne göre versin vardır bebişin bi zamanı sağlıklı bi çocuğun olsun yeterki çocuğun olupta sağlıksız oluncada bissürü derdin sıkıntın oluyo o yüzden çok dert etme kendine vardır rabbimin bi hesabı

ayyy kız sen neden bi izne çıkamadın bööle

kızlar ben allah izin verirse bugün 12 de çıkıcamm gidicemm izine
saat 3 gibi şu kıza bakmaya gidicezz hiç gitmek istemiyorum kardeşimin hatrı var yapacak bişey yok
hadi şükür sonunda tatil göründü yoppii
tatlım sana iyi tatiller iyi yolculuklar bideee

o nası rüya öyle ayyy ama rüyaların tersi çıkarmış zatiii

temiz bi ceza yersiniz kuzum o olar

süpeeer yorum kız sen gerçekten rüya yorumluyabiliyonmu ben çok görürümde

ben akşam ve sabahı okurken herkez gidivermiş tabi yarın günde 10 sayfa yazmışınız çabucak bitmedi yanlız kalmışım
bekliim biraz bakalım gelen ses versin burlardayım biraz

bu gün ne yedim
sabah yarım simit 1 kk tulum peynir
öğle simidin kalan yarısını
şimdi form çayımı içiyorum
1 litre su
çarşıda ne yiyeceğimi hiç bilemiyorum bide bizim buralarda lokanta filan herhangi bişi yok hep elbise mağazaları
aç kalıyorum nasıl çalışçak benim metaabolizma
neyse son günüm yarın kızım tatilden dönüyo kavuşçam evime

biz 5 arkadaş 15 günde bir cuma akşamları gün yapıyoruz aramızda yarın akşam bana gelcekler ikram konusunda kilitlendim bu sefer hafif olsu istiyorum değişik olsun istiyorum ne yapayım fikir verin bana az kişi olunca sık sıra geliyo insana bildiğim çoğu şeyi hep yaptım değişik bişiler bulmam lazım
fattanın yazdığı pizza değişikmiş ama bi denesemmiki sonra tatlı napçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…