- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.941
kaptan ben mesajı düzeltemiyorum ya nası yapıcam düzenle yok ..
birde kızlarr yaa tırsıyorum ben şimçiiik 5 30 da randevumuz vardı bildiğiniz gibi uzak biraz benimki diyorki arabayla gidelim ..
ehliyetide kaptırdı ya durdururlarsa arabayı nası sıyrılırıız rüşvet versem acep olarmıki
kızçeler ben gece dönersem ya kocalı dönerim ya kocasız
inş durdurmazlar yaaaaw
kızlar yusufum 3 gündür kakası gelince hemen tuvaletin ışığını yakıyor klozet adaptörü var onu arıyor ,dün oturttum başında durmadım kakasını yapmış sifonu çekti,tuvaletin kapağını kapattı ellerini yıkadı ışığı kapattı nasıl mutlu oldum anlatamam....
selam kızçeler
temizlik yaptım ecik kendime geldim salonum kaldı silinip süpürülcek mola verdim
ayran çorbası içiyorum sonrada abimle kahve keyfi yapicez
kolay gelsin canım
afiyet olsun
kaptan ben mesajı düzeltemiyorum ya nası yapıcam düzenle yok ..
birde kızlarr yaa tırsıyorum ben şimçiiik 5 30 da randevumuz vardı bildiğiniz gibi uzak biraz benimki diyorki arabayla gidelim ..
ehliyetide kaptırdı ya durdururlarsa arabayı nası sıyrılırıız rüşvet versem acep olarmıki
sağolasın canım
işlerimi bitireyim duşumu alayım sonra taakatim kalırsa kendimi dışarı sahile atmayı planlıyorum
bu arada rüyanı yorumladım
tekrar elma diyetine başlıycaksın
ve 40 kilo vermiş olarak diyet marotonunu bitireceksin
aaayyy ne güzel bir yorum bu
aslında şöle bi düşündümde aslıcım sen hedefini 70 felan yapsan daha iyi motive olursun verdikçe değiştirirsin olmamıki
yalnız ben adaptörü anlayamadım sanki bişiyi şarj edermişsin gibibebişler için oturak tuvaletin üstüne onuluyor
sağolasın canım
işlerimi bitireyim duşumu alayım sonra taakatim kalırsa kendimi dışarı sahile atmayı planlıyorum
gözün aydın canım nekadar iyi olursa olsun misafir üç gün sonrası sıkıyo dimi insanı insan düzeni istiyoallaha şükür sağ salim gönderdim misafirleri
abimle dondurma yiycez şimdi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rahatladım pc min karşısında sigara keyfi yapmayı özlemişim yawww
kızlar bizim şu ceza olayı var ya rahatsız olanlar olunca paylaşım alanına yazdım neden rahatsız oluyorsunuz diye kendi içinizde halledin diyorlar cezaya kalanları ezberledik diyorlar canım sıkıldı bişeyde yazmak istemedim boşver aslı dedim tartışmaya gerek yok dedim
bu yüzden bu ceza şeklini değiştirmeyi düşünüyorum. 7 mesaj yazmayanlar bizim takıma üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım kelimesini ayrı ayrı 30 kere yazsın. bir mesajda 30 kere yazmayacak. 30 mesaj yazacak her mesajda üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazacak. bu yazdığı mesajlar günlük mesajdan sayılmayacak tabi. ne dersiniz kızlar. böylelikle diğer takımların konuşmalarına izin vermeyiz. hemde cezayı kaldırmış olmayız. eskisi kadar belki etkili olmayabilir ama bu durumda çok hoşumuşa gitmez. 30 çok diyebilirsiniz ama amaç caydırıcı olması değil mi? ne diyorsunuz kızlar.
günaydınlar
gece kaç saat ağladım kendi kendime kuytuya çekilip 4 e geliyodu uyuyabildim sabahda 7 de kalktım
sinir boşalması yaşadım zannımca
şu an gözlerim balon gibi olmuş
günaydınn kızlarr yine işe geldim yi,ne izine çıkmadım:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
dün kuzenime gitim bavul hazırlamk için ama hazırlayamadık ben hemn duş aldım sonra uyumuşum :95::95::95::95::95:
sabah kahvaltım 2 dilim kızarmış ekmek 2. çatal peynir 1. bardak şekerli çayyy:95::95::95::95::95::95::95:
hadi şükür sonunda tatil göründü yoppiikızlar ben allah izin verirse bugün 12 de çıkıcamm gidicemm izine
saat 3 gibi şu kıza bakmaya gidicezzhiç gitmek istemiyorum kardeşimin hatrı var yapacak bişey yok
o nası rüya öyle ayyy ama rüyaların tersi çıkarmış zatiiikızlar ya rüyamda ne gördüm biliyor musunuz yeşil elma alacam heryerde bulunmuyorya yine böyle küçük bir ilçedeyim okuldan çıkıyorum bakkala gidiyorum yeşil elma görüyorum çok seviniyorum diyorum ki adama 3 kilo ver adam diyor ki yaz geldiği için fiyatı arttı kilosu 40 tl diyor yuh diyorum vazgeçiyorum almaktan
temiz bi ceza yersiniz kuzum o olarkaptan ben mesajı düzeltemiyorum ya nası yapıcam düzenle yok ..
sağolasın canım
selam nazcommmm.ses verdim ama geldi mikine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?