Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

02 TEMMUZ - 08 TEMMUZ DEVAM ÇİZELGESİ

Aynalar + + + + + + +
roseberry + + + + + + +
irras + + + + + + +
Aysen_34 i + + + + + +
çatlak_kemmik + + + + + + +
Fatta83 + + + + i + +
nazco + + + i + + +
prenses88 i + + + + + +
urbi_seher + + + + + + i
pinkcat87 + + i i i i i
triptofan + + + + + + +
emidaf i i + + + + i

liste hazır inşallah hatam yoktur

Son düzenleme:
mrb hanımlarrr nasıl sıcak ya üfff nefes alamıyorum.yürüyemiyorum iyice ateş basıyo. siz nasıl yapıyosunuz sporları?

bu gün burası pek bi sakin bende bu günümü yazım bari
akşamdan başlıyım gece uyuyamadım sabaha karşı uyumuşum oturma odasında sızmışım diyelim biz ona
sabahta oğluş uyanmış tabi ben yatak odasında yokum karnı acıkmış mutfakta bi güzel karnını doyurmuş tabi ben uyuyorum dökmüş saçmış halı yıkamacıdan dün gelmişti her yeri batıp çıkmış bi uyandım efe mutfakta halının üstüne buzdolabında ne yemek varsa çıkarmış yiyiyor beynimden vurulmuş gibi oldum o andan beri başım çatlıycak gibi ağrıyo sakinleşmek için ablamı aradım bir saat onunla konuştum iyiki var böyle zamanlarda iyi geliyo bana neyse mutfağı bi güzel temizledim halıyıda kaldırdık yıkıycaz şimdi balkonda oğluş yaramazlığının farkında tabi ne dersem yapıyo bu gün

ihih :))) ne güzel işte bu yaşta kendi başının çaresine bakmaya başlamış
kaç yaşıdan efecan?

öznuur kız ne çabuk çıktın biz bu hafta ortağız canımcım benim spor bugün mutfak temizleme ve halı yıkama canım su içinde olcan için sıcak pek koymaz herhalde

bu gün ne yedim
öğleye doğru 1 poaça 1 3 ü 1 arada kahve
şimdi 1 biber dolması 1 kase yoğurt yiyiceğim

ben hiççç dikkat etmiyorum yediklerime pazartesi zorunlu olarak başlıycam malum iş güç olaylarına dalıyorum sabah 8 akşam 14:00. dün ablamla konuşuyoduk. oda farklı bi markette çalışıyo tekzende. onların oraya yeni gelenlerde sürekli ne zaman yemek yicez diye soruyolarmış

aşağıda görünmüyosun tatlım gittin sandım
efe 11 yaşında canımcım

arada bi diğer topiklere uğrayıp hemencik geliyorum.

enee aslında küçükte değilmiş ama olsun erkeklerinde kendi başlarının çarelerine bakmaları lazım. bnm kardeşim 17 sine gircek daha ekmeğine peynir süremez o durumda

tatlım çalışmaya başlayınca daha düzene girer hayatın yemeklerin uykun düzenli olunca kilo vermeye başlarsın
iş saatlerinde iyiymiş ilk zamanlar yorulursun ama sonra alışırsın iyi olacak senin için

ilk günü atlatayım gerisi kolay bnm için. ablamda dün çok güze moral verdi saolsun sen orda çalışamazsın o eski suratsız patronunu çok ararsın diye

bende dedim ki ne alakası var. hemşire olmayı düşünüyorum. hiç düzenli hayatları yok sürekli nöbet var ona bakılırsa didim
sonrada dedim ki ne biçim moral veriyosun dedim. güya beni gaza getirmek için öle diyomuş.güzel sözlerlede gayet güzel gaza gelen bi insanım ki ben

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım senin bu ablan çok negatif sizin aranızda az yaş farkı var sanırım azcıkta seni kıskanıyo sanki

bence sen ablanı dinleme sen akıllı bir kızsın dayanıklı olduğundanda eminim ben kendine güven ben çok kolay alışıcasndan eminim ilk gün herkez seni anlayışla karşılar merak etme sen

tatlım senin bu ablan çok negatif sizin aranızda az yaş farkı var sanırım azcıkta seni kıskanıyo sanki

bencede kıskanıyo ama inkar eder şimdi :)

ablam 7 yaşındayken ben doğmuşum. herşey ona alınırken benn doğunca ikiye bölünmüş alınanlar o zamanlardan kıkançlıklar başlamış. bi kaç kere boğmaya kalkmış beni. annem bana banyo yaptırırken duş başlığını ağzıma koymuş bende garip ses çıkarınca annem bakmış elinden kaymışım dudağımı küvetin köşesine çarpmışım ve dudağım yarılmış. hastaneye ölü diye götürmüşer kaç kere :) dudağımda şimdi dikiş izi var ama çok dikkatli bakınca. sonra kardeşim doğmuş o doğunca değişen bişi olmamış. kardeşimle ne zaman kavga etsem. ablam kardeşimin tarafını tuttu hep. sürekli yalnız kalıyodum bn bu yüzden :) büyüyünce birazcık değişti eskisi gibi değiliz ama. ablamla aramız çok sıkı fıkı değil. ki olmasını isterdim. herhalde o küçüklükten kalma kıskançlık hala var. bazen annemle tartışırlar ,hemen beni öne sürer ama kızına izin veriyosun vs. diye

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…