- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.181
selam arkadaslar gecmisi okudum.herkezin kendine gore sikintilari var ama esraninda dedigi gibi bu dunya imtihan dunyasi. Allah herkezi deniyor.
aysen_34 seni cok iyi anliyorum. bebeginiz olmadigi icin sanki bu sikintilari cekiyorsunuz bebeginiz oldugu zaman bunlarin hepsi gececek diye dusuncen var , oyuzden bu stresli zamanda bebek dusunuyorsun. ama bebek oluncada hayat devam ediyor, sihirli bir degnek gelip stresinin esinle olan diyolagunuzu degistirmicek. Oyuzden bebek olsada olmasada hayirlisi diye dua et.
bizimde bebgimiz olmuyor , 4 yil bitti. fakat dun bir tv kanalinda izledigim hikayeden sonra herseyin ALLahtan geldigini ve imtihan yasadigimizi daha iyi kavramis oldum. Insan biliyor fakat unutuyor.. arada izlemek gerekiyor. Izledigim sey, ve insan aldanti samanyolu tv de . bunu izlemeni tavsiye ederim. arkadaslar herkz izlesin, buyuk dersler alacagimizi dusunuyorum.
ben izledikten sonra artik bebek icin uzulmemeye karar verdim. Ins rabbim zamani geldigi zmaan bizede cocuk sahibi yapacaktir..
catlak_kemmik , ablanla hernekadar ayni evde anlasamasanizda, ilerde farkli evlere cikinca,( evlenmek gibi) , ozaman diyorsun ki, ahh keske ablamla tartismasaydim, cok iyi olsaydim, onu cok ozluyorum yanimda olsaydi.....
bende kardeslerimle arada kavga eder, gecinemezdim:) ama simdi onlari cook ozluyorum, annem hep derdi, ayrilinca cok pisman olacaksiniz, bizde umursamazdik kavgaya devam... fakat annemin dedigi dogru cikti.
ablalar hep saygi ister, bende bir ablayim, hep kardeslerimden onu bekledim. eger ablanla gecinmek istiyorsan, saygi ile baslayabilirsin derim ben. kucuk nacizane fikrim sekerim
kendime yapacak bir diyet bulamadim. oyuzden pzt patates diyetine baslayacagim. Esra doktorun verdigi diyet sok diyetlere benziyor ya , okuyunca cok benzettim. demekki diyetisyenlerde diyeti boyle az colarili hazirliyormus. ins istedigin kiloya ulasirsin. Bende cok heveslendim:) bugun diyetisyene gidesim geldi :))
malesef üzülerek söylüyorum ki aileme bağlı bi insan değilim.kendileri bu raddeye getirdi evde sürekli bi gerginlik var. herkes alıp başını çekip gitmek istiyo. yüzyüze konuşarak insanlar herşeyi halledebilir bizde öyle yapıyoruz ancak imalarda bulunarak,ses tonu farkı ve kullanılan kelimeler çok yıpratıyo insanı. o yüzden bian önce üni kazanıp şehir dışına gitmek istiyorum
kız kaptan bu kadar meyva bolluğunda diyetisyenim neden yeşil elmayı verdi acab o an aklıma gelmedi ama bi sebebi vardır elbet sen bilirsin koyu yeşil elma fanatiğisin ....
dün emine hanım yeşilçayı zayıflamada kullanıyorlar ama bi fydası yok iç yada içme diyemem dedi diğer diyetisyenim yeşilçay matabolizmayı çalıştırıyor demişti hangisi doğru acaba ben şunu biliyorum yeşilçayı dökme yeşil çay olarak tüketmek gerekiyormuş anam o da çok acı oluyor yaaa
kızlar bide emine hanım piyasada şu saçma sapan zayıflatma adı altında ki ürünlerin uzaktan yakından zayıflamayla alakası yok sakın ordan burdan duyduğun şeylere kanıp kullanma dedi sadece sağlığını kaybedersin dedi ve diyet hesap işidir dedi sürekli gram ve hesap makinası kullanıyor....
SELAM KIZLARRR...
SONUNDA PAZARTESİ GÜNKÜ PROJEYİ TAMALADIM VE SANIRIM SORUN PEK ÇIKMYICAK
Yarın son bi kontrolerini yapcam.pazartesi sabah da göztercem bakalım müşteriye.inş beğenir.siz neler ediyonuz?ortim kaptanım ne var ne yok?nasıl geçti günün?
SAĞOL ASLI HOCAM.kolay gelsin sana da yapabileceğim özel bişey varsa söle kaptancım.tenhada ksıtırmak gerekiyosa falan haberimiz olsun.gözün aydın canım iyiyim sağol ne olsun şuan bir arkadaşla ufak bi tartışma içindeyim onun dışında güzel
SAĞOL ASLI HOCAM.kolay gelsin sana da yapabileceğim özel bişey varsa söle kaptancım.tenhada ksıtırmak gerekiyosa falan haberimiz olsun.
kaptancım benim herif halı saha maçındn dönfüartık kalk başından bilgisayarın diyo:))ben kaçıyorum anlıycan.çok öptüm seni.kolay gelsin.yok canım sağol
kaptancım benim herif halı saha maçındn dönfüartık kalk başından bilgisayarın diyo:))ben kaçıyorum anlıycan.çok öptüm seni.kolay gelsin.
sanırsam bnm sonumda triptofan gibi olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?