Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi akşamlr hatunlar,ben geldim bugün çok güzel geçti çok şükür dün akşam eşimi alıp anneme gittik bugün öğlenn eşimi alıp silivriye gittik evde tavan badanası yapılacaktı usta bulduk bu hafta o işleri halledecek usta digital mutfak tartımı aldım diyetimin ilk günü çok güzel geçti şimdi menüm

sabah

30 gram peynir
1 dilim ekmek

ara
1 yeşil elma

öğle
diyetisyenin tarif ettiği şehriye çorbası

ara
1 paket diyet bisküvi ve ıhlamur

akşam 150 tavuk şiş,göbek salata

az önce yeşil elmamı yedim

veeee 3 litreye yakın suyumu içtim.....

aynen yazdıklarına katılıyorum biz nefs sahibiyiz insan bazen çok istediği şey olduğunda mutlu olucak sanıyor ama maalesef öyle olmuyor onun için allah herşeyin hayırlısını versin....

insan evlenince sevmediği şeyleri bile özlüyor ailesinde olan benimde kız kardeşimle aramda 7 yaş var çok şükür iyi geçiniyoruz dediğin gibi o bana karşı çok saygılı ....

evet canım sende bu diyeti yap bakalım sen ne kadar ben ne kadar vericem...

canım benim seni anlayabiliyorum ve aile içi geçimsizlik çok zor inşallah istediklerine ulaşırsın ve ferahlarsın....

ben çok yoruldum bugün ama yusuf çok mutluydu sevmediği kedi köpek kalmadı bir ara sokak köpeciklerine benzedi ağzı burnu pislik içinde ama ben çokan kollamıyorum bağışıklık kazansın diye ....

bu hafta şu tamirat işleri bitince kadınlar temizliğide yapar ondan sonraki hafta eşyaları götürürüz inşallah...

kız kaptan bu kadar meyva bolluğunda diyetisyenim neden yeşil elmayı verdi acab o an aklıma gelmedi ama bi sebebi vardır elbet sen bilirsin koyu yeşil elma fanatiğisin ....

dün emine hanım yeşilçayı zayıflamada kullanıyorlar ama bi fydası yok iç yada içme diyemem dedi diğer diyetisyenim yeşilçay matabolizmayı çalıştırıyor demişti hangisi doğru acaba ben şunu biliyorum yeşilçayı dökme yeşil çay olarak tüketmek gerekiyormuş anam o da çok acı oluyor yaaa

canım diyetini yaptıktan sonra yeşil çay içip içmemen çokta önemli değil bence

kızlar bide emine hanım piyasada şu saçma sapan zayıflatma adı altında ki ürünlerin uzaktan yakından zayıflamayla alakası yok sakın ordan burdan duyduğun şeylere kanıp kullanma dedi sadece sağlığını kaybedersin dedi ve diyet hesap işidir dedi sürekli gram ve hesap makinası kullanıyor....

canım sana şu sürede şu kadar kilo vereceksin diye bi rakam verdi mi doktorun

SELAM KIZLARRR...
SONUNDA PAZARTESİ GÜNKÜ PROJEYİ TAMALADIM VE SANIRIM SORUN PEK ÇIKMYICAK
Yarın son bi kontrolerini yapcam.pazartesi sabah da göztercem bakalım müşteriye.inş beğenir.siz neler ediyonuz?ortim kaptanım ne var ne yok?nasıl geçti günün?

gözün aydın canım iyiyim sağol ne olsun şuan bir arkadaşla ufak bi tartışma içindeyim onun dışında güzel

gözün aydın canım iyiyim sağol ne olsun şuan bir arkadaşla ufak bi tartışma içindeyim onun dışında güzel
SAĞOL ASLI HOCAM.kolay gelsin sana da yapabileceğim özel bişey varsa söle kaptancım.tenhada ksıtırmak gerekiyosa falan haberimiz olsun.

ya kizlar simdi uzandim dinleniyorum biraz, suan oglen burda. kendimi cok halsiz hissediyorum. elimi kolumu kadircak halim yok . ogle yemegi yedim dolma vardi. ama hala kendime gelemedim. aksamda misafirler gelicek ,duzelirim ins. daha pasta falan yapicaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…