- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.121
bu arada maşallah kızlar 18 sayfa birikmiş bana ellerim koptu gene
bide ceza işi noldu
bi bilgi alayımda
gülçin niyen getttüüü ya ne güzel toparlancaktık o da gidecekti diyetisyene yarış yapcaktık noldu şinçük he gülçin oldu mu hocam şimdi böyle....
canım 30 mesaj yazılacak ceza bu kendi takımımızda halledecez
canım biraz kendine gelmesi iyi olur
zaten ekime kadar duramaz gelir o daha önce
ttamam kaptanceyzim senden cevap bekliyorum çantamı hazırlıycam anneme süpriz yapıcaaam
inşallah tatil iyi gelir bence bi hocaya gidelim takımımıza büyü yaptılar sanırım:26:herkes gidiyor tatile çıkıyor ben 15 gün didime tatile gidicem ama laptopımı götürcem hergün rapor yazıcam veeeeee çıtır olucam kocayı bırakcam tabi bu bölü şaka
git gizem değişiklik olur senin için....
inşallah tatil iyi gelir bence bi hocaya gidelim takımımıza büyü yaptılar sanırım:26:herkes gidiyor tatile çıkıyor ben 15 gün didime tatile gidicem ama laptopımı götürcem hergün rapor yazıcam veeeeee çıtır olucam kocayı bırakcam tabi bu bölü şaka
esracım doktorun verdiği diyet süpermiş çok güzel
esracım doktorun verdiği diyet süpermiş çok güzel
selamlar canlarım geçmişi okudum ne güzel şeyler yazmışsınız
aslıcım maşallah canım seni çok pozitif gördüm inşlh hep böyle devam edersin
nazocum rabbim kimini evlat verip kimine evlat vermeyip sınıyo imtihan dünyası rabbimin ne kadar sevdiği kullarıyız gerçekten çok zor imtihanlardan geçiyoruz inşlh isyan etmeden
gülçincim gitmene üzüldüm canım yaa neden böyle bi karar aldınki..neyse sana bu ayrılığın iyi geleceğine inanıyosun öyle yap canım
arada gir yaz ama özleriz seni kuzum
esracım senin adınada sevindim canım ne güzel bir diyetisyene rast gelmişsin inşlh hedefine kolayca ulaşacaksın bundan sonra
fatoşcum güzel iltifatın için teşekkür ederim tatlım o senin kendi güzelliğin gerçekten
seninle kafa kafaya verip dertleşmeyi isterdim sanırım çok aynı dertlerden müzdaribiz
rabbim bir an önce bizide gönül ferahlığına ulaştırır inşlh
kızlar depresyondayım felan deyip kendimizi boşa üzmeyelim yazmışsınız
aslında yazmak istemiyorum ama bir miktarda olsa ferahlamak için dertleşmek istiyorum sizleri canı gönülden yakın gördüğüm için
kendim için sorunlarım için üzülürken eşimde eklendi buna
sanırım eşimde ruhsal bunalımda..iş yerindeki stresten yoğun tempodan gecesinin gündüzünün birbirine karışmasından iyice bunalmış
zaten bunu bir kaç haftadır anlıyodum ama bana bişey söylemiyordu
bugün telde konuştuk biraz
iş yerindeki bölümünü değişmek istiyo daha az stresi olan bi yere geçmeyi düşünüyo olursa çok çokkk iyi olacak bizim için huzurumuz için olmazsa
izne çıkıp sivasa gitmeyi düşünüyorum kafa dağıtmam lazım bişeyler yapmam lazım yoksa sonumu iyi görmüyorum dedi
ben gitmiycem zaten gitse maddi anlamda zaten çökük durumdayız
ben annemlere gidicem hemde bu ayrılık ikimizede iyi gelecek
aslında bir psikologa gitmeyi önerdim ikimiz beraber ama onun işinden dolayı gitmesi imkansız gibi
soruşturma açarlar belimde silah taşıyorum psikoloji bozuk diye dedi
birde 3 senedir hastane yollarındayız ikimizde çok yıprandık her ne kadar artık birbirimize bunu belli etmesekde
çocuğumuz olana kadarda galiba gerçekten biz tam bir aile olamıycaz
çünkü eşim hala kendi ailesine karşı kendini yitik görüyormuş evlendiğimizdne beri yanlarında olamamışmış
ne maddi manevi yiğenleri olmuş (7 aylıklar)nerdeyse yürüyceklerimiş ama hala görememişmiş
bende madem öyle neden evlendin dedim ailene yardım etmek istiyordun neden çıktın bu yola
sen farkında değilsin ama biz iki kişide olsa biz bir aileyiz dedim
zaten boğazıma kadar sıkıntı içindeyim bende dedim
25 yaşındayım ama yaşadığım şu hastalıklara bak dedim
strese bağlı ayaklarım egzama yara içinde
hipotroidim insülin direncim pkom arada yakalnadığım astım bronşitim var aylardır geçmeyen nedeni belli olmayan beni sabahları acı içinde uyandığım sırt bel ağrım var
çocuğum olmuyo her ay hastane yollarındayım rahim filmi yara yaktırmalar takipler neler yaşadım dedim
birde maddi sıkıntıları borçları düşünüyorum dedim
kendi ailemin sıkıntıları hastalıkları ailemden ayrılmam yalnız kalmamda cabası dedim
kızlar gerçekten isyan etmiyorum çok şükür diyorum rabbim beni ne çok seviyor ama gerçekten herşey üst üste gelince insan bazen taşıyamadığını düşüyo
rabbime sonsuz inancım olmasa çok daha fena olurdum biliyorum
neyse ço çok uzun yazdım
okuyan gözleriniz dert görmesin inşlh
bir nebzede olsa rahatlamak istedim sanırım
ttamam kaptanceyzim senden cevap bekliyorum çantamı hazırlıycam anneme süpriz yapıcaaam
gerçekten güzel mi doyarmıyım acabaama harfi harfine uyucam....
gerçekten güzel mi doyarmıyım acabaama harfi harfine uyucam....
selamlar canlarım geçmişi okudum ne güzel şeyler yazmışsınız
aslıcım maşallah canım seni çok pozitif gördüm inşlh hep böyle devam edersin
nazocum rabbim kimini evlat verip kimine evlat vermeyip sınıyo imtihan dünyası rabbimin ne kadar sevdiği kullarıyız gerçekten çok zor imtihanlardan geçiyoruz inşlh isyan etmeden
gülçincim gitmene üzüldüm canım yaa neden böyle bi karar aldınki..neyse sana bu ayrılığın iyi geleceğine inanıyosun öyle yap canım
arada gir yaz ama özleriz seni kuzum
esracım senin adınada sevindim canım ne güzel bir diyetisyene rast gelmişsin inşlh hedefine kolayca ulaşacaksın bundan sonra
fatoşcum güzel iltifatın için teşekkür ederim tatlım o senin kendi güzelliğin gerçekten
seninle kafa kafaya verip dertleşmeyi isterdim sanırım çok aynı dertlerden müzdaribiz
rabbim bir an önce bizide gönül ferahlığına ulaştırır inşlh
kızlar depresyondayım felan deyip kendimizi boşa üzmeyelim yazmışsınız
aslında yazmak istemiyorum ama bir miktarda olsa ferahlamak için dertleşmek istiyorum sizleri canı gönülden yakın gördüğüm için
kendim için sorunlarım için üzülürken eşimde eklendi buna
sanırım eşimde ruhsal bunalımda..iş yerindeki stresten yoğun tempodan gecesinin gündüzünün birbirine karışmasından iyice bunalmış
zaten bunu bir kaç haftadır anlıyodum ama bana bişey söylemiyordu
bugün telde konuştuk biraz
iş yerindeki bölümünü değişmek istiyo daha az stresi olan bi yere geçmeyi düşünüyo olursa çok çokkk iyi olacak bizim için huzurumuz için olmazsa
izne çıkıp sivasa gitmeyi düşünüyorum kafa dağıtmam lazım bişeyler yapmam lazım yoksa sonumu iyi görmüyorum dedi
ben gitmiycem zaten gitse maddi anlamda zaten çökük durumdayız
ben annemlere gidicem hemde bu ayrılık ikimizede iyi gelecek
aslında bir psikologa gitmeyi önerdim ikimiz beraber ama onun işinden dolayı gitmesi imkansız gibi
soruşturma açarlar belimde silah taşıyorum psikoloji bozuk diye dedi
birde 3 senedir hastane yollarındayız ikimizde çok yıprandık her ne kadar artık birbirimize bunu belli etmesekde
çocuğumuz olana kadarda galiba gerçekten biz tam bir aile olamıycaz
çünkü eşim hala kendi ailesine karşı kendini yitik görüyormuş evlendiğimizdne beri yanlarında olamamışmış
ne maddi manevi yiğenleri olmuş (7 aylıklar)nerdeyse yürüyceklerimiş ama hala görememişmiş
bende madem öyle neden evlendin dedim ailene yardım etmek istiyordun neden çıktın bu yola
sen farkında değilsin ama biz iki kişide olsa biz bir aileyiz dedim
zaten boğazıma kadar sıkıntı içindeyim bende dedim
25 yaşındayım ama yaşadığım şu hastalıklara bak dedim
strese bağlı ayaklarım egzama yara içinde
hipotroidim insülin direncim pkom arada yakalnadığım astım bronşitim var aylardır geçmeyen nedeni belli olmayan beni sabahları acı içinde uyandığım sırt bel ağrım var
çocuğum olmuyo her ay hastane yollarındayım rahim filmi yara yaktırmalar takipler neler yaşadım dedim
birde maddi sıkıntıları borçları düşünüyorum dedim
kendi ailemin sıkıntıları hastalıkları ailemden ayrılmam yalnız kalmamda cabası dedim
kızlar gerçekten isyan etmiyorum çok şükür diyorum rabbim beni ne çok seviyor ama gerçekten herşey üst üste gelince insan bazen taşıyamadığını düşüyo
rabbime sonsuz inancım olmasa çok daha fena olurdum biliyorum
neyse ço çok uzun yazdım
okuyan gözleriniz dert görmesin inşlh
bir nebzede olsa rahatlamak istedim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?