Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptanceyzim ve çıtır hatunlar bugün beni izinli sayın lütfen. ve bundan sonra ki bi kaç gün daha lütfen. mağazada sayım var şaftım kaydı

aslıcım akşam esra bana yazmış annemlerde kalcam net yok .sen takıma haber ver diye ama ben görmediğim için yazamamışım. benim suçum yani. esra annesinde ve net yok. izinli olmazsa benim kafamı kırabilüü. o yüzden sen anladın durumu aslıcım. hepinizin gecesi mübarek olsun.

günaydın kızlar ben geldimmm ...
eşim arkadaşlarıyla denize gidicekmiş yarın gece gelir büyük bir ihtimal tabi işe gitmezse gececi gündüzcü çalışıyor ya ..
gene kıskançlık krizlerim tuttuğundan ötürü uykum kaçmış bulunuyor

bugun pazara çıkicaaağııımmm kendime şort alıcam bikini - mayoyla sakın gelme dedi abimin yanında olmaz dedi

kızçeler kalkın artık sabah oldu
hatunlar günaydıınnnn....kız kalktıydım da ütüye dalmıiım.havalar ısınmadan ütüyü hallediyim didim...
kahvaltımı ettim.elimdekileri de bitirirsem yarına işim kalmaz gezerim die debeleniom:)))

huuuu kızlar nirdesiniz yafff:)ben yeşil elmamı da yedim.şimdi yemek yapıp,kalan bikaç parça ütümü de bitircem.bi de akşam üzeri bi edirneye gidebiliriz zannımca:)))

slm kızlar herkese iyi haftasonları

yeni kalktım
1.5 kk kadar peynir
2 zeytin
salatalık
bir dilim kepek ekmeği
çay dan oluşan kahvaltımı yapıyorum

slm kızlar herkese iyi haftasonları

yeni kalktım
1.5 kk kadar peynir
2 zeytin
salatalık
bir dilim kepek ekmeği
çay dan oluşan kahvaltımı yapıyorum
afiyet olsun aslıcım...ben de yemeği koydum ocağa,şimdi de son ütülerimi yapcem inş.spor olarak ne yapcan aslı?benim sporla ilgili genel bi zaman sorunum var.sabah 7de kalkıyom,akşam 12.30 gibi yatıyom ve genel olarak ya oturmuyorum ya da yanlız kalamıyorum.bunu nasıl çözebilirim bilmiyorum((eşimi kandırırsam akşamları beni yürüyüşe götürüyo ama o zmanada hem yavaş yürüyoruz hem de dönüşte dondurma falan ısmarlamak için ısrar ediyo

nazmiyem fatmam ses verin ya nasılsınız
ii aslıcım ne edek aynı hep.bu arada akşam üzeri bi edirneye gitcem sanırsam ama bakalım:))arkadaştan tel bekliyom:))
sende ne var ne yok?geceleri netle aran pek bi ii sanırım bu aralar.sabahları kalkamıyosun sanırım:))))anladın sen onu

selamlar kızlar
herkesler nasıl bakalım
bende bir ağırlık varki sormayın gitsin
niyetliyim bişi yemedim ondanmıdır bilmiyom
temizlik yapacaktım susarım diye korktum vazgeçtim caydım

esraaaa,nazmiyeee,ayşenn hoşgeldiniz kızlarrr.
esra ya akşamları dışarda olunca nasıl geçiştirebilirim sence?bi de akşamki salata da yağsız di mi?

bu arada kızlar bugün kuru bakliyat alın evlerinize önümüzdeki seneye kadar evlerimizde bereket olurmuş inşlh
mercimek prinç nohut artık aklınıza hangi taneli kuru gelirse
birde akşam yemeğine taneli şeyler pişirin her bir tane hastalıklara musibetlere karşı korurmuş bir sene inşlh

selamlar kızlar
herkesler nasıl bakalım
bende bir ağırlık varki sormayın gitsin
niyetliyim bişi yemedim ondanmıdır bilmiyom
temizlik yapacaktım susarım diye korktum vazgeçtim caydım
ondandır canım.yarın sabahtan yaparsın temizliğini boşverrrr.....ne var ne yok?diet nasıl gidiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…