Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın gizem nasılsın canım
eşinin hastane işlerini hallettinmi

eh işte iyiyim kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var uyutmuyor sabahlıyorum.. eşiminde hastane işide hastane araştırdım işte yarın gidicez orda başlıyoruz tedavisine ..
çbür dooktor 8,000-9,000 civarı istedi öyle oluncada başka doktor araştırdım

gitsene bi kadın doğumcuya allah korusun kist felan olmasın
adetlerin düzenlimi aaa bak bebekde olabilir o da yaparmış ağrı

hayırlısı olsun canım valla çok pahalıymış yaa gerçekten

gitsene bi kadın doğumcuya allah korusun kist felan olmasın
adetlerin düzenlimi aaa bak bebekde olabilir o da yaparmış ağrı

hayırlısı olsun canım valla çok pahalıymış yaa gerçekten

yok benim bebek yokda jinekologluk iş var .. adetlerim 2-3 gün geçiyor ama hala gelmedi bi 10 gün ollmuştur herhalde ayyy sıcaktan unuttumda ya ne zaman olduğumu haziranda olmuşmuydumki acaba

yok benim bebek yokda jinekologluk iş var .. adetlerim 2-3 gün geçiyor ama hala gelmedi bi 10 gün ollmuştur herhalde ayyy sıcaktan unuttumda ya ne zaman olduğumu haziranda olmuşmuydumki acaba

git canım aksatma sende pko felanmı var yoksa :44:
şimdiden önlemini al bebek isteyince uğraşma

bende çrşmba günü olucam bakalım

git canım aksatma sende pko felanmı var yoksa :44:
şimdiden önlemini al bebek isteyince uğraşma

bende çrşmba günü olucam bakalım

ya bende pko yok o neki
troid var bazen o yükselince geçikiyor böyle .. troid yükselince prolaktin hormonumda yükseliyormuş süt salgılanıyormuış
ya inş haftaya pazaaRA gelmiş bitmiş olur benimki söktürücü bişey bildiğin varmı hemen içim denize gitcemde pazar

ayşenim kesinlikle haklısın ben de olsam bırakırdım şimdiye.çünkü bu kadar kendi irademle ve devamlı şekilde mücadelenin olduğu bi burası oldu hayatım boyunca.sağolun kızlar ve kk.bu arada hazırladım kahvaltıyı.kahvaltı tepsimiz vardı.ona evdeki çeşit çeşit şeylerden hazırladım.pazates kızarttım bi de menemen yaptım.onun favorileri.sonra ayıptır sölemesi mini bi elbisem vardı onu giydim,hafif makyaj.bi de mutfak önlüğünü takıp masum hizmetçikız edasıyla ".... bey kahvaltınız hazır nereye bırakıyım" didimmm.adam baya beğendi yanee:78:bi de uzun zamandan beri böle bişey yapmıyodum ona da şaırdı.aklınızda bulunsun kızlar.benimkinde olumlu sonuç alındı:)

canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine ve sakın ihmal etme lütfen.bu arada aspirin iç sabah akşam.muhtemelen yarına olursun.çok hızlı oluyosun fakat biraz fazla oluyosun.kanı sulandırıyo çünkü.başka bildiğim bişey yok malesef...

kızlar ben kaçıyom.bu arada esraa cenim 150 gram tavuk ne kadr oluyo mesela bi but mu ya da yarım göğüs mü onu şettiremedim yasen nasıl ayarladın onu.

Son düzenleme:

adaçayı ve civanperçemi iyi söktürüyo iç

enemm benimkininde vazgeçilmezidir patates kızartması ve menemen
daha uyuyo bende balkonu felan yıkadım kalkınca benim öğlen yemeği onun kahvaltısı olarak yeriz artık

oooo adam demiştir hatuna bak beee
ne çabuk döndün yanından kız uzun sürmeliydi aslında

bugün dip köşe temizlik yapmam laızm yarın hastaneye gdiicem bişi yapamam
diğer gün evlilik yıldönümümüz
diğer günde yine doktora giderim
prşmbe veya cumada annemlere gidicem nasipse bi kaç gün olmam buralarda

ellerine sağlık canım

geçmiş olsun canım acil şifalar ihmal etme bir doktora git canım

oooo kız herhalde 2012 ye kalmaz seni gelin ederiz bu hızla

ayy enişte bey gelsede bir an önce kaynaşsanız :78:

eğer olursa gelecek yaza kadar düğün olmaz canım
valla bende çok heyecanlıyım gelse görüşsek bi bu heyecan beni öldürecek

oğluşta kalktı acıkmış kahvaltısını ettirim gelirim gene buralardayım bugün
bizim adam dükkanda tadilat yaptırıyo işte sıkıcı pazarlardan biri olucak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…