- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.801
günaydın gizem nasılsın canım
eşinin hastane işlerini hallettinmi
eh işte iyiyim kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var uyutmuyor sabahlıyorum.. eşiminde hastane işide hastane araştırdım işte yarın gidicez orda başlıyoruz tedavisine ..
çbür dooktor 8,000-9,000 civarı istedi öyle oluncada başka doktor araştırdım
gitsene bi kadın doğumcuya allah korusun kist felan olmasın
adetlerin düzenlimi aaa bak bebekde olabilir o da yaparmış ağrı
hayırlısı olsun canım valla çok pahalıymış yaa gerçekten
yok benim bebek yokda jinekologluk iş var .. adetlerim 2-3 gün geçiyor ama hala gelmedi bi 10 gün ollmuştur herhalde ayyy sıcaktan unuttumda ya ne zaman olduğumu haziranda olmuşmuydumki acaba
git canım aksatma sende pko felanmı var yoksa :44:
şimdiden önlemini al bebek isteyince uğraşma
bende çrşmba günü olucam bakalım
ayşenim kesinlikle haklısın ben de olsam bırakırdım şimdiye.çünkü bu kadar kendi irademle ve devamlı şekilde mücadelenin olduğu bi burası oldu hayatım boyunca.sağolun kızlar ve kk.bu arada hazırladım kahvaltıyı.kahvaltı tepsimiz vardı.ona evdeki çeşit çeşit şeylerden hazırladım.pazates kızarttım bi de menemen yaptım.onun favorileri.sonra ayıptır sölemesi mini bi elbisem vardı onu giydim,hafif makyaj.bi de mutfak önlüğünü takıp masum hizmetçikız edasıyla ".... bey kahvaltınız hazır nereye bırakıyım" didimmm.adam baya beğendi yanee:78:bi de uzun zamandan beri böle bişey yapmıyodum ona da şaırdı.aklınızda bulunsun kızlar.benimkinde olumlu sonuç alındı:)bizim gibi bazı takımlar var toparlanmaya çalışan pes etmemeye çalışan
burası olmasa asla bu kadar kiloyu veremezdim diğer diet maceralarımdanda biliyorumki bir ay bile yapmayıp hopp nasılsa veremiyorum diyip bozardım
şimdi kilom artı bile çıksa yılmıyorum devam ediyorum sabrediyorum
sağol kk sağol canım takımım
ayyyy ormantik kahvaltı hazırla kocişine bakalım ne yapıcan kahvaltıya merak ettim kopya çekem
canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine ve sakın ihmal etme lütfen.bu arada aspirin iç sabah akşam.muhtemelen yarına olursun.çok hızlı oluyosun fakat biraz fazla oluyosun.kanı sulandırıyo çünkü.başka bildiğim bişey yok malesef...ya bende pko yok o neki
troid var bazen o yükselince geçikiyor böyle .. troid yükselince prolaktin hormonumda yükseliyormuş süt salgılanıyormuış
ya inş haftaya pazaaRA gelmiş bitmiş olur benimki söktürücü bişey bildiğin varmı hemen içim denize gitcemde pazar
ya bende pko yok o neki
troid var bazen o yükselince geçikiyor böyle .. troid yükselince prolaktin hormonumda yükseliyormuş süt salgılanıyormuış
ya inş haftaya pazaaRA gelmiş bitmiş olur benimki söktürücü bişey bildiğin varmı hemen içim denize gitcemde pazar
ayşenim kesinlikle haklısın ben de olsam bırakırdım şimdiye.çünkü bu kadar kendi irademle ve devamlı şekilde mücadelenin olduğu bi burası oldu hayatım boyunca.sağolun kızlar ve kk.bu arada hazırladım kahvaltıyı.kahvaltı tepsimiz vardı.ona evdeki çeşit çeşit şeylerden hazırladım.pazates kızarttım bi de menemen yaptım.onun favorileri.sonra ayıptır sölemesi mini bi elbisem vardı onu giydim,hafif makyaj.bi de mutfak önlüğünü takıp masum hizmetçikız edasıyla ".... bey kahvaltınız hazır nereye bırakıyım" didimmm.adam baya beğendi yanee:78:bi de uzun zamandan beri böle bişey yapmıyodum ona da şaırdı.aklınızda bulunsun kızlar.benimkinde olumlu sonuç alındı:)
canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine ve sakın ihmal etme lütfen.bu arada aspirin iç sabah akşam.muhtemelen yarına olursun.çok hızlı oluyosun fakat biraz fazla oluyosun.kanı sulandırıyo çünkü.başka bildiğim bişey yok malesef...
slm kızlar ben geldim daha bişey yemedim
oturdum çeyiz yapıyordum
slm kızlar ben geldim daha bişey yemedim
oturdum çeyiz yapıyordum
16 temmuz
aynalar 21
nazco 10
aysen34 19
fatta83 12
irras 7
roseberry 7
izinlileri yazmadım tekrar.Şaka maka takım yarısından daha az kaldı.Ama buna da şükür.Şu 7 mesaj kuralı kesinlikle çok toparlıyo.Şimdi daha ii anlıyorum bu kuralın önemini....
eh işte iyiyim kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var uyutmuyor sabahlıyorum.. eşiminde hastane işide hastane araştırdım işte yarın gidicez orda başlıyoruz tedavisine ..
çbür dooktor 8,000-9,000 civarı istedi öyle oluncada başka doktor araştırdım
oooo kız herhalde 2012 ye kalmaz seni gelin ederiz bu hızla
ayy enişte bey gelsede bir an önce kaynaşsanız :78:
günaydın aslıcım
bende yeni kalktım duşumu aldım pembe maskemide yaptım şimdi kahvaltı hazırlıycam
anam ne heyecanlı çeyizler filan
oğluşta kalktı acıkmış kahvaltısını ettirim gelirim gene buralardayım bugün
bizim adam dükkanda tadilat yaptırıyo işte sıkıcı pazarlardan biri olucak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?