- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.761
ooooooooo aslı haydin hayırlısı
sende döşersin artık gül yaprakları
ayşenim allah kabul etsin inşallah niyetliymişsin.....
aslıcım yeni bir durum var sanırım inşallah hakkında hayırlısı olsun....nasipse gelirmiş hintten yemende,nasip değilse ne gelir elden onun için rahat ol....
canım teli aldım sağolasın.bu arada bişey sorıyım hemencik.150 grm tavuk niye teakbul edii kine:78::78:Fatoşum geçen hafta ki diyetimde 2 gün et var 150 tavuk neresi olduğu önemli değil yağsız ve kemiksiz olacak tavada pişir ye ben 1 domates,kabaklı yapmıştım özelden telini yaz sana ayrıntılı bilgi vereyim...
Ben sana telimi atayım özelden
ayşene katılıyorum canım benim kocada evlenince iki ayda 20 kilocuk alıvermişti manisaya döndüğümüzde ailesi şok olmuştu nasıl şiştiniz siz böle diye
kısa sürede kapatırsın sen o farkı kendin diyet ona paso yemek
afiyet olsun aslıcım.bu arada okudum aday adayıyla ilgiili vasıfları.Allah hayırlısını versin.İnş olar kız..o şevkle insan epey verio inan kikızlar ben öğlen bir tabak türlü bir dilim ekmek bir kasa yoğurt yedim
lessi ile yarım saaat sporumuda yaptım
şimdide bir diim karpuz yiyorum
kızlar size öznurun durumunu sorcam bu haftada kilo veremedi 3. hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur kurallarımız gereği
bu durum istemediğim bişey napacaz fikirleriniz neler ama kurallar olmak zorunda takımın işlemesi için gülçin bu durumda olmamak için izne ayrıldı kendisine bir zaman vermek kendine gelmek için mesela şimdi bu konuda bir karar almalıyız fikirlerinizi bana özel mesaj olarak atın kural uygulansın mı yoksa kuralda değişiklik mi yaparım yapacaksan nasıl bir değişiklik yaparım herkes fikrini yazsın bana lütfen
öznurcum sende fikrini yaz canım sen ne diyorsun
afiyet olsun aslıcım.bu arada okudum aday adayıyla ilgiili vasıfları.Allah hayırlısını versin.İnş olar kız..o şevkle insan epey verio inan ki
ben geldimmm 7 msj doldurup gidicem zati kimse yokkkkkkk
son durum ne kaptanceyzim
eğer hala takımdaysam :/ bnde süresiz izin istiyorum en azından iş ortamına tam alışasıya kadar. çünkü yeni mağaza açmak çok daha yorucu olacakmış.
günlük 7 mesajıda zor doldururum oldum :/ parmaklarıma kadar yorgunum
sadece 2 kişi fikrini söyledi diğer arkadaşlar daha bişey demediler
senin fikrinide almak istiyorum
eğer kalırsam süresiz izin istemek zorunda kalıcam :/
canım sende biliyorsun ki bu bir yarışma sonunda sana süresiz izin verirsem yerin hep boş kalacak yeni birinide alamayacam öznur geri gelir diye buda takıma zarar verir canım
ayrılmak zorundayım o zaman :/ bi kural varsa çiğnemek istemem. artık geri geldiğimde yer kalırsa girerim buda bnm şansım olsun artık :/
tamam canım ama ayrılınca 6 ay dönemiyorsun bunuda bil ama en azından diskalifiyeden iyidir çünkü diskalifiye olunca hiç bir takıma bir daha giremiyorsun.
beni anlamışsındır inş canım bu durum sana karşı bişey değil. bu takımın yürümesi lazım yoksa seni kırmayı hiç istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?