- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.821
günaydın cnaım yok ya heyecanlı değil çeyiz hazırlığı çook fazlaa eksiğiimm var yetişmeyecek
oofffff şu öznurun işine çok canım sıkıldı moralim bozuldu keşke geçen hafta gülçin gibi oda biraz izin alsaydı
gerçi yeni işini düzene sokmak için zamana ihtiyacı var ama 6 ay uzun bi süre
hayırlısı olsun artık
öznurcum uğra sık sık özletme kendini kuzum benimsana çok kanım kaynamıştı
:2::2::2:canım keşke bikaç haftalık bi izin olarak bile olsa tarih belirtseydin.en azından verirsin bu arada.Neyse hayırlısı ne diyelimAradaa uğra ama laflarız...
canım valla süper oluyo gerçekten hem zahmetsiz hem pratik hem leziz
malzemeler
1 bardak süt
1 bardak sıvıyağ
1,5 bardak şeker
4 5 yemek kaşığı kakao
bunları mikserler şırp bu karışımdan 2 bardak ayır
sonra devam ediyoruz
3 yumurta kır
karışıma çırp
sonra 1,5 bardak un
1 vanilya
1 kabartma tozu
borcamı yapla karışımı dök
mikrodalgayı 600 w ayarla 7 dk
pişince hemen çıkar kes sosunu dök
işte bu kadara
eh işte iyiyim kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var uyutmuyor sabahlıyorum.. eşiminde hastane işide hastane araştırdım işte yarın gidicez orda başlıyoruz tedavisine ..
çbür dooktor 8,000-9,000 civarı istedi öyle oluncada başka doktor araştırdım
ayşenim kesinlikle haklısın ben de olsam bırakırdım şimdiye.çünkü bu kadar kendi irademle ve devamlı şekilde mücadelenin olduğu bi burası oldu hayatım boyunca.sağolun kızlar ve kk.bu arada hazırladım kahvaltıyı.kahvaltı tepsimiz vardı.ona evdeki çeşit çeşit şeylerden hazırladım.pazates kızarttım bi de menemen yaptım.onun favorileri.sonra ayıptır sölemesi mini bi elbisem vardı onu giydim,hafif makyaj.bi de mutfak önlüğünü takıp masum hizmetçikız edasıyla ".... bey kahvaltınız hazır nereye bırakıyım" didimmm.adam baya beğendi yanee:78:bi de uzun zamandan beri böle bişey yapmıyodum ona da şaırdı.aklınızda bulunsun kızlar.benimkinde olumlu sonuç alındı:)
canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine ve sakın ihmal etme lütfen.bu arada aspirin iç sabah akşam.muhtemelen yarına olursun.çok hızlı oluyosun fakat biraz fazla oluyosun.kanı sulandırıyo çünkü.başka bildiğim bişey yok malesef...
bugün dip köşe temizlik yapmam laızm yarın hastaneye gdiicem bişi yapamam
diğer gün evlilik yıldönümümüz
diğer günde yine doktora giderim
prşmbe veya cumada annemlere gidicem nasipse bi kaç gün olmam buralarda
aslında dikkatsiz olduğumdan değilde regl dönemime denk geldiği için bu şekilde oldu.pirinç lapas şeysini yapsaydım iyi olurdu aslında :).
takımdan ayrıldım diye topiğede uğramamazlık yapmam kii :)) arada baskın yaparım
canım benimkinde bu sülale varken çok bile bizeenemm benimkininde vazgeçilmezidir patates kızartması ve menemen
daha uyuyo bende balkonu felan yıkadım kalkınca benim öğlen yemeği onun kahvaltısı olarak yeriz artık
oooo adam demiştir hatuna bak beee
ne çabuk döndün yanından kız uzun sürmeliydi aslında
slm kızlar ben geldim daha bişey yemedim
oturdum çeyiz yapıyordum
aslıııı işler kesinleşsin sen bile inanamayacaksın nasıl hızlı hallolduğuna.Bu arada ben 3-5 ayda bitirdim ve en büyük ayrdımcım kkdı.Acayip süper bilgiler var özellikle ilişkiler kısmında.ben geç kaldım bakmak için.sen şimdiden bak.çok ii oluyo karşı taraf ve ailesine karşı nasıl durman gerktiği konusunda.Okuldu işti derken bu yönden zayıf kalmışız malesef.başıma gelince anladım....günaydın cnaım yok ya heyecanlı değil çeyiz hazırlığı çook fazlaa eksiğiimm var yetişmeyecek
gel tabiki öznurum senle laflamak ii oluyo..taze kansın hayallerin,duyguların hepsi yepyeni ve insana umut evriysun çünkü...bu arada ayrıldım die sakın bırakma en azından almamaya çalış.bu kadar emek verdin boşa gitmesin...aslında dikkatsiz olduğumdan değilde regl dönemime denk geldiği için bu şekilde oldu.pirinç lapas şeysini yapsaydım iyi olurdu aslında :).
takımdan ayrıldım diye topiğede uğramamazlık yapmam kii :)) arada baskın yaparım
aslıııı işler kesinleşsin sen bile inanamayacaksın nasıl hızlı hallolduğuna.Bu arada ben 3-5 ayda bitirdim ve en büyük ayrdımcım kkdı.Acayip süper bilgiler var özellikle ilişkiler kısmında.ben geç kaldım bakmak için.sen şimdiden bak.çok ii oluyo karşı taraf ve ailesine karşı nasıl durman gerktiği konusunda.Okuldu işti derken bu yönden zayıf kalmışız malesef.başıma gelince anladım....
üzülme sen tatlım sen eksiklerini söle hepimiz bi parça göndeririz biter senin eksikler sonra sandık bekliyolar nasılsa eksik olsada farketmez
ben hiçbirini kullanmadım
aslında dikkatsiz olduğumdan değilde regl dönemime denk geldiği için bu şekilde oldu.pirinç lapas şeysini yapsaydım iyi olurdu aslında :).
günaydın cnaım yok ya heyecanlı değil çeyiz hazırlığı çook fazlaa eksiğiimm var yetişmeyecek
kıs noluyor hele
yok canım ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
hşşş iç geceliklerini internet sitesinden resmini koy bizde görel,im neler alıyorsun
ne geceliği
zayıflamadan gecelik falan yok
bu karı manyamış demeyin gebertirimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?