Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selamlar kızlar
sabah erkenden gittik randevuya neyse girdim soyundum önlüğü giydim damar yolumu açtı
ilk 15 dk öle yattım çekildi sonra gelip ilacı verecekti baktı damardan oynamış iğne aman yarabbim nasıl canım yanıyo sizi bunu anlatamam sızım sızım sızlıyo resmen
neyse diğer tarafa geçti yokk çok ince bulamıyo bi yere soktu çıkardı olmadı sonra bi daha neyse buldu verdi ilacı 5 dk da ilaçlar çekildi
neyse kolum öle böle değil acayip sızlıyo hissetmiyorum acıdan kollarımı

çıktım ki dışarı eşim hastaneyi birbirine katmış

yerleri silen adam durmadan içeri girip çıkıyomuş birde kapıdan hemen giriştende benim orda yattığım gözüküyomuş bacaklarım çıbıldak tabi
eşim demiş nereye giriyosun içerde hasta var eşim var adamda diyomuş abi ben işimi yapıyorum
eşimde demiş bak kapıda ne yazıyo içerde hasta varken soyunuyo olduklarından dolyı kimse giremez
adamda diyomuşki abi biz hep giriyoruz işimiz bu
eşimde demiş sen doktormusun ulan halendaha bana savunuyosun

tabi içerdeki tüm bekleyenler susmuş bunları dinliyomuş
güvenlikler gelmiş eşimi çıkartacaklarmış eşimde çıkarmış polis kimliğini göstermiş hopp bakalım demiş

ben çıktım önce içerdeki kadınla tartıştı biraz

sonra gitti başhekim yardımcıısı varmış ona adam diyomuşki yok öle şey olmaz yasak oraya girmek nasıl girerler
insan haklarına gidip dikelçe yazın
neyse bi gittim eşim dilekçe yazıyo aman yarabbim adam alışmış tutanak tutmaya işinden dolayı bir destan gibi yazmışda yazmışda
dilekçe nosunu almış takip edecekmiş

kollarımın acısınamı yanayım huzursuzluğamı

eşim diyo hayır hadi ben bekledim orda giremedi ama bundan sonrakilere bari yapamasınlar

kuzuuu ben geldimm hgastamısın ne oldu neler oluyo off anlatt haydinnn hemenn

kuzuuu ben geldimm hgastamısın ne oldu neler oluyo off anlatt haydinnn hemenn

canım benim belim ağrıyodu sanahları yatakdan kalkınca 4 aydır geçmedi o yüzden doktor emar istemişti...
kısaca özet geçiyim aklımdakilerden
gülçin izne ayrıldı kilo veremediği için bu hafta diyetisyene gitti inşlh verirse dönecek tekrar aramıza
öznur takımdna ayrıldı 3 hafta kilo veremediği için
esra diyetisyene gidiyo bu hafta 2 kilo verdi bireyseldede 3 oldu
bende 1 400 verdim
aslıda yeni bir aşaka yelken açtı ama yüz yüze görüşme olmadı
diğer kızlarda bildiğin gibi işte

bu arada
sabah eve gelince kahvaltı etmemiştik eşim börek aldı çokda severim kol böreğini

yarım porsiyon yedim tadı damağımda kaldı bıraktım ama

yanındada yarım bardak meyve suyu içtim

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee öznur gittimi
offffffffffff tatil iyiyidi ama şimdi moralim berbat oldu canım ya

merhaba kızlar sabahtan beri giremedim çok işim var utfakta yeek yapıyorum şu an 4 te evden çıkıcam fizik tedaviye gidicem akşam girerim herkesi öptüm...

hoşbulduk kaptanımm
walla önce sen anlat kaptann
ben yokken nelre oldu şöyleee bi özetlersen :78::78::78: geçmişş çok uzun malumm bakamadımm

canım yok bişey arkadaş vasıtası ile biriyle tanıştım izne gelince görüşecektik ama görüşür müyüz bilmiyorum şuan tartıştık moralim bozuk

geçmiş olsun canım iyi haber verir doktor inş

kahvaltı yapmadım canım tatlı istedi 2-3 kaşık un helvası yedim
yarım yeşil elma yedim kızlar

sağol canım inşlh ama kan değerlerimde acayip anormallikler var tabi anlamıyorum aam bazıları normal değerler üstünde bazıları normal değerler altında
yok geri kapadım yelkenleri :26:

aaaa ne oldu canım anam daha dün bir bugün iki
neden tartıştınızki :44:

fadikciğim anlat tatilin nasıl geçti

kardeşinin işini ne yaptınız gittiniz mi kıza neler oldu anlat bakalım

allah hakkında hayırlısını versin canım inş bişey çıkmayacak

sorun yüzyüze olmamayışımız canım ses, mimikler olmayınca yazdığımız şeyler şaka mı gerçek mi anlaşılmıyor bu yüzden farklı anlıyoruz birbirimizi başka şey anlatmak isterken böylece sorun çıkıyor yüz yüze olsak bunlar olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…