Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldim kızlar gene aşağıya indik sahile çekirdek çitlettikk :78::78::78:

kıız çekirdek direkt yağ çitleme bence su içsen sahilde...

canım değiştirebilirsin ama cuma tekrar hatırlat yeni hedefini bu aşık arkadaşın unutuyo sonra

kıız ne çabuk aşık oldun dur hele,cuma hatırlatırım...

kızlar ben çıkıyorum.akşama ancak girerim.çok öptüm herkeşleri...aaaa bu arada dün akşamki misafirlikte her türlü ikramı atlattım.sadece 1 top dondurma yidimmmm bi sürü ikramın içinden

kanka seni tebrik ediyorum eferin sanaaaa

8 mesajım doldu ben gidiyorum

gitme kız sende gitme kimseler yok zaten...

annemdeyim annem kuru fasulye çorba ve pilav yaptı ama ben öğlen 1 çay bardağı yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği yicem....

aslı artık takıma yeni arkadaşlar alsan kimsecikler kalmadı şu izin işinede bir el atıver herkes sadece 7 mesajı doldurmak için giriyor,öznurun yerine azimli bir arkadaş lütfeeeeennnn

kimsecikler yokk yınee offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
akşamlarıda geçmişe bakıyorum paylaşım az oluyoo bu yaz bıze hiç yaramadı walllaa ben zaten yazı sevmem kışı daha çok severimmm
birsürü şeyler var sorunlar ama anlatacak kimse yokkk

kuzenlerimi özledimm bennn onlarda benı valla tel. ağlaşıyoruzz resmenn
plaja bile geç gidiyorlarmışş houyy yawrularım benım yaaa

kıız çekirdek direkt yağ çitleme bence su içsen sahilde...
kıız ne çabuk aşık oldun dur hele,cuma hatırlatırım...
kanka seni tebrik ediyorum eferin sanaaaa
gitme kız sende gitme kimseler yok zaten...
canım ivet ama sanırım yine de çok büyük bi değişim olmıycak.zaten duraklama zamanındaydım buna da şükür.bu hafta 500 gram-750 gram arasında oynıycak sanırım.ama yerimde saymaktan iidir.bi de ben çok fazla uyamadım....

fadikimm noliii yafffffff:26::26::26:anlatsana derdini kız?noldii pampişlere sen de foto mu koydun da pişman oldunciddn kız paylaşsana derdini

haklısın esracım ya taze kan her zaman işe yarıyo..hepimize yeni bi enerji getirir birileriii....bu arada ben bu haftaki diete bakıyodum da sana burada yazsam sen de kontrol edermisin bi?yanlışlık olmasın....
1.gün sabah 1d.ekmek,1 yumurta,30 gr peynirr.domates,saltalık
ara 79 gr.meyve
öğle 30 gr kıymalı sebze yemeği 1 çb yoğurt
ara 1 galeta,200 gram meyva
akşam 30 gr kıymalı sebze yemeği veya 3 köfte ya da 100 gram tavuk,yağzıs salata
ara 200 gr meyve
2.gün sabah 1 d ekmek,30 gr peynir,salata,domates
ara 200 gr meyve
öğle 3 yk nesfit 1 çay b süt ya da 1 dilim ekmek 1 ç.b yoğurt
ara 1 galeta
akşam diğer günle aynı
ara 279 gr meyve
ben bu şekilde anladım yanlış anladığım bi yer varsa sölermisin?1 gün birini,1 gün birini yapcaz

kızlar ben çıkıyorum..haklısın evet bu döönemde biraz saldık ama toparlayacağız inş..merak yok.diğer takımalr dağılma derecesine geldi..bizim sayı yarıya indi ama çok şükür yine de paylaşımız var..bu arada az mesaj olması bi bakıma ii oluyo..diğer türlü kimin ne dediği kaçıyodu arada..mesela senin sorduğun soru veya başkasının verdiği cevap kaynıyodu arada.şimdi herkes az paylaşım olunca sakin kafayla ne demek istediğini anlıyo ve cevapsız soru kalmıyo..bu açıdan ii oldu zannımca...tabi ki ben de istiyorum bol bol paylaşım olsun amaz aten bu dönemde hepmizin sosyal anlamda biraz daha yoğun bi hayatımız oldu yaz olmasından dolayı...zaten istesek de çok fazla paylaşım yapamıycaktıkk o yüzden de sitem etmeden bu şekilde istikrarlı devam etmek belki şevkimizi ve buraya bağlılığımızı arttırır.diğer türlü insan yavaş yavaş soğuyor ve bi süre sonra şeytana uyup devam etmeme eğilimi başlıyo ALlah korusnnn...

en buyuk sorun senlen denk düşemıyoruz fatoşş . akşamları ben yokum gunduzxleri senn.
uff bılmıyorum yaa bırden ne oldu bana boyle anlamdımm kii. bazen dıyorum takımdan ayrılıyım çünki motıvenızı kırıyorum gıbı hıssedıyorum ne bilimm yaa.

annem aradı akşam için karnıyarık ve pilav yapıcakmış ben seviyorum diye..

büyük ihtimalle bu akşam iş çıkışı anneme giderim pzar günü dönerim..
annemle çıkar alış veriş yaparız olmadıı yaa annem bana çok iyi geliyoo vallaaa kızlarrr

öğle yemeğinde 1 dilim ekmek ve yoğurt yiyecektim vazgeçtim kendime yumrtasız 30 grma yağsız etle hazırlanmış yemek yaptım yanınada 1 ç.b yoğurt yedim dukan diyeti kitabını okuyorum çok güzel bir kitap yarından sonra diyetisyenimle 4 randevum daha var daha sonra bu diyeti uygulamak istiyorum.....

http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/gamyoncu.gif

CANIM İLK GÜN 60 GR.YAĞSIZ KIYMAYLA PİŞİRİLEN YAĞSIZ SEBZE YEMEĞİYİYEBİLDİĞİN KADAR YE YANİ ÖĞLEN VE AKŞAM AYNI
ÖĞLEN YEDİĞİNİN YANINA 1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT AKŞAM SEBZENİN YANINA 1 DİLİM EKME
2.GÜN ÖĞLE 3 YEMEK KAŞIĞI NESFİT VEYA 1 DİLİMEKMEK VE 1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
AKŞAMI 3 KÖFTE YADA 100 GR TAVUK VE BOOOOOL SALATA

Meryem kelebek sen ne diyon bacım yaaa ne gitmesi merak etme kimsenin moraliiyi değil herkes hayat içinde kendince sıkıntılarla uğraşıyor ama bu bizi yapmak istediğimiz şeylerden yıldırmamalı hatta daha çok azimlendirmeli,bizde varız sıkıntın neyse paylaş bacım belki acizane bir fikrimiz dokunur ....

kızlar meraba çooook özledim sizi
benim net hala yapılmadı bu gün komşu kendi netini yaptırdı benim pc yide onun netine ayarladık öle gelebildim
benimki ne zaman olur bilmiyorum bende bu adam varken biraz zor gibi hiç umurunda değil

hıuyy ne bılımm esra yaa böyle bana aptl aptl şeyler oluyoo sıkılıyorum benki asla asık suratla durmam ama yuzum gulmuyor. ben şimdi olan biten şeylerr varrr anlattasam den k düşemiyoruz kı canım yaa boşş sayfaya yazıcam anında cevapp gelmeyıncede sıkılıcamm:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: her an evlenme kararı alabılırım haberınız olaa vallaa

annemmm yaaa gelen ses versınn dedınnn ses verdımm benı görmüyon mu duymuyon muuuu

tatlııııım geçmişle boğuşuyodum duymadım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasılsın bakalım tatil güzel geçmiş ama senin gene canın sıkkın noooldu kuzu anlat bakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…