- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.021
hatunlar ben kaçar.bugün bidaha giremem sanırım....öğleden sonra arka geçicem.bi de akşama bi yere davetliyiz.aynı gün içinde iki davet bakalım nasıl atlatcem.kara kara düşünüyom valla.artık uclarından azar azar tırtıklarım gönülelri olsun die bi de sölerim dietteyim die...bu arada bu hafta çok verebileceğime inanmıyorum 400-500 gram gitsin yeter bu kadar deldim çünkü.Ahhh be esraaa ne iradeli hatunsun kız sen:)))kulaklarını da çınlatıyyım
slm kızlar yeni uyandım kahvaltı yapmadım
moralim çok bozuk dün akşamdan beri ölü gibiyim
hani derler ya bir sahnede silah görünüyorsa o silah mutlaka patlar bizimkide öyle o silah patladı
yüz yüze görüşmediğimiz için yine yanlış anlaşılma oldu ben başka bir şeyden bahsederken o başka bir şey anladı bunun nedeninide dünkü olaya bağladı keşke söylemeseydim, pişman oldum söylediğime filan dedi ben o layla alakası yok dedim böyle bitirdik konuşmayı
slm kızlar misafir var giremedim haber vereyim dedim akşam görüşürüz
aslıcım bence yüzyüze görüşünceye kadar ara verin görüşmeye.olumsuzz bieteceğine hiç olmasın.zaten az kalmış görüşmenize.nasipse olacak bişeydir bi de kimse önüne geçemez.bi de şöle bişey var insan yazarken çok kolay yazıyo düşüncelerini.ve daha kolay kavga ediliyo.Fakat konuşurken daha bi tartıyosun cümlelerini ve sevşye hşç şaşmıyo konuşurken.yani ölçüp tartıp konuşmka zorundasın karşılıklı olunca.bizde hep öle oluyodu.cepten ya da yazışırken sorun olanlar yüz yüze olunca sorun olmuyodu nedense
Kızlar kocama süpriz yaptım saçımı kızıla boyattım,dün sana kızıl çok yakışıyor neden kızıl yapmıyorsun demişti bende gittim kuaföre yaptırdım çook yakıştı yeni bir esra oldum,öğlen yemeğimi yiyorum 1 çay bardağı süt ve 3 kaşık nesfit n çok değil mi ama olsun çıtır olcam az kaldı....
canım daha yüzyüze görüşmemişsiniz telefonla çok fazla konuşmayn insanlar ne kadar çk konuşursa o kadar yanlış anlaşılma olur ve çok konuşunca belli bir zaman sonra ilişki eskiyo ve yıpranmaya başlıyor eskiden cep telefonları yoktu daha iyiydi şimdi istediğin an vıdı vıdı konuşma çok bencede biraz ara verin şöyle yüzyüze görüştüğünüzde daha iyi anlarsınız birbirinizi
kızlarr varya böyle size anlatacak seyler var ama ınanın ne bilimm üşenmek mi desem yoksa başka bişey mi nedenı bılmıyorumm.
selam kızlar,anneme geldim eşim ana sürpriz olsun diye 2. el iphone almış bende hiç anlamam dokunmatik ekran kullanmayıda bilmiyorum sevinmedim eşim bozuldu,saçlarıma bayıldı bu arada,kızlar esenciğimin bahsettiği dukan diyeti kitabını aldım bakamadım ama bakıcam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?