Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızçeler günaydın kimse varmı ?
bugun iyiyim bayaa keyfim tam takır ....
faceden oyunlarıma baktım ve buraya geldim birazdanda aşkı memnu yu izlicem düzgün izlememiştim onuda ..
birde benimkinin morali bozuk sanırım yüzü asık heç konuşmuyo şimdi yattı uyumaya bakalım belki uykusu vardır dedim bişi demedim
kaynananda gitti gezmeye ohh miiiisss

offf kızlarr ya çok canım sıkılıyo çok sıcak . daha bişey yemedim bir bardak yeşil çay içtim birde su tüketiyorumda. ayaklarım şişti benimm yine yawwww offf eve gidip uyumak istiyorum wallaa:88::88::88::88::88::88::88::88:

film izleyim bari bende ama derste çalışmam lazım ama çok sıcakk daralıyorum iyiceee:95::95::95::95::95::95:

Beyoncé - Best Thing I Never Had
kızlarrrr şarkıda çok güzell klibide harika izleyinn bence

Kızlar kocama süpriz yaptım saçımı kızıla boyattım,dün sana kızıl çok yakışıyor neden kızıl yapmıyorsun demişti bende gittim kuaföre yaptırdım çook yakıştı yeni bir esra oldum,öğlen yemeğimi yiyorum 1 çay bardağı süt ve 3 kaşık nesfit n çok değil mi ama olsun çıtır olcam az kaldı....

SAĞOL CANIM AMA GERÇEKTEN SIRF DİYETLE İLGİLİ DEĞİL BİR ŞEYİ KAFAMA KOYMAM YETERLİ GERİSİ KOLAY DİYORUM YA BEYNİM KENDİNİ ORUÇLU SANIYOR GARİBİM AMAN ÖYLE SANSIN BU KİLO OLAYINI EN GEÇ EYLÜL EKİM GİBİBİİRECEĞİM İNŞALLAH .....

canım daha yüzyüze görüşmemişsiniz telefonla çok fazla konuşmayn insanlar ne kadar çk konuşursa o kadar yanlış anlaşılma olur ve çok konuşunca belli bir zaman sonra ilişki eskiyo ve yıpranmaya başlıyor eskiden cep telefonları yoktu daha iyiydi şimdi istediğin an vıdı vıdı konuşma çok bencede biraz ara verin şöyle yüzyüze görüştüğünüzde daha iyi anlarsınız birbirinizi

anam bir temizliğe kadın bulamadım bugün 3 kişiyle konuştum biri diyorsigorta yapıyor musun?sanki fabrakayım ben biri diyo yol param çok tutuyor allahım ya sinir oldum ya insanlar 650 milyaona sabahtan akşama çalışıyorlar hanımlarda 50 tane bahane üretiyor ihtiyacım olduğu için şu an öyle oluyor,birazdan çıkıcam hastaneye gidicem çok yoruldum bugün ...

kızlarr varya böyle size anlatacak seyler var ama ınanın ne bilimm üşenmek mi desem yoksa başka bişey mi nedenı bılmıyorumm.

canım öyle alıştım ki bugün konuşmadık mesela yengem vardı bizde özledim hemen
şuan konuştuk biraz dünle ilgili bişey söylemedi bende sormuyorum ama çatlıyorum

güle güle kullan canım ama resim isteriz

canım telde konuşmuyoruz çok evdekiler bilmiyo msnde konuşuyoz

kızlarr varya böyle size anlatacak seyler var ama ınanın ne bilimm üşenmek mi desem yoksa başka bişey mi nedenı bılmıyorumm.

canım anlat anlat rahatlarsın

bugünkü menümü yazayım
sabah
kk kadar peynir
2 zeytin
domates
salatalık
2 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
2 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
kiraz

akşam
4-5 kaşık tavuk sote
3-4 kaşık pilav
salata
karpuz

selam kızlar,anneme geldim eşim ana sürpriz olsun diye 2. el iphone almış bende hiç anlamam dokunmatik ekran kullanmayıda bilmiyorum sevinmedim eşim bozuldu,saçlarıma bayıldı bu arada,kızlar esenciğimin bahsettiği dukan diyeti kitabını aldım bakamadım ama bakıcam....

güle güle kullan canım bende sevmem dokunmatik ekranı durmadan kayıyo zaman kaybı ya da ben beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…