Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gülçin o zaman ben çıkıyorum canım yulaf kepeğini netten sipariş ettim yarın yola çıksa sanırım perşembe elimde olur .. yarın alışverişimi yaparım ..
yarın olmazsa öğlene yumurtalı omlet yerim ..
sucuk serbest dimi ..
akşamada kuşbaşı tavuk yapıcam baharatlı yaparım sadece az bişi yağ koyarım
pirinç pilavı serbestmi bide

Dun dogum gunumdu. Esim sagolsun cicek yaptirmis cok guzeldi:nazar: onun diisnda misafirler olunca cok degisik bir gun olmadi dogum gunumde. Turkiyeden arayanlar oldu kutlamak icin.

kayinvaldemler aradi, arkadasim aradi, annemleri ben aradim ama dugun ve misafir yorgunlugu olunca hatirlamadilar, ve biraz buruk oldum. sonucta esime karsi utandim, kendi ailem kutlamadi unuttu, esimin ailesi unutmadi aradi, bir garip oldum:37: neyse. 27.yasima girdim kizlar. evliyim ama cocugum yok, bakalim allah ne zman kismet ederse.. Dua edin ins. bu ay bebek tedavisine baslayacagiz, adet olunca kullanmaya baslayacagim ilaclari.
canım yeni yaşın hayırlı olsun..ailene sakın alınma hem yeni düğün telaşından çıkmışlar.hem de sakın yanlış anlama art niyetle söylemiyorum fakat belki hala düğünde olamayışının kırgınlığını yaşıyolardır.bizimkiler de olsa aynı tavrı yaparlrdı.sonuçta abinin düğünü ve çok beklemişlerdir ve buruk geçmiştir yoksun die:(ama sakın ailene kızma.ben evlendim bi süre sonra daha ii anladım ailenin dışında kimse içten üzülmüyo veya düşünmüyo senin için

canım erkekler burda olmaz napsın kilolu, yağlı karıları :52::52::52:
onlar cinsellik bölümündeler :60::60:
evet verdiniz izni ama ben yinede geldim :52::52:
nice mutlu yıllara canım bence ailene kırılma koşuşturmadan unutmuşlardır
ahhh aslı ahh.bi de gel sen onu eşime anlat.gerçi bunun içinde hafif ksıkanma olayları da onu seziyorum.geçen dedi ki bırak arkadaşlarını sabahtan beri ben burda varmıyım yokmuyum bilemedimm:60::60:ona göre işte sahte bi hikaye uydurup girermiş aramıza.yaf ne edecek herif bizim gram gram lokma hesabımızı:60:

düğün sıkıcıydı çok sevmem düğünleri helede ev düğünü ise 13.30 da kırıkkaledeydik boş boş akşama kadar oturduk akşam güzel oldu oynadık,halaylar çektik işte
akrabaları gördük
dün köye gittik annemin mezarını ziyaret etmeye ama ben çok kötü oldum ağlamamak için kendimi çok zor tuttum bi başlasam kolay kolay susmayacaktım biliyorum diğer tanıdıkların mezarındada dua etmek istedim ama aklım o kadar karışık ki hep karıştırdım o yüzden hepsine topluca niyet edip çıktım mezardan babmla kardeşim daha sonra geldiler onlarıda daha fazla üzmek istemedim ağlamamak için aklıma başka şeyler getirdim işte ama iyi oldu annemin mezarını ziyaret etmem
dün akşam ankaraya geldik halamlara gittik orda kaldık, diğer halamın oğlu yurt dışında yeni evli çocuğu olmuştu şuan 26 günlük onlar süpriz yapıp gelmişlerdi çocuğu görmek için oraya gittik akşamda evimize geldik baya yorulmuşum canım
canım aslıcım:2::2:ne yapalım ağlamak çözmüyor bazen ama işte gönül özleyince gözden yaş gelirmiş..Rabbim gani gani rahmet eylesin...Ama içine atma ne zaman ağlamak istersen ağla.Sanırım sen de ağlama konusunda benim gibisin.çok nadir ağlıyorsun ve bir başlayınca bir daha sonu gelmiyor...
günaydın kızlarrr fatoşum aşağıda görüyorum seni:77::77::77::77::77:
ben listeyi yapıp gelimmm:10::10::10::10::10:
canım geçmişi okuyordum.günaydın şeker.ne var ne yok?ateş felan yok di mi fadik kontrol ediyon di mi?

fadikim benim ofise çıkmam gerekiyor.sanırım sen de sayımları yapıyorsun.görüşürüz sonra.bu arada sendekini sordum ama yeğenin durumu nasıl?

vee işte listeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nazco : izinli (malum salı günleriii yogunn oluyoo annemmmm ):6::6::6::6::6::4::4::4::4:

roseberyy : izinlii:10::10::10::10:
fatta 83 : 9:46::46::46::46:
triptofan :29:65::65::65::65::65::65:
aynalar:12:64::64::64:
irras :10:46::46::46::46:
prenses : izinliii

ayşem :izinli

nazco : izinli (malum salı günleriii yogunn oluyoo annemmmm )
roseberyy : izinlii
fatta 83 : 9
triptofan :29
aynalar
irras :10

ya kızlarrr bu listede gariplik varr be msj sayılarını yazdımm yaa onlarda şablon olmuşş hehehehheheheh:1::1::1::1::1::1:
düzelttimm şimdiii ama cezalımız yokkkkk:13::13::13::13:

fadikim benim ofise çıkmam gerekiyor.sanırım sen de sayımları yapıyorsun.görüşürüz sonra.bu arada sendekini sordum ama yeğenin durumu nasıl?

tamam canım bende yogunum baya baksana zaten yarım yamalak yaptım beceremedım listeyi yapmayı:1::1::1::1::1::1: ateşimi ölçmedimde canım zaten yokluyorum kendımı valla ama burası çok sıcakkk durulmuyooı inan canım birde benim masamın orda klima yokkk felannnn:43::43::43::43::43::43::43:

günaydınlar canlarım nasılsınız bakalım :16:
ben bol bol geziyorum diyetede dikkat ediyorum güya ama sanırım artıya çıkmışımdır
o yüzden hemen bu işe el atmaya karar verdim iki gün detoks yapıcam kendime bakalım :18:

fadiğim yavri ceylanım nasılsın kuzum :29:
yeni kısmet var galiba atlata atlaya baktım biraz geçmişe sayfa 5 dk da bir açıldığı için:27:

tanıyın birbirinizi canım eğer etkilendiysen hoşuna gittiyse :34:
adamada söyle öyle hemen evlilik felan istemiyorum görüşsem bile de
birde adam kaç yaşında kuzu

gülçin dukana başlamışsın galiba irrasdamı başlıyo
uleyn beni beklemeden başladınız :63::63::63::63:

nasıl bişey bu hep proteinmi alınıyo birde ben tavuk ve et yemiyorum sadece kıymayı yiyorum onuda iice pırçıklayınca :27:

benide alın aranıza :10:

burdada hava baya baya sıcak ama istbldaki gibi terlemiyomusun yapış yapış olmuyosun
dün güneşin altında kaç saat gezdik eşimle ama yapış yapış olmadık
akşamları hele püfür püfür esiyo üşüyoruz bile
istblda gitmek istemiyorum :27::27::27::27:

gülçin o zaman ben çıkıyorum canım yulaf kepeğini netten sipariş ettim yarın yola çıksa sanırım perşembe elimde olur .. yarın alışverişimi yaparım ..
yarın olmazsa öğlene yumurtalı omlet yerim ..
sucuk serbest dimi ..
akşamada kuşbaşı tavuk yapıcam baharatlı yaparım sadece az bişi yağ koyarım
pirinç pilavı serbestmi bide

selam datlım.pilav kesinlikle yasak yok öle bişey.sucuk meseleside kalorisi yazıyor ya paketinde sucuğun 100 grama göre hesaplıyorlar zaten. karbonhidratı yağı yazıyo orda.yağı 10 u geçiyorsa alma. ben bugün baktım burda yağı 10 u geçiyordu aytacınki almadım. ama light sucuk vardır mutlaka büyük marketlerde.seyir evresi bitene kadar biraz sabredecez canım. nev81 bana hesapladı dukanın ingilizce sitesinden benim aralığın 5 inde 59.1 olmam lazım tam anlamıyla uygularsam.bulabilirsem sanada yapalım bunu. $gülçin,dukan,test.webp$gülçin,dukan,test.webp

gülçin dukana başlamışsın galiba irrasdamı başlıyo
uleyn beni beklemeden başladınız :63::63::63::63:

nasıl bişey bu hep proteinmi alınıyo birde ben tavuk ve et yemiyorum sadece kıymayı yiyorum onuda iice pırçıklayınca :27:

benide alın aranıza :10:

datlım valla çok hırslıyım bu sefer 1 gün bile beklemeye tahammülüm kalmaıştı dukanın yorumlarını ve kitabını okuyunca. ama biz acemiliği atarız sen gelinceye kadar.senin için daha iyi olur.

ahhh aslı ahh.bi de gel sen onu eşime anlat.gerçi bunun içinde hafif ksıkanma olayları da onu seziyorum.geçen dedi ki bırak arkadaşlarını sabahtan beri ben burda varmıyım yokmuyum bilemedimm:60::60:ona göre işte sahte bi hikaye uydurup girermiş aramıza.yaf ne edecek herif bizim gram gram lokma hesabımızı:60:

eşinizle daha az ilgileniyorsanız kıskanıyorlardır tabi :52:

canım aslıcım:2::2:ne yapalım ağlamak çözmüyor bazen ama işte gönül özleyince gözden yaş gelirmiş..Rabbim gani gani rahmet eylesin...Ama içine atma ne zaman ağlamak istersen ağla.Sanırım sen de ağlama konusunda benim gibisin.çok nadir ağlıyorsun ve bir başlayınca bir daha sonu gelmiyor...

amin canım çok sık ağlayan biri değilim helede birilerinin yanında böyle birikiyor işte bir yerde patlıyor canım

nazco : izinli (malum salı günleriii yogunn oluyoo annemmmm ):6::6::6::6::6::4::4::4::4:

roseberyy : izinlii:10::10::10::10:
fatta 83 : 9:46::46::46::46:
triptofan :29:65::65::65::65::65::65:
aynalar:12:64::64::64:
irras :10:46::46::46::46:

ellerine sağlık canım

günaydınlar canlarım nasılsınız bakalım :16:
ben bol bol geziyorum diyetede dikkat ediyorum güya ama sanırım artıya çıkmışımdır
o yüzden hemen bu işe el atmaya karar verdim iki gün detoks yapıcam kendime bakalım :18:

ben basküle çıkmadım bile artı görmeyim diye :18:

bu arada aslıcım beni cuma bildiriminde aynı olarak yaz canım
çünkü burdaki tartı hassas değil ne söylesem yanlış olur :74::74::74:

tamam canım aynı yazarım seni

selam datlım.pilav kesinlikle yasak yok öle bişey.sucuk meseleside kalorisi yazıyor ya paketinde sucuğun 100 grama göre hesaplıyorlar zaten. karbonhidratı yağı yazıyo orda.yağı 10 u geçiyorsa alma. ben bugün baktım burda yağı 10 u geçiyordu aytacınki almadım. ama light sucuk vardır mutlaka büyük marketlerde.seyir evresi bitene kadar biraz sabredecez canım. nev81 bana hesapladı dukanın ingilizce sitesinden benim aralığın 5 inde 59.1 olmam lazım tam anlamıyla uygularsam.bulabilirsem sanada yapalım bunu.Eki Görüntüle 230778 Eki Görüntüle 230778

canım allah kolaylık versin inş emeklerinin karşılığını alırsın
dukan diyeti çok sağlıklı bir diyet ama bu hesaplamalar insanı zorluyor herşeye dikkat etmek lazım buda bana göre hiç değil
biliyorsun sırf diyet yemeği hazırlamayım diye elma diyeti yapıyordum hazırlaması kolay diye :52:

günaydın kızlar daha yeni uyandım bişeyde yemedim o kadar yorgunum ki dün yorgunluktan uyanamadım üzerimden tır geçmiş sanki :27:
sıcaklarda gittikçe arttıyor beni daha çok bunaltıyor böyle uykulu bitkin yorgun bir haldeyim daha dinç olmak için ne yapmam gerekiyor enerji içeceği filan mı içsem

canım allah kolaylık versin inş emeklerinin karşılığını alırsın
dukan diyeti çok sağlıklı bir diyet ama bu hesaplamalar insanı zorluyor herşeye dikkat etmek lazım buda bana göre hiç değil
biliyorsun sırf diyet yemeği hazırlamayım diye elma diyeti yapıyordum hazırlaması kolay diye :52:

kız ne hesabı . valalhi çok kolay. ya sen evlenince eşine de yemek hazırlmaycakmışsın gibi geliyo.kız sadece light süt ürünleri hatta dondurma. tavuk et pastırma füme et. seçenek çokkii. balık. ya valal bende önceden ön yargılıydım ama şimdi çok hevesli ve inançlıyım. bi dene bak ayarla ilk günden senin kilon fazla olduğu için 1 kilodan fazla gider. hem memlekette aldığın kilolarıda verirsin. aslı nezaman kurtulacaksın bu yüklerdennn. ya azcık azmet yaa. kurtul şu tembellikten.bak yarın el kapısı var. benim görümcelerim hep zayıf laf sokup durmasınlar fırsta vermeyeyim diye düşünüyorum şimdiden. veremesem bile spor yapıyorum sıkılaşıyorum veremesem bile uğraşıyorum yaa. kaç haftadır 1 tek kaçamak yapmıyorum.ama aslı seni bu kilolar daha çok bunalıma iter bak dost acı söyler lütfen kendini azcık seviyosan üşenme yaa.:41:bana söz ver bak yarından güzel sana uygun bi diyete başla ve asla öle pastalar börekler yeme. ses çıkarmıyom dye görmüyom sanma geçen yediğin pastaları börekleri gördüm.:50::50:

günaydın kızlar ben sabah 8 kalkıp dükkanları açtım sora eve geldim oluşun kahvaltısını yaptırdım hemen buraya koştum
sizden naber mesaj sayılarını gördüm baya bi geçmiş olmuş galiba
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X