Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba arkadaşlar,

Ben daha önce bu takımda bulunmuş fakat işlerden dolayı çok fazla paylaşımda bulunamadığım için aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım.
Geçen kış olmuştu bu dediğim olay o zaman 83 lerde filandım kilo verdim 73'e kadar indim bir kısmı diyetisyen yardımıyla oldu bir kısmı kendi çabamla.
Fakat uzunca bir süredir düzenim bozuldu ve dün tartıldım 76 77 arası gidip geliyorum beni bir telaş aldı ben daha istediğim kiloya inemeden üstüne aldım.
Beni aranıza alın diyemiyorum cidden çok dengesiz bir işyerinde çalışıyorum çoğu zaman paylaşımda bulunamıyorum evde de internet imkanım kısıtlı, ama sizinle vakit buldukça yazışıp sohbet etmek hem de sayenizde motive olmak isterim.Sizin içinde bir sakıncası yoksa tabi ki.

Ben 20 yaşındayım boyum 1,70 kilom dediğim gibi 76 77 arası evdeki tartım dijital olmadığı için gram olarak göremiyorum.65 olmak ilk etaptaki hedefim ama asıl 60 olmak en büyük hayalim diyebilirim.Ramazanda aslında biraz dikkatle çok büyük avantaja çevirebilirim gibi geliyor bana kilo verme olayını bayrama kadar 70 olabilirmiyim acaba var mı aranızda hem oruç tutup hem de diyete devam edecek olan kimse ???

evet canım hatırladım seni. yeniden hoşgeldin. kilolarımız da aynıymış. yarışabileceğim biri geldii. ben kime böle dediysem beni sollayıp geçti canım o yüzden şanslısın yakında sende hedefine yaklaşırsın. diyetisyene devam ediyomusun? hangi şehirdesin. bende oruç tutacağım hemde diyetimi de yapacağımmmm inş.. ayyy ramazan heyecanı biyandan dukan heyecanı biyandan.

efendimm canım buyur?
kız merak ettim noldu? ama ben az spor yapacaktım şimdi.

meyveli yoğurt serbestmi
yoğurt türevlerinden ya

ya şimdi ton balığı yedim midem bulana bulana hiç sevmiyorum yaaa 3 bardak su içtim balığı yiyene kadar bide altınbaşağın light tahta gibi bisküvileri varya 1 tane ondan yedim 4 gram

meyveli yoğurt serbestmi
yoğurt türevlerinden ya

ya şimdi ton balığı yedim midem bulana bulana hiç sevmiyorum yaaa 3 bardak su içtim balığı yiyene kadar bide altınbaşağın light tahta gibi bisküvileri varya 1 tane ondan yedim 4 gram

meyveli yoğurt bende yedim ama günde 1 kutudan fazla yemememk gerekiyomuş içindeki meyveden dolayı. hatta şimdi biz ataktayız ya 6 gün rise atmayalım öyle riskli şeyleri tüketmeyelim. seyirde istersen az az yersin. kızz tahtayı niye yedin miden mi bulandı. ya sevdiğin şeylere yönel o zaman sevmediklerinle bıktırm kendini. tavuk ızgara yap mesela. şimdi ben tavaya koydum tavuğumu yağ yerine süt koydum tabanına.karbonhidrat olarak serbest olan tek şey yulaf kepeğimiş oda kabızlık olamsın diye.

meyveli yoğurt bende yedim ama günde 1 kutudan fazla yemememk gerekiyomuş içindeki meyveden dolayı. hatta şimdi biz ataktayız ya 6 gün rise atmayalım öyle riskli şeyleri tüketmeyelim. seyirde istersen az az yersin. kızz tahtayı niye yedin miden mi bulandı. ya sevdiğin şeylere yönel o zaman sevmediklerinle bıktırm kendini. tavuk ızgara yap mesela. şimdi ben tavaya koydum tavuğumu yağ yerine süt koydum tabanına.karbonhidrat olarak serbest olan tek şey yulaf kepeğimiş oda kabızlık olamsın diye.

yulaf kepeğini nettn sipariş ettim daha gelmedi yola bile çıkmadı
tahtayıda midem bulandı diye
tavuk almaya üşendim kıs markete gidip almak heeem bu sıcakta :1::1:
sütde ilginç ye bakim tadı nası olcak
yarın eğer yulaf kepeğim gelirse öğlene ton balığı köftesi denicem nası olcak bakim :1:

evet canım hatırladım seni. yeniden hoşgeldin. kilolarımız da aynıymış. yarışabileceğim biri geldii. ben kime böle dediysem beni sollayıp geçti canım o yüzden şanslısın yakında sende hedefine yaklaşırsın. diyetisyene devam ediyomusun? hangi şehirdesin. bende oruç tutacağım hemde diyetimi de yapacağımmmm inş.. ayyy ramazan heyecanı biyandan dukan heyecanı biyandan.

Saol canım hoşbuldukk :71:
Yok tatlım diyetisyene devam etmiyorum çok kısa bir süre gittim zaten ya 2 ay gittim hep aynı şeyleri verdi ve kilo veremedim 2.ay baktım müdahale etmiyor bıraktım.
İstanbuldayım canım avrupa yakasında avcılarda oturuyorum sen ?

yulaf kepeğini nettn sipariş ettim daha gelmedi yola bile çıkmadı
tahtayıda midem bulandı diye
tavuk almaya üşendim kıs markete gidip almak heeem bu sıcakta :1::1:
sütde ilginç ye bakim tadı nası olcak
yarın eğer yulaf kepeğim gelirse öğlene ton balığı köftesi denicem nası olcak bakim :1:

dene bakalım bende tavuk köftesi deneycem. atağı atlattık mı seyirde alinazik,karnıyarık vd yemeklerde olabilir tabi az yağlı yada yağsız. kızz taksim uzak mı sana benim aldığım biyer var.

Saol canım hoşbuldukk :71:
Yok tatlım diyetisyene devam etmiyorum çok kısa bir süre gittim zaten ya 2 ay gittim hep aynı şeyleri verdi ve kilo veremedim 2.ay baktım müdahale etmiyor bıraktım.
İstanbuldayım canım avrupa yakasında avcılarda oturuyorum sen ?

ben şu yaz dönemi için istanbulda kabataştayım. ama okul açılınca go to ankaraa.hangi diyetisyene gittin. ben gizem tutara gittim geçenlerde boşa zaman kaybettim yaa. zaten 1200 kalori alıyodum tuttu bana yine 1200 verdi. oda bi işe yaramadı.

2011-07-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Meyveli Yoğurt 200 GRAM 202
[2] pınar light süt 2 100 ml 70
[3] Yoğurt (yağsız) 300 GRAM 150
[4] yumurta 1 adet 80
[5] Sütaş Lor Peyniri 20 GRAM 23.6
[6] Haşlama Tavuk 1 PORSİYON 259
Toplam : 784.6 kal.

bugünüm böyle akşamı da dahil ettim.kızlar sizi dukandan bıktıracam:9::9:ama napim okudum kitabını ve anlatayım. şimdi normalde 100 kalori protein yediğimizde 30 kalorisini yakmak için harcarmışız.ama 100 kalori karbonhidratta 7 kalori harcarmışız.

ben şu yaz dönemi için istanbulda kabataştayım. ama okul açılınca go to ankaraa.hangi diyetisyene gittin. ben gizem tutara gittim geçenlerde boşa zaman kaybettim yaa. zaten 1200 kalori alıyodum tuttu bana yine 1200 verdi. oda bi işe yaramadı.

ya bende burda özel bi hastanedeki Devrim diye bir doktora gittim isim verilmiyo diye hastane adı vermedim zaten çok da memnun kalmadım ben de :50:
Ay ben artık yemek yeme ihtiyacımı tamamen kaldırmak istiyorum o kadar sıkıldım ki bu işlerden ramazan da kendimi frenlemeliyim ve bayrama 70 kilo olmayı çok isterim amama metabolizmam çok yavaşmış bence de yavaş kağnı gibi hatta:60:

selamm canım.iyiy buralar.ablanlar neredeydi senin?bu arada inş hafta sonu kaçırmamışşsındır.yediklerini ve miktarlarını bizimle paylaşırsan bizlerde fikirlerimizi söyleriz.Bu şekilde olumlu veya olumsuz tepki alınca insan daha ii motive oluyo..

canım yeni gördüm kusura bakma.ablamda istanbulda evi bize 40 dakikalık mesafe otobüsle.fazla kaçırmadım canım ama normal şartlarda devam ettiğimde söylenemez düzenim biraz bozuldu tabi :)))

slm kızlar bugün tartıldım 75.5 kilo olduğumu gördüm 1.5 kilo daha gitmiş çok mutlu oldummm :))) incelmeyide çevremdekiler fark ediyo süper yaa :)))))

veee sabahtan beri canım hiçbirşey yemek istemiyor daha birşey yemedim şimdi 3 küçük boy patates ve 1 yumurta haşladım onları baharatla harmanlayıp yemeyi düşünüyorum :))

nasıl verdin canım.neler yaptın. uyguladığın kür filan var mı?

yok özel bir formülüm yok sadece gerçekten boğazımı tutmaya çalışıyorum :DDD hergün sağlam bir kahvaltı yapıyorum ama genelde geç yapıyorum kahvaltımı gün içinde yeşil çay falan içiyorum ve su tabi ki akşam üzeri çok acıkırsam yeşil elma yiyorum gerçekten elma çok faydalıymış böyle işte :)))

kızlarrr dün internette gezinirkem patates diyeti diye birşey farkettim şöyle diyordu;

Hedef: Haftada ortalama 5 – 6 kilo verebilirsiniz.
Günlük kalori: 600 Kcal

Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ

1. GÜN

Sabah : 2 orta boy patates (haşlanmış)
Öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. GÜN

Akşam : 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. GÜN

Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. GÜN

Sabah : 1 elma, 2 mandalina
Akşam : 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. GÜN

Öğle : 1 elma 2 mandalina
Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. GÜN

Öğle : 1 elma 1 portakal
Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. GÜN

Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

acaba bu diyete mi başlasam diye düşünmeye başladım diğer günleri de ilk 3 gün gibi tekrarlasam olur mu ki???

Back
X