Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar ben sabah 8 kalkıp dükkanları açtım sora eve geldim oluşun kahvaltısını yaptırdım hemen buraya koştum
sizden naber mesaj sayılarını gördüm baya bi geçmiş olmuş galiba
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

selam canım nasılsın. eh işte fena sayılmaz eski geçmişimiz kadar yok ama yazın ancak benim gibi tatile gidemeyenler geliyo işte.

sabah kahvaltısı yarım simit 1 dilim peynir
eve gelincede 1 fincan 3 ü 1 arada kahve içtim
bende çok merak ettim şu dukan diyetini bi bakem netten
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

selam canım nasılsın. eh işte fena sayılmaz eski geçmişimiz kadar yok ama yazın ancak benim gibi tatile gidemeyenler geliyo işte.

iyiyim tatlım bu ngün baya bi canlıyım ama sıcak şimdiden bastırdı burda öleden sonra naparım bilmem uyuşuyorum sıcaktan bugün 40 ın üzerindeymiş burası
bende tatile gidemeyenlerdenim canım o yüzden paylaşım iyi oluyo az olunca sıkılıyo insan
:69::69::69::69::69::69::69::69::69:

fadiğim yavri ceylanım nasılsın kuzum :29:
yeni kısmet var galiba atlata atlaya baktım biraz geçmişe sayfa 5 dk da bir açıldığı için:27:

tanıyın birbirinizi canım eğer etkilendiysen hoşuna gittiyse :34:
adamada söyle öyle hemen evlilik felan istemiyorum görüşsem bile de
birde adam kaç yaşında kuzu

canım kısmet vardaa dün konuştum ve istemediğimi hazır olmadığımı söyledimm . çocukk okadar üzüldü kiii sonra vicdan azabı cektım ama ne bilimm bişey hissedemedim yaaa ilerde de hissedemem die korktum kafam karmakarışıkk:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

burdada hava baya baya sıcak ama istbldaki gibi terlemiyomusun yapış yapış olmuyosun
dün güneşin altında kaç saat gezdik eşimle ama yapış yapış olmadık
akşamları hele püfür püfür esiyo üşüyoruz bile
istblda gitmek istemiyorum :27::27::27::27:

tabisideeee orada eşinle ohh mis gibi hava sıcak deil geziyosunuzzz havada aşk kokusuda varrr gelme tyabiiii:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

günaydın kızlar daha yeni uyandım bişeyde yemedim o kadar yorgunum ki dün yorgunluktan uyanamadım üzerimden tır geçmiş sanki :27:
sıcaklarda gittikçe arttıyor beni daha çok bunaltıyor böyle uykulu bitkin yorgun bir haldeyim daha dinç olmak için ne yapmam gerekiyor enerji içeceği filan mı içsem

kaptan bende aynı durumdayım kafamı kaldıramıyorum masadann eğer bi formül felan varsa söyle bende içimm:27::27::27::27::27::27:

günaydın kızlar ben sabah 8 kalkıp dükkanları açtım sora eve geldim oluşun kahvaltısını yaptırdım hemen buraya koştum
sizden naber mesaj sayılarını gördüm baya bi geçmiş olmuş galiba
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

günaydınn günaydınn hoş geldinn annnemmmmm bu ne dinçlik böyle maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
geçmiş birazz yazdık ama tabii eskisi kadar deill ama olsunn :27::27::27::27::27:

kız tatile ist geldin ya eşinin yanına daha neolcekkkkkk yaaaaaaaaaaaaaaa :69::69::69::69::69::69:

merhaba hanımlar,dün yoruldum onun için bu sabah her yerim ağrıyor bugün cumartesi -pazar yaptığım diyet i yapıyorum sabah 1 galeta-1 dilim peynir ve domates salatalık.....

kız ne hesabı . valalhi çok kolay. ya sen evlenince eşine de yemek hazırlmaycakmışsın gibi geliyo.kız sadece light süt ürünleri hatta dondurma. tavuk et pastırma füme et. seçenek çokkii. balık. ya valal bende önceden ön yargılıydım ama şimdi çok hevesli ve inançlıyım. bi dene bak ayarla ilk günden senin kilon fazla olduğu için 1 kilodan fazla gider. hem memlekette aldığın kilolarıda verirsin. aslı nezaman kurtulacaksın bu yüklerdennn. ya azcık azmet yaa. kurtul şu tembellikten.bak yarın el kapısı var. benim görümcelerim hep zayıf laf sokup durmasınlar fırsta vermeyeyim diye düşünüyorum şimdiden. veremesem bile spor yapıyorum sıkılaşıyorum veremesem bile uğraşıyorum yaa. kaç haftadır 1 tek kaçamak yapmıyorum.ama aslı seni bu kilolar daha çok bunalıma iter bak dost acı söyler lütfen kendini azcık seviyosan üşenme yaa.:41:bana söz ver bak yarından güzel sana uygun bi diyete başla ve asla öle pastalar börekler yeme. ses çıkarmıyom dye görmüyom sanma geçen yediğin pastaları börekleri gördüm.:50::50:

çok doğru söylüyorsun canım haklısın farkındayım aslında abartmıyorum yediklerimi ama düzenli değilim saatleri hiç belli değil sorun ordan çıkıyor
benim görümceyle şimdiden sorun oldu zaten :52: bilmiyorum sen takip edebildin mi yaşadığımız olaydan sonra bende hep görümceyle tanışınca abisine bunu mu beğendin diyecekmiş gibi bir endişe aldı beni

canım kısmet vardaa dün konuştum ve istemediğimi hazır olmadığımı söyledimm . çocukk okadar üzüldü kiii sonra vicdan azabı cektım ama ne bilimm bişey hissedemedim yaaa ilerde de hissedemem die korktum kafam karmakarışıkk:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kaptan bende aynı durumdayım kafamı kaldıramıyorum masadann eğer bi formül felan varsa söyle bende içimm:27::27::27::27::27::27:

canım ben dünde yazdım düşüncemi daha bir iki görmeyle bu çocuk sana bu kadar niye bağlanıyor bence acele etme zamana bırak iyi düşün

canım bende bulamadım bir çözüm en iyisi soğuk bir duş almak

Dun dogum gunumdu. Esim sagolsun cicek yaptirmis cok guzeldi:nazar: onun diisnda misafirler olunca cok degisik bir gun olmadi dogum gunumde. Turkiyeden arayanlar oldu kutlamak icin.

kayinvaldemler aradi, arkadasim aradi, annemleri ben aradim ama dugun ve misafir yorgunlugu olunca hatirlamadilar, ve biraz buruk oldum. sonucta esime karsi utandim, kendi ailem kutlamadi unuttu, esimin ailesi unutmadi aradi, bir garip oldum:37: neyse. 27.yasima girdim kizlar. evliyim ama cocugum yok, bakalim allah ne zman kismet ederse.. Dua edin ins. bu ay bebek tedavisine baslayacagiz, adet olunca kullanmaya baslayacagim ilaclari.

canım bizde geçmiş doğumgününü kutlayalım artık nice güzel yaşlara
ailene kızma hatırladıklarında onlarda çok üzüleceklerdir unuttukları için
inş rabbim sana en kısa zamanda bi bebek verir o zaman ailenin değeri daha çok anlaşılıyo inan insan annesini daha çok anlıyo
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bu gün baya bi işim var sıcak bastırmaya başladı dahada sıcak olmadan hazır enerjim varken onları halledicem geçmişe cevap işine sonra devam etçem
işim bitince sıcakta kendime kuytu bi yer bulup gelirim kızlar
:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

kızlar kahvaltımı yazayım

kk kadar peynir
4 zeytin
domates salatalık
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay

çok doğru söylüyorsun canım haklısın farkındayım aslında abartmıyorum yediklerimi ama düzenli değilim saatleri hiç belli değil sorun ordan çıkıyor
benim görümceyle şimdiden sorun oldu zaten :52: bilmiyorum sen takip edebildin mi yaşadığımız olaydan sonra bende hep görümceyle tanışınca abisine bunu mu beğendin diyecekmiş gibi bir endişe aldı beni

canım ben dünde yazdım düşüncemi daha bir iki görmeyle bu çocuk sana bu kadar niye bağlanıyor bence acele etme zamana bırak iyi düşün

canım bende bulamadım bir çözüm en iyisi soğuk bir duş almak

kaptan valla çocukk banada söyledi ben daha önce hiç böyle hissetmedim dedi. bayaa bi aşık olmuşş ama işte ben hiç bişey hissedemedim kiii:43::43::43::43::43::43::43:

kaptan valla çocukk banada söyledi ben daha önce hiç böyle hissetmedim dedi. bayaa bi aşık olmuşş ama işte ben hiç bişey hissedemedim kiii:43::43::43::43::43::43::43:

hiçbirşey hissedemediysen bence boşver derim
baştan bişey hissedilmiyorsa sonraa hissedilmez
ama benim dediğim aşık olmak değil yanlış anlama.
yine birazcık içinin ısınması karşındakine kanının kaynaması ben bundan bahsediyorum
bunlar yoksa bence o iş olmaz benim fikrim bu canım

dukan diyetine başladım .. sabah 9 da markete götürdüm benimkini alışlveriş yaptırdım ondanmıdır nedir bilinmez halsizliğim ve başlamak üzere olan baş ağrım var
kahwaltım ise şöyle
44 gr peynir
54 gr haşlanmış yumurta

bide kahwaltıdan 1 saat önce 1 bardak ayran içtim karnımın durumu iyide başım kötü halsizim

dukan diyetine başladım .. sabah 9 da markete götürdüm benimkini alışlveriş yaptırdım ondanmıdır nedir bilinmez halsizliğim ve başlamak üzere olan baş ağrım var
kahwaltım ise şöyle
44 gr peynir
54 gr haşlanmış yumurta

bide kahwaltıdan 1 saat önce 1 bardak ayran içtim karnımın durumu iyide başım kötü halsizim

kız nasıl ölçtün gramı gramına.? tebrike diyorum snei azminden dolayı. ay iyi oldu yaa birlikte yaparsak daha iyi olur güç verirriiz birbirimize. sıcaktan ağrımış oalbilir mi? çok şükür ben kolay geçirdim 2 günü. ilk 3 günden sonra zaten daha çok alışılırmış. bakalım sabah kilon ne kadar oynayacak. ilk gün 1 kilo evren var yaa. ben dukandan önce ödem attırıcı diyet yaptım o yüzden bende az gitti 500 gram gitti ilk gün.

kız nasıl ölçtün gramı gramına.? tebrike diyorum snei azminden dolayı. ay iyi oldu yaa birlikte yaparsak daha iyi olur güç verirriiz birbirimize. sıcaktan ağrımış oalbilir mi? çok şükür ben kolay geçirdim 2 günü. ilk 3 günden sonra zaten daha çok alışılırmış. bakalım sabah kilon ne kadar oynayacak. ilk gün 1 kilo evren var yaa. ben dukandan önce ödem attırıcı diyet yaptım o yüzden bende az gitti 500 gram gitti ilk gün.

marketten mutfak terazisi aldım :1::1::1::1:
ya tek sorun yicek kısıtlı sürekli süt yoğurt tavuk :1: böyle 7 günmü geçer ya :1:
light puding serbestmi
bide yarın pirinç lapası yapsam pirinç ne oluyor :1:

hem tartıldım az önce sonuç çok felaket adet olmamak için hap içiodm onu bıraktım pazar günü hala gelmedi karnım acaip şiş ..
pazar günü tartılmıştım 1 kg fazlam çıkmıştı 89 dum ama şuan 91 diyo ya :44:
ağrılarım var ama bilemiyorum oysaki hafta başı aşırıda yemedim bu kadar şişkinlik yapabilirmi bilemiyorum :44:
ya kaptan görünce beni topa tutcan ama nabiiiim :43::43:
kendi şişti karnım :43::43:

Merhaba arkadaşlar,

Ben daha önce bu takımda bulunmuş fakat işlerden dolayı çok fazla paylaşımda bulunamadığım için aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım.
Geçen kış olmuştu bu dediğim olay o zaman 83 lerde filandım kilo verdim 73'e kadar indim bir kısmı diyetisyen yardımıyla oldu bir kısmı kendi çabamla.
Fakat uzunca bir süredir düzenim bozuldu ve dün tartıldım 76 77 arası gidip geliyorum beni bir telaş aldı ben daha istediğim kiloya inemeden üstüne aldım.
Beni aranıza alın diyemiyorum cidden çok dengesiz bir işyerinde çalışıyorum çoğu zaman paylaşımda bulunamıyorum evde de internet imkanım kısıtlı, ama sizinle vakit buldukça yazışıp sohbet etmek hem de sayenizde motive olmak isterim.Sizin içinde bir sakıncası yoksa tabi ki.

Ben 20 yaşındayım boyum 1,70 kilom dediğim gibi 76 77 arası evdeki tartım dijital olmadığı için gram olarak göremiyorum.65 olmak ilk etaptaki hedefim ama asıl 60 olmak en büyük hayalim diyebilirim.Ramazanda aslında biraz dikkatle çok büyük avantaja çevirebilirim gibi geliyor bana kilo verme olayını bayrama kadar 70 olabilirmiyim acaba var mı aranızda hem oruç tutup hem de diyete devam edecek olan kimse ???

hem tartıldım az önce sonuç çok felaket adet olmamak için hap içiodm onu bıraktım pazar günü hala gelmedi karnım acaip şiş ..
pazar günü tartılmıştım 1 kg fazlam çıkmıştı 89 dum ama şuan 91 diyo ya :44:
ağrılarım var ama bilemiyorum oysaki hafta başı aşırıda yemedim bu kadar şişkinlik yapabilirmi bilemiyorum :44:
ya kaptan görünce beni topa tutcan ama nabiiiim :43::43:
kendi şişti karnım :43::43:

Merhaba canım,

Yazdıklarını görünce kendi halim aklıma geldi adet döneminde ben de balon gibi oluyorum sen bir de ilaç içmişsin baya rahatsız eder o sanırım aspirin açıyo baya diye biliyorum istersen iç bir dene sulandırıyor ama kanı rahatlatır adaçayı, rezene filan iç bol bol rahatlarsın şişkinliğini alır.

Merhaba arkadaşlar,

Ben daha önce bu takımda bulunmuş fakat işlerden dolayı çok fazla paylaşımda bulunamadığım için aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım.
Geçen kış olmuştu bu dediğim olay o zaman 83 lerde filandım kilo verdim 73'e kadar indim bir kısmı diyetisyen yardımıyla oldu bir kısmı kendi çabamla.
Fakat uzunca bir süredir düzenim bozuldu ve dün tartıldım 76 77 arası gidip geliyorum beni bir telaş aldı ben daha istediğim kiloya inemeden üstüne aldım.
Beni aranıza alın diyemiyorum cidden çok dengesiz bir işyerinde çalışıyorum çoğu zaman paylaşımda bulunamıyorum evde de internet imkanım kısıtlı, ama sizinle vakit buldukça yazışıp sohbet etmek hem de sayenizde motive olmak isterim.Sizin içinde bir sakıncası yoksa tabi ki.

Ben 20 yaşındayım boyum 1,70 kilom dediğim gibi 76 77 arası evdeki tartım dijital olmadığı için gram olarak göremiyorum.65 olmak ilk etaptaki hedefim ama asıl 60 olmak en büyük hayalim diyebilirim.Ramazanda aslında biraz dikkatle çok büyük avantaja çevirebilirim gibi geliyor bana kilo verme olayını bayrama kadar 70 olabilirmiyim acaba var mı aranızda hem oruç tutup hem de diyete devam edecek olan kimse ???

hoşgeldin canım benim için bir sorun yok arkadaşlarında hayır diyeceğini düşünmüyorum

marketten mutfak terazisi aldım :1::1::1::1:
ya tek sorun yicek kısıtlı sürekli süt yoğurt tavuk :1: böyle 7 günmü geçer ya :1:
light puding serbestmi
bide yarın pirinç lapası yapsam pirinç ne oluyor :1:

kız dur ne panik oluyosunn. pirinç yok 111
yiyecek ksııtlı değil. tatlandırıcıyla kek muffin turta bile yapan var.light puding yiyolarmış ben öle bişe yemeyi düşünmüyorum en aından atakta 0 kaçamakla bitirecem atağımı inş. yaa seni ikna etmeye çalışmak isteniyorum sonuçta bunu senin istemen lazım kilo verecek olan da sensin. pirinçle su atacaksın boşa zaman kaybedeceksin. valla ben neden geçen hafta başlamadım diye üzülüyorum şuan.hem kitabını da aldın.sen zaten 1 günde 1 kilo verirsin atakta. tabi syirde yavaşlıyormuş kio verme.

Back
X