Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

höööyt açılın ben geldiiim :1::1::1:
balıklarım pişiyor ızgarada :44:
balık yicem
sorada dışarı çıkıcaz eşim üst istiyor tavuk alıcam yarın için buğday kepeği araştırıcam bide
kısmetse eğer alırsam ekmek yapıcam kendime

hoşgeldin canım :)) kendi ekmeğini kendin yapacaksın demek süper bence :)))

bende merak etmiştim seni.evet aşırı sıcak burasıda.neler yedinbakalım bugün?
sorma canım yaaa ben de ancak oturabildim.bu arada hep bir iki lokma alıp arkasından su içiyorum bu hafta.
[1] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[2] Zeytinyağlı Biber Dolma 0.5 PORSİYON 132.5
[3] Mücver 1 PORSİYON 185
[4] Süt 0.1 LİTRE 68
[5] Patatesli Poğaça (ev yapımı) 0.5 ADET 81
[6] ülker çubuk kraker 1.5 paket 237
[7] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[8] Karper 1 ADET 65
[9] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[10] dardanel ton klasİk .8 100 gr 154.4
Toplam : 1058.9 kal.
kahvaltı çubuk,karper,öğle yemeği ton balıklı salata,üzüm,poğaça ara oldu.akşam da 1 dolma,yoğurt,mücver yedim 4 tane.esasında cnaım çok dondurma istiyor ama yarına inş

bende bu hafta hep 77ydim canım hiç ilerlemedi dün tartılmadım bugün bi tartılayım dedim gitmiş :D bazen takılı kalıyor ama acayip moral bozukluğu yapıyo gerçekten :s pes etmek yok başaracağızzz:65::65::65:
inş arkadaşım yaaa.bu arada senin ideal kilo kaç olcak

höööyt açılın ben geldiiim :1::1::1:
balıklarım pişiyor ızgarada :44:
balık yicem
sorada dışarı çıkıcaz eşim üst istiyor tavuk alıcam yarın için buğday kepeği araştırıcam bide
kısmetse eğer alırsam ekmek yapıcam kendime
hoşgeldin canım.kızlar bu arada içim acayip bunalıyo.birazdan bi yürüyüşe çıkmak istiyorum...çok sıkıldım nedense

hoşgeldin canım :)) kendi ekmeğini kendin yapacaksın demek süper bence :)))

bende çok güzel tarifler buldum yulaf kepeği ile. ama benim buğday kepeğim yokkii.yarın fırında peynirli bir ekmek deneyecem.facede gördüm dukan yemek tariflerini arkadaş oalrak ekleyin kzılar güzel diyet yemek tarifleri var.

ideal kilom 60 ama benim öncelikli hedefim 65 canım 80le başladım şimdi 75.5im boyum 1.70 :)))
inş hep beraber kurtulacağız bu margarin kutularından...zaten senin boyun var zannnımca çok abarı durmuyordur şu haliyle bile...

kızlar ben yürüyüşe çıkcam yaaa.çok bunladım içerde..eşimin işleri için dua bekliyorum yaaa.adam iice sıyırmak üzere:2::2::2::2:ve hırsını benden alıyo malesef:2::2:üzülmesin die bütün tafralarını görmezden geliyorum ama bunalıyorum sanırım....neyse biraz açık hava faydalı olcekk.kaçtım ben kuzularrrrrr

gizem sayfa 305 teki sarkmalara karşı egzersizin diğerlerini anladım ama ben ilkini anlamadım. bi okusan da benim anladığımla senin anladığın ı bi değerlendirsek?

evet ya boyunun uzun olması avantaj ama tabi ben böylede güzelim düşüncesi salıvermemize sebep olyor. keşke bende 83 e çıkmadan diyete başlasaydım.
canımcım şu 29 meselesini sromuştum geçmişte ama görmedin sanırım.29da takılmayı atlatmak için özel bişey dio mu?yoksa diete girin o gider falan mı dio?ben de çünkü 29 geçtiğim haftadan beri yavaşladım veya duruyorum

canımcım şu 29 meselesini sromuştum geçmişte ama görmedin sanırım.29da takılmayı atlatmak için özel bişey dio mu?yoksa diete girin o gider falan mı dio?ben de çünkü 29 geçtiğim haftadan beri yavaşladım veya duruyorum

bunu sevdiklerinize söyleyin 29 olmadan kendilerine çeki düzen versinler ,sevmediklerinize sölemeyin diyo dermişimm:) önlem alın olmadan diyo. vermek içinde tabiki atakla başlamak lazım.kocine çaktırmadan yapamaz mısın yoğurtla vs. sıcaktan canım istemiyor dersin.zaten dışarda yerseniz etten çok ne var?

diyetin dışında vurguladığı şeyler,suyun önemi,sporun öenmi,çiğnemek,soğuğun önemi..

odanın ısısının 3 derece aşağı olması
soğuk su içmek
buz kemirmek(aromalı buz yapabiliriz kendimiz)
hafif giyinmek

bunların verdirdiği kaloriyi altatlta toplamıştı yanlış hatırlamııyorsam 400 kalori vardı günde.süper demi. mesela buz kemirmek 6 küp 20 dk spora eş kalori harcatırmış ısınmak için vücut çalılırmış. kitabı okudukça vücudumu makine gibi görmeye başladım. soğuk su içtiğimde sanki içimde dişliler çalışmaya başlıyo aklıma komik komik şeler geliyo. vuuuu diye çıkan ses filan ay kafayı yidim. nede olsa kafada protein
ay çok oturdum bugün çıkıyorum kızlar ben.

iyi akşamlar hatunlar,bir yandan 3 haftadır içmediğim light kolamı yudumluyorum hava çok sıcaktı bugün,allahtan şimdi pencereleri açtım püfür püfür esiyor ,,,

saat 4 te evden bi çıkıyorum saat 9 a geliyordu geldiğimizde anca bakabiliyorum maşallah güzel paylaşım olmuş ...

diyetim çok güzel gidiyor ama simit yemeyi özledim cuma günü söyleyeceğim çeyrek simit versin annem kızıyor çeyrek simitten ne olacak ye diyor ama ben yemiyorum diyetimi harfi harfine uyguluyorum.....

kızlar eylül sonunda bu kilolardan tamamen kurtulmayı düşünüyorum daha hedefime 9 kilo var inşallah o zamana kadar biter eylül sonu planlarım var...

ideal kilom 60 ama benim öncelikli hedefim 65 canım 80le başladım şimdi 75.5im boyum 1.70 :)))

canım senin şimdilik hedefin 65 ama bu takımdan kaç kilo ile ayrılmak istiyorsunuz onu bana kesin söylemen lazım 65 eulaşınca 60 olmak için devam mı edeceksin yoksa 65 olunca takımdan ayrılacak mısın bunu bilmem lazım

kızlar ben yürüyüşe çıkcam yaaa.çok bunladım içerde..eşimin işleri için dua bekliyorum yaaa.adam iice sıyırmak üzere:2::2::2::2:ve hırsını benden alıyo malesef:2::2:üzülmesin die bütün tafralarını görmezden geliyorum ama bunalıyorum sanırım....neyse biraz açık hava faydalı olcekk.kaçtım ben kuzularrrrrr

canım inş eşinin istediği gibi olur.hayırdır sorun ne

kızlar eylül sonunda bu kilolardan tamamen kurtulmayı düşünüyorum daha hedefime 9 kilo var inşallah o zamana kadar biter eylül sonu planlarım var...

inş canım planladığın gibi olur herşey. eylül sonu planın ne bakalım

evet kızlar ben lessi ile sporumu yaptım bir güzel terledim yoruldum sonra ne yaptım cam açık diğer camalrda öyle cereyanda kalıp uyudum terli terli ve şuan midem bulanıyor üşütmüşüm iyi mi :59:

Back
X