Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrr dün internette gezinirkem patates diyeti diye birşey farkettim şöyle diyordu;

Hedef: Haftada ortalama 5 – 6 kilo verebilirsiniz.
Günlük kalori: 600 Kcal

Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ

1. GÜN

Sabah : 2 orta boy patates (haşlanmış)
Öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. GÜN

Akşam : 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. GÜN

Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. GÜN

Sabah : 1 elma, 2 mandalina
Akşam : 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. GÜN

Öğle : 1 elma 2 mandalina
Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. GÜN

Öğle : 1 elma 1 portakal
Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. GÜN

Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

acaba bu diyete mi başlasam diye düşünmeye başladım diğer günleri de ilk 3 gün gibi tekrarlasam olur mu ki???

canım eğer düğün vs. gibi bi sebebin yoksa acelen yoksa yani böle şeyler deneme. bunları kilo vermen normal düzende durursa yaparsın. mesela herşeyden az az yediğin halde bi süre sonra mutlaka alışkanlıtan kilo vermen duracak. o zaman istediğin bi şok diyeti yap bence. çünkü böle diyetlerden sonra daha çok yenebiliyor. sen bilirsin.

canım eğer düğün vs. gibi bi sebebin yoksa acelen yoksa yani böle şeyler deneme. bunları kilo vermen normal düzende durursa yaparsın. mesela herşeyden az az yediğin halde bi süre sonra mutlaka alışkanlıtan kilo vermen duracak. o zaman istediğin bi şok diyeti yap bence. çünkü böle diyetlerden sonra daha çok yenebiliyor. sen bilirsin.

haklısın canım ya aslında bende ramazana az kalmışken başlasam mı diye düşündüm ama birşeye acelem yok yani şu an sadece ramazan da ne yapacağımı düşünüyorum :s

dene bakalım bende tavuk köftesi deneycem. atağı atlattık mı seyirde alinazik,karnıyarık vd yemeklerde olabilir tabi az yağlı yada yağsız. kızz taksim uzak mı sana benim aldığım biyer var.

baya uzaak ya
eğer bulamazsam gelirim çünkü onlar işin içine girdimi daha güzel şeyler çıkıyor ortaya

haklısın canım ya aslında bende ramazana az kalmışken başlasam mı diye düşündüm ama birşeye acelem yok yani şu an sadece ramazan da ne yapacağımı düşünüyorum :s

çalışıyo musun? ben şöle düşünüyorum iftardan sonra bol bol su tabi iftarı çok abartmadan.sonra ara öğün 12 de. sahura kadar hatta en erken sahurdan 2 saat sonrarsıına kadar uyumayacam. sonra sabah dayanabilirsem eşimi gönderip uyuyacam. yoksa yeyip yatarsam çok kilo alırım. böylede pek oruç gibi olmayacak gündüz uyuyacam ama Rabbim affetsin napim ya yoksa göz göre göre zaten kilo alırım korkusundan istesemde uyuyamam.

çalışıyo musun? ben şöle düşünüyorum iftardan sonra bol bol su tabi iftarı çok abartmadan.sonra ara öğün 12 de. sahura kadar hatta en erken sahurdan 2 saat sonrarsıına kadar uyumayacam. sonra sabah dayanabilirsem eşimi gönderip uyuyacam. yoksa yeyip yatarsam çok kilo alırım. böylede pek oruç gibi olmayacak gündüz uyuyacam ama Rabbim affetsin napim ya yoksa göz göre göre zaten kilo alırım korkusundan istesemde uyuyamam.

yok canım çalışmıyorum evdeyim yaz tatilindeyim :))) ben normalde de gece 5 e 6 ya kadar uyumuyorum zaten sıcak olduğu için sabah yatıyorum genelde.formülün tam benlik yani canım :))) evet rabbim affetsin napalım artıkk

yok canım çalışmıyorum evdeyim yaz tatilindeyim :))) ben normalde de gece 5 e 6 ya kadar uyumuyorum zaten sıcak olduğu için sabah yatıyorum genelde.formülün tam benlik yani canım :))) evet rabbim affetsin napalım artıkk

kızlarr yaklaşık 2 saattir toplantım vardı ve ben cıkıyorum şimdi hepinize kalorisiz akşamlarr çıtır hatuncuklarrımmm:52::52::52::52::52::52::52:

kızlar bilginin zekatı da paylaşmakmış. dukan kitabında doktor yazmış ki. bmı değeri 29 u geçtikten sonra yağ hücreleri o kadar doyarki yağa 2 ye bölünür ve kişi zayıflarken tekrar 29. bmı ya geldiğinde yağ hücreleri tekrar birleşemediği için kio vermede takılır demiş özet olarak.okur okumaz tickerıma baktım benim takıldığım yere bakın 29. ya ızlar sizde nolur dikkat edin hala geçmediyseniz 29 u geçmeyin ve bunu herkese anlatın sonra benim gibi yırtınmasınlar.

kızlar bilginin zekatı da paylaşmakmış. dukan kitabında doktor yazmış ki. bmı değeri 29 u geçtikten sonra yağ hücreleri o kadar doyarki yağa 2 ye bölünür ve kişi zayıflarken tekrar 29. bmı ya geldiğinde yağ hücreleri tekrar birleşemediği için kio vermede takılır demiş özet olarak.okur okumaz tickerıma baktım benim takıldığım yere bakın 29. ya ızlar sizde nolur dikkat edin hala geçmediyseniz 29 u geçmeyin ve bunu herkese anlatın sonra benim gibi yırtınmasınlar.

hımm niye birleşmiyo bunlar yaaa :59:
benim için çooooookkk geç

kızlar akşam
5-6 kaşık bezelye yemeği susuz tabi
salata
1 dilim karpuz yedim

birazdan lessi ile yarım saat spor yapcam şuana kadar pc başındaydım onunla konuşuyordum 4 gün konuşmadıkta özlemişiz :17:

Son düzenleme:
selam kızlar...ben geldim..sıcak bi günün ardından rahatlamak için yeni oturdum.hem sıcak hem yoğun bi gündü.siz neler yaptınız?yavaş yavaş paylaşımımız eski haline dönüyor inş

ya canımcım peki 29da takılıp kalanlar için bi önerisi yok mu?ben de çünkü takılıp kaldım malesef:((

teşekkür ederim canım iyiyim.seni sormalı??? diyette iyi gidiyor bugün 1.5 kilodan daha kurtulmuş olduğumu gördüm :)) senin nasıl gidiyor tatlım???
vay vay :nazar:hakikaten yeni kan ii oluyomuş takıma:))canımcım ben de ii dielim ii olsun.1000 kalori ve akşam 8den sonra hiç bişey yememeye çalışıyorum.74de takılı kaldım ama bakalım bunu bi atlatırsam bundan sonrası kolay.çünkü ben uzun bir süre bu kiloda kaldım

selam kızlar...ben geldim..sıcak bi günün ardından rahatlamak için yeni oturdum.hem sıcak hem yoğun bi gündü.siz neler yaptınız?yavaş yavaş paylaşımımız eski haline dönüyor inş

bende merak etmiştim seni.evet aşırı sıcak burasıda.neler yedinbakalım bugün?

vay vay :nazar:hakikaten yeni kan ii oluyomuş takıma:))canımcım ben de ii dielim ii olsun.1000 kalori ve akşam 8den sonra hiç bişey yememeye çalışıyorum.74de takılı kaldım ama bakalım bunu bi atlatırsam bundan sonrası kolay.çünkü ben uzun bir süre bu kiloda kaldım

bende bu hafta hep 77ydim canım hiç ilerlemedi dün tartılmadım bugün bi tartılayım dedim gitmiş :D bazen takılı kalıyor ama acayip moral bozukluğu yapıyo gerçekten :s pes etmek yok başaracağızzz:65::65::65:

höööyt açılın ben geldiiim :1::1::1:
balıklarım pişiyor ızgarada :44:
balık yicem
sorada dışarı çıkıcaz eşim üst istiyor tavuk alıcam yarın için buğday kepeği araştırıcam bide
kısmetse eğer alırsam ekmek yapıcam kendime

Back
X