- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.381
yaa ben bilmiyordum ablacım geçmiş olsun.haklısın canım zor olur bakıcı.bence kaynanana bırak:/
canım allah yardımcın olsun
artık babannesigil bakacak sende keyiften bırakmıyorsun ya başka çaren yok
ben bugünkü paylaşımları saymaya başlıyım unutmadan :)
aslıcım kimler izinliydi cnm ona göre yazıyım
sağolun kızlar napalım galiba öyle olacak istemesemde katlancaz artık yarın arıyım bari inş kabul ederler
neyse kızlar geç oldu ben yatım artık sahura kalkıcam
o zaman gelirim gene yarın burdayım işe gidemicem herhalde oğluşla kaldık
iyi geceler size
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar erkek kardeşim askeriye için başvurmuştu 2 ay önce ve başvurusu kabul edilmiş. ayın 14 de yazılı sınava çağırıyorlar bu mübarek günlerde dua ederken kardeşim içinde dua eder misiniz
iyi geceler kızlarrr ben de kaçıyorum görüşürz
ya öylede napıyım bakalım hangi saatte ankarada olacak ben her saatte gidemem
üstelik ben ankaranın bir ucundayım havaalanı bir ucunda oraya gitmem en az 2 saat bu sıcakta ramazanda
ya hep diyorum kadersizim diye inanmıyorsunuz
yinede karamsarlığa düşmeyecem vardır elbet bundada bir hayır belçikayada gidip gelsin sonrasını düşünürüz napıyım
prenses88 8
aynalar 61
irras 2
aysen_34 9
faTTa83 0
nazco 27
emidaf 18
pinkcat87 18
elifus 6
zamann 0
gozdee07 13
selinay 8
canım gelmiştim ama kötü durumdaydım okuldan yeni gelmiştik yazamadım bişi şu servis şöförüde beni deli etti bir alt bloğun orda bıraktı bizi yukarı çıkmadı
o öğle sıcağında yukarı yürüdüm tamam uzak diil ama gelince su içemeyince başım tuttu benim
oyy annemm bende aynı durumdadım susuzluk bni fena çarpmıştııveee o servis şoförüdee dengesiz mi neyy yanii çok kızdımm bu sıcakta oruçlusun zatenn nie tam yerinde bırakmıyo kii alla alla yaa bu erkekler neden bukadar düşensizdir acaba
hoş geldin canım umarım tatilgüzel geçmiştir
bende yarın başlıycam kızlar oruca bu gece kalkarım ama korkuyorum ya susuzluk çok zor...
Ramazan ayiniz Hayirli ve Mubarek olsun arkadaslar...
Lutfen arkadaslar bana bu ay cok dua edin. Oruclu agizla yapilan dualar makbulmus. bu ay bebek calismalarimiz var. Rabbim tum bebek isteyenlere ramazan mubarek gun nasip etsin ins.
evet kızlar hadi gelin artık sahur ve iftarlarımızı yazalım
sahur
2 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
maydanoz
çeyrek mayalı çörek
iftar
bir kepçe çorba
2 kaşık kuru fasulye
1 kaşık et sote
1 kaşık pilav
salata
avuç içinden aha küçük pide
dedim karpuzu ilerleyen saatlerde yiyeyim hem çok açıkmış olmam kardeşim dondurma almış karpuz yerine onu yiyecem birazdan
canim senin menun cok iyiymis, tam diyetisyenlerin tavsiye ettegi sahur yiyecegi yemisin. eger boyle devam edersen ramazandada 3 kilo verirsin. oruc acmadan once 2 bardak su ic . ramazanda 3 litre su icmek gerekiyormus kilo vermek isteyenler icin. ama birden 3 litre degil, sahura kadar yavas yavas...
Misafirlerim varken 1 kilo aldim sadece. kosusturmacadan yemek canim istemiyordu. 56 liyim 3 gun once tartilmistim. yarin tekrar tartilip kilomu yazicam. bakalim 13 gun boyunca kac kilo vericem. ins spor da yapicam, bu sefer cok azimliyim .
daha oncede isvec diyeti yapmistim, ve kalici kilo verdim, arkadaslar diyet yapmak isteyenler icin cok guzel bir diyet, ac kalmadan kalici kilo veriyorsun gercekten.,
kızlar erkek kardeşim askeriye için başvurmuştu 2 ay önce ve başvurusu kabul edilmiş. ayın 14 de yazılı sınava çağırıyorlar bu mübarek günlerde dua ederken kardeşim içinde dua eder misiniz
sahur menüm
2 dilim ekmek (bunu keşke 1 dilim yeseymişim iyi olcakmış)
1 bardak süt
1 kaşık çamur peynir
4 zeytin
1 çaykaşığı bal
1 yumurta
yarım domates
5 kaşık yoğurt
1 litre su hepsini birden içtim ezan okunacak diye nefes alamıyodum
iftar menüm
2 bardak su
2 tabak şehriye çorbası
2 bardak su yanmıştım resmen
biraz börülce salatası çeyrek pide
1 saat sonra ince bir dilim karpuz
benim çayla pek aram yoktur şuan evdekiler çay içiyor ben içmedim
onu attım canım şimdiki stresim fatih izne geliş tarihi ile igili sorun çıktı bende trip yaptım konuşmadım
yok gelemiyor fransız ortaklı bir şirkette çalışıyor petrol üzerine bu haftasonuda izmire gitmişti aliağa rafinerisine şimdide izin ertelendi belçikaya gitcekmiş salı günü diyor ki ankara aktarmalı alayım bileti sen havaalanına gel orda görüşürüz hem benide yolcu edersin diyor bende kızdım sustum hiçbirşey demedim
bugünkü menüm kızlar
sahur birşey yok
iftarı biraz fazla kaçırdım.
2 kepçe yayla çorbası
3 köfte bir yemek kaşığı patates kızartması
2 biber kızartması
1 saat sonra
3 top dondurma
kızlar öyle bir derdim varki birtürlü çözemiyorum
şimdi benim bakıcı köye gitti incirler başladı çocuğa bakamıyo
ramazanın on beşinden sonra biz gecede mağazaları açmaya başlıyoruz çok yoğun geçiyo son 15 gün kendimizi göremiyoruz
ama çocuğa bakçak kimse yok dolayısıyla işe gidemiyorum
annemlere götüreyim onlar baksın dedi aradım az önce annem hasta kemik erimesi azmış dizlerinde kireçleme azmış hareket edemiyo çocuğada bakamaz bu durumda çünkü benim oğlan çok hareketli sürekli birinin peşinden koşması lazım
son çare manisa kayınvalide kaldı orayada götürmeyi ben istemiyorum kayınvalide yaşlı eltimin küçük çocuğu var bakmasına bakarlar ama birsürü sızlanırlar
durum böyle ben napıcam hiç bilmiyorum işe gitmesem olmaz yetişemezler bayram hareketine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?