Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bugünkü paylaşımları saymaya başlıyım unutmadan :)
aslıcım kimler izinliydi cnm ona göre yazıyım

yaa ben bilmiyordum ablacım geçmiş olsun.haklısın canım zor olur bakıcı.bence kaynanana bırak:/

canım allah yardımcın olsun
artık babannesigil bakacak sende keyiften bırakmıyorsun ya başka çaren yok

sağolun kızlar napalım galiba öyle olacak istemesemde katlancaz artık yarın arıyım bari inş kabul ederler

ben bugünkü paylaşımları saymaya başlıyım unutmadan :)
aslıcım kimler izinliydi cnm ona göre yazıyım

canım ayşen izinliydi ama paylaşımda bulundu
fadik pazar günü demişti ama bugün gelmedi acaba niye gelmedi ki

sağolun kızlar napalım galiba öyle olacak istemesemde katlancaz artık yarın arıyım bari inş kabul ederler

inş sorun çıkmaz canım

neyse kızlar geç oldu ben yatım artık sahura kalkıcam
o zaman gelirim gene yarın burdayım işe gidemicem herhalde oğluşla kaldık
iyi geceler size
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

prenses88 8
aynalar 61
irras 2
aysen_34 9
faTTa83 0
nazco 27
emidaf 18
pinkcat87 18
elifus 6
zamann 0
gozdee07 13
selinay 8

Son düzenleme:

Canim oncelikle ankaraya biraz erken gelip senin bulundugun yada sana yakin bir yer secip oraya gelmeni istemeliydi. ne o oyle hadi gel havalimaninda goreselim kahve icelim diye demek ...

eger seninle gorusmek istyorsa biraz fedakarlik yapmasi lazim. telefonla gorusursen bunu soyleyebilirsin, ayrica havalimani da iyi bir secim degil ilk gorusme icin...hem gitme pskolaji oldugu icin hemde yorgun , kafasi yogun olabilecegi icin.

canim umarim kizmamisindir ama bu benim dusuncem , yinede dusuncene saygi duyuyorum. fakat sinirlenmende haklisin.

günaydın kızlar ya
nasılsınız ne var ne yok üff eşim evde olunca giremiyorum hiç adam çakıldı kaldı pc ye yaaa

dünde cezaya kaldım onun sayesinde neyse bugun gene doktora gidicez sonrasında eve gelicekmiş işe gitmicekmiş yani bugunde giremem yarın inş toplu yazarım

bugun üstelik ona gün verilcek o tarihlerde izinli olmak istiyorum onuda belirtirim size ..
ve birde dukan diyetine gelince protein sebzeye geçtim ama verdiğim kilolorı aldım normal birşey diyor kitapta ama insanın canı sıkılmıyor değil

ve son birşey ben yokken yeni alınan karar veya bilmem gereken birşey varmı ?

artıkın ben çıkar bugun ya gelebilirim ya gelemem eşim eve gelmezse kesinlikle girerim ama gelirse bilinki evdee
neyse ben hazırlanaym şimdi pc başında görürse beni sinirlenir paşam

ve son birşey daha pazar denize gitmiştik ya izin almıştım hani piliç gibi oldum geldim hazır asker gibiyim bir yere oturamıyor bir yere yatamıyorum
hadi kaçtım

bende yarın başlıycam kızlar oruca bu gece kalkarım ama korkuyorum ya susuzluk çok zor...

oooo selii haoşgeldinnn wallaa sen çıtırsın xzaten canımm çocuklu bir anne veee çıtır yanii ne diiim ne diimmm tatil sanırım birazz gergin geçmiş iş güç kaynana v.s ama olsun be canımm evin dışına gitmek bile tatill

Ramazan ayiniz Hayirli ve Mubarek olsun arkadaslar...

Lutfen arkadaslar bana bu ay cok dua edin. Oruclu agizla yapilan dualar makbulmus. bu ay bebek calismalarimiz var. Rabbim tum bebek isteyenlere ramazan mubarek gun nasip etsin ins.

canımm benimm sanada hayırlı ramazanlarr dua etmez olurmuyuz hiçç rabbim ne istiyorsan gönlüne göre versin hayırlı bir evlat ve en hayırlı zamanda versin inşallah....

kaptenn bayaa iyi wallaaa

canım ben senin bu isveç dietini çok merak ediyorum bana biraz anlatırmısın yada yazan bi yer varmı:78::78::78::78:

kızlar erkek kardeşim askeriye için başvurmuştu 2 ay önce ve başvurusu kabul edilmiş. ayın 14 de yazılı sınava çağırıyorlar bu mübarek günlerde dua ederken kardeşim içinde dua eder misiniz

çokk sevindim kaptann hayırlı olsun inşallah allah zijhin açıklığı versin inşallh kazanır....

houyyy sende benim gibi suya dayanmışş nazomm yaa ama baka aç kalma sakın olarmıı hasta olursun sonra allah korusun...

benim çayla pek aram yoktur şuan evdekiler çay içiyor ben içmedim

onu attım canım şimdiki stresim fatih izne geliş tarihi ile igili sorun çıktı bende trip yaptım konuşmadım

ohhh afferin iyi yaptınn kaptenn walla maşallahh bravoo alkışşşş ne diim önce bi işin aslını astarını araştırmak yokk kii biz kadınların geninde var trip atmakk yaa

canım walla bana fazla gelmedii normal yanii sonuçta kaç saat aç duruyoruzz hem tatlını bileee 1 saat sonra yemişssin bravoo

houyy nazomm yaa çalışsan olmuyo çalışmasan olmuyoo yaa hani bakıcıya vereceğiniz parayı yeni bi elman alsanızz kısa bi süre için olmaz mı hem sen evinde kalmış olursunn:26::26::26::26: kayın valideyi istemiyosun yaa sonra gerilme die diyorumm :78::78::78:

GÜNAYDINNN MELEKLERİMMMM

kızlarr geçmişi tek tek okudumm ve alıntı yaparak cvp yazayım dedim yarım olmuşş kıusura bakmayınn....

şimcik dün ben eve gittim hemen çorba yaptımm tavuk-mantar sote vardı pilavda vardı ama birtek çorba yapimm dedim zaten babamla ikimizizz. hıı bide babam cacıkk çok sever babannemde köyden yoğurt göndermişti onunla yaptım cacığıı dolabada koydummm ohh buz gibi miss oldu miss.....
yemeğimi yedimm sonra bi yarım saat sonra oturduğum yerde uyumuşumm ama çok uykusuzdum kızlar yaa okadar iyi geldiki bu uyku bana anlatamam . sonra kalktım bulaşıkları yıkadım vallaaa . ama makina alıcam yaa çok istiyorum babamda alalım kızım dedi bulaşık makinam olacak sonunda oyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…