- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.341
kızlar erkek kardeşim askeriye için başvurmuştu 2 ay önce ve başvurusu kabul edilmiş. ayın 14 de yazılı sınava çağırıyorlar bu mübarek günlerde dua ederken kardeşim içinde dua eder misiniz
gercektenmi cook cokk sevindim. Ins yazili sinavida gecer.
aslı meraba canım napıyorsun
hadi inşallah tabiki dua ederiz canım yazılı sınavıda geçer inşallah uzmanmı olmak istiyor
:90::90::90::90:
evet kızlar hadi gelin artık sahur ve iftarlarımızı yazalım
sahur
2 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
maydanoz
çeyrek mayalı çörek
iftar
bir kepçe çorba
2 kaşık kuru fasulye
1 kaşık et sote
1 kaşık pilav
salata
avuç içinden aha küçük pide
dedim karpuzu ilerleyen saatlerde yiyeyim hem çok açıkmış olmam kardeşim dondurma almış karpuz yerine onu yiyecem birazdan
inş canım gerçi bu sınavdan sonra bir sürü şey daha var sözlü mülakat, sağlık kontrolü filan allah hayırlısını versin
merhaba canım su içiyorum sen
yok canım teğmen olarak göreve başlıyacak eğer olursa
menün süper aslı hiç abartı yok böyle devam edersen güzel sonuçları olacak sanırım
bende canım 1 litrelik bir su şişem var yanıma aldım onu bardak bardak içiyorum midem suyla dolu patlıycak gibi
inş canım streside üzerimden attım mı daha iyi olacak bakalım kısmet
çorbadan sonra biraz nohut pilav yerim diye düşünmüştüm ama o kadar sudan sonra tıkandım yiyemedim artık ta yemem
form çayımı hazırlıyorum onu içicem bide 3 ü 1 arada kahve içmek istiyorum gündüz çok canım çekti
hararetimide keserler belki
at artık yapçak bişi yok çünkü
heyoo ben geldimm
benim çayla pek aram yoktur şuan evdekiler çay içiyor ben içmedim
onu attım canım şimdiki stresim fatih izne geliş tarihi ile igili sorun çıktı bende trip yaptım konuşmadım
hoş geldin canım naberheyoo ben geldimm
hoşgeldin canım nasılsın
hadiiiii bu hafta sonu gelemiyomu yoksa
hoş geldin canım naber
hoş buldum kızlar iyiyim iftarı yaptık sonra kuzenlerle dışarı yürüyüşe cıktık yeni geldim:) siz neler yaptınız
değişik bişey yok canım aslı ve pc si başbaşa
Kizlar bugunki menum . henuz kahvaltimi yaptim. bugun isvec diyetine basladim. 13 gun suruyor. ins bende hedef kiloma ulasip mezun olurum:))
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?