Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şimcikkkk iftarda yediklerimm kızlarrr

ezan okunur okunmaz 1lt su
1.kepçe ezo gelin çorbası
1. yemek kaşığı mantarsote
yarım bardak cola
çeyrek pide fazla gibi ama napimm kızlarr valla kaçtı azcıkk
:78::78::78::78::78::78::78:
1,5 saat sonrada 2 yemek kaşığı dondurma

SAHURDA YEDİĞİMMM........................

1. TANE KÜÇÜK BİBER DOLMASI 1. DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ , 1 LT SU BUKADARR KIZLARRR BEN AÇLIĞA DAYANIYORUMDA SUSUZLIĞA KIŞIN BİLE DAYANIYORUM AMA ZORLANARAK SUYU ÇOK İÇTİĞİMDEN DOLAYI

slm kuzular nasılsınız yarın havalar biraz serinleyecekmiş çok sevindim ...................

bu sıcaklar beni çok asabi etti ..

prenses88 8
aynalar 61
irras 2
aysen_34 9
faTTa83 0
nazco 27
emidaf 18
pinkcat87 18
elifus 6
zamann 0
gozdee07 13
selinay 8

ellerine sağlık canım
elifus canım günde 7 mesaj kuralına daha dikkat et canım cezalısın şuan gelince cezanı söyleyecem
irras cezalı olduğunu biliyor yarın yapacakmış
zamann takıma girmeyecek heralde

yok canım kızmadım bende aynı fikirdeyim çünkü biz daha önce görüşsek tamam sorun olmazdı giderdim
ama ilk görüşmede böyle olmamalı

ne kadar izin almak istiyorsun canım
nasıl yani bütün hepsini eee nasıl oluyormuş bu diyet anlamadım
bide canım giremediğin zamanlardaki menünüde yaz görelim belki aşırıya kaçtıkların vardır

ve son birşey daha pazar denize gitmiştik ya izin almıştım hani piliç gibi oldum geldim hazır asker gibiyim bir yere oturamıyor bir yere yatamıyorum
hadi kaçtım

geçmiş olsun canım

ohhh afferin iyi yaptınn kaptenn walla maşallahh bravoo alkışşşş ne diim önce bi işin aslını astarını araştırmak yokk kii biz kadınların geninde var trip atmakk yaa

ya araştırmadım değil herşeyi öğrendim hiç birşeyde demedim zaten içten kızdım ben ama sustum

slm kuzular nasılsınız yarın havalar biraz serinleyecekmiş çok sevindim ...................

bu sıcaklar beni çok asabi etti ..

selam canım ben iyiyim sen nasılsın
evet dünde serindi burası
serinlesin ya insanlar çatladı sıcaktan

fatmacııııımmm canım benim senden çoooooooooooookkkkkkk özür diliyorum canım
benim yüzümden zarar gördün şuan sinirden çatlamak üzereyim

kaptan fatma yerine cevap vermeyim ama şunu söylemek istiyorum . insanları yanlış tanıyoruz çokk yazık değer verdiğin insanları aslında özenle seçmek lazımmış burası onuda öğretti bana ..........
ve senin bi suçun yok kaptan biz sana tüm samimiyetimizle inanıyoruz ve dürüstlügünü biliyoruz önemli olanda zaten bızım bılmemız....
çok gerginim çok sinirliyimm kaptan senin hatrına hep susutum ama ben inan daha gidip hiç bir takımı izlemedim birde zi,yaretçi olarak bile geliyorlarmış düşün artık ben bunu hiç yapmadım. sabah burda bişeyler yazarken aşağıda bir isim gördüm ve bir baktım ki kendimi onun takımında buldum 7. takımdan biriymiş.......

ben çocuk değilim kaptan 26 yaşıma giricem herkezin bir onuru gururu ve haysiyeti var. bu neden böyle söylediğimide birazdan size yazıcam ...

fatmacııııımmm canım benim senden çoooooooooooookkkkkkk özür diliyorum canım
benim yüzümden zarar gördün şuan sinirden çatlamak üzereyim

bir sorun mu var kızlar anlayamadım ben?

arkadaşlar biz her zamanki gibi suskunluğumuzu koruyacaz
fatma ceza almış yarın akşam geliyor kızlar

neden ceza almıs?bizde bu takımdanız bir sorun varsa bizim de bilmemiz gerekiyor ki ona göre davranalım.o kızın bu olaylarla hiçbir ilgisi yoktu nasıl ceza almıs olabilir anlayamadım

neden ceza almıs?bizde bu takımdanız bir sorun varsa bizim de bilmemiz gerekiyor ki ona göre davranalım.o kızın bu olaylarla hiçbir ilgisi yoktu nasıl ceza almıs olabilir anlayamadım

canım nev için yazdıklarından dolayı şikayet edilmiş
ben hepinize özel mesaj yazıp olumlu ya da olumsuz hiç bir yorum yapmamanızı istememin nedeni buydu zarar görmenizi istemiyorum
varsa sorun benimle halledilsin
siz yine sakinliğinizi koruyun kızlar

fatmanınn gelememesi beni çokk üzdü kızlar gerçekten yani varyaa ne diim ki.
boşver diyo fatmaa susss takma dio ama nasıl takmıyım yaa bir anda neler oldu baksanıza haksızmıyım yaa vallahi delirme noktasına geldim resmen susmak beni delirtiyo zaten..

canım fatmaylada konuştuk bu durum bizi dahada kamçılamalı daha bir dört elle sarılmalıyız

kızlarrr benim bi fikrim var ne dersınız bılmıyorum ama . şimdi hani bazen bırbırınmıze burdan öz. msj atıyoruz yaa hanı bence burdan yazmayalım telefona gönderelim msj olmaz mı ben artık öyle yapıyorum . fatoşla zaten tel. görüşğyoduk şimdi bişey olduğu zaman tel. msj atalım ne dersiniz? bu benim fikrim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…