- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.441
vveeee veeee ben allah izin verirse bu sen kışın yanı yenıl tatılı olabılır v.ss izmire gelmeyi düşünüyorum allah ızın verirse ki muhakkakkk kabul edersen sanada uğrucamm nazooomm vallaa çok istiyorum ya hem sende beni görünce valla sende bana dersin hemencikkkk annemmmm hoş geldin diee
hatta kızlar hepinizin bulunduğu illeri geziyim diorum ne dersiniz bı hafta sonu hopp fatoşun memlekete otelleri ayarlamak kolay pansıyonda kalırım
sonraa hoppp ilkineeee
sonra hoppp kaptenee (zaten düğünde mutlaka halay başı ben olcemm şaka değil gerçek)
sonra hopp seliiyee
sonra aaaa ayşem yanıbaşımda zatenn
prensesimiz varr ahh ahh teyzem oraya amerikaya gidicek bende istiyorum öyle olursa eğer hopp prensese
gizemde yanı başımda hoppp
yaa ben ne gezginn biri olum çıktımm haaaaa
gel canım gel başımın üstünde yerin var
halay başı olur musun bilmiyorumda misafirm olursun önümüzlerdeki günlerde düğün diye bişey yok çünkü
vveeee veeee ben allah izin verirse bu sen kışın yanı yenıl tatılı olabılır v.ss izmire gelmeyi düşünüyorum allah ızın verirse ki muhakkakkk kabul edersen sanada uğrucamm nazooomm vallaa çok istiyorum ya hem sende beni görünce valla sende bana dersin hemencikkkk annemmmm hoş geldin diee
hatta kızlar hepinizin bulunduğu illeri geziyim diorum ne dersiniz bı hafta sonu hopp fatoşun memlekete otelleri ayarlamak kolay pansıyonda kalırım
sonraa hoppp ilkineeee
sonra hoppp kaptenee (zaten düğünde mutlaka halay başı ben olcemm şaka değil gerçek)
sonra hopp seliiyee
prensesimiz varr ahh ahh teyzem oraya amerikaya gidicek bende istiyorum öyle olursa eğer hopp prensese
sonraa hoppp ilkineeee
sonra hopp seliiyee
gelde maaşı yollarda harca kuzu
gel tatlım gel herzaman beklerim ben seni misafir ederim burları gezdiririm hemde çok memnun olurum
yazın gelsene kızım kuşadasına gidelim alemlere akalım
kızlar geçmişe biraz baktımda ben yokken neler olmuş inanamıyorum yaaa.........................
gel tatlım gel herzaman beklerim ben seni misafir ederim burları gezdiririm hemde çok memnun olurum
yazın gelsene kızım kuşadasına gidelim alemlere akalım
havanıs batsın kıskandırmayın bizi...
kızlar geçmişe biraz baktımda ben yokken neler olmuş inanamıyorum yaaa.........................
tatlım sende gel hepberaber akalım
bizde aynıı inanamıyoruzz canım ama biz burdayızz bakk hele bana bi bakk yaa nolarrr şu güzelliğimee:86::86::86::86::86::86: naıl tatlıyım dimii baksana yaa:86::86::86::86::86::86::86::86:
nazomm ya senden bişii istiyebilirmiyimm:78::78::78::78::78::78::78:
seliiii sende biliyosan eğer frketmezzzzzz:78::78::78::78::78::78:
akşama bulgur pilavı yapmak istiyorumm şeyy bana detaylı bi tarif verirmisiniz acaba kızlarr ölçülü tarif :78::78::78::78::78::78::78::78:
nerden bakam kıs güzelliğine.................
nazomm ya senden bişii istiyebilirmiyimm:78::78::78::78::78::78::78:
seliiii sende biliyosan eğer frketmezzzzzz:78::78::78::78::78::78:
akşama bulgur pilavı yapmak istiyorumm şeyy bana detaylı bi tarif verirmisiniz acaba kızlarr ölçülü tarif :78::78::78::78::78::78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?