Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla canım evde olan sebze felan varmı :26:
bulgur pilavı yap işte ölçüsünü veriyom ben sana
sebzeli yapmak istiyosan soğan ince ince doğra kavur biberleri doğra at kavur
sonra domatesleri soy doğra at içine istersen ufak ufak patatesde koy
azcıkda salça koy istersne domates renk vermezse

sonra içine 1 bardak bulguru at kavur

1,5 bardak kaynamış suyuda koy içine istediğin baharatıda at kısık ateşde pişsin :56:

sağoll canım benim yaaa walla hemncik yaparım ben yazayım hemen :10::10::10::10::10::10::10:

Canım ben de onu düşünüyordum sabahtan beri. Bugün ben yapmaya karar verdim yemekleri. Domates, biber, patlıcan falan ne bulursam koyup atcam fırına :24::24: Ya şimdi aklıma takıldı suyunu nasıl yapcam ben onun annemlere sorarsam dalga geçerler benle :9::9:

gözdecim biraz üzerlerini geçecek kadar su koy yeter çok sulu olmasın

kızlarrr akşam eve giderken hemencik evin karşısındaki tıp merkezine uğrucamm 7/24 diş var artık dayanılıcak gibi değil orucu yemeyim dedim de eğer apse yapmışsa ilaç vericekk:43::43::43::43::43::43::43: valla cesaretim gelmişken gidiimm diyorum çünki .
ve orucu yemek istemiyorum adetimi beklesem mi acaba ama dayanamıyorum ağrı kesicide yok artık fayda etmiyoo onun için akşam gidicem kafaya koydum burnumun dibinde yaa korktuğum için hep daha kötüye gidiyo:43::43::43::43::43::43::43::43:

kızlarrr akşam eve giderken hemencik evin karşısındaki tıp merkezine uğrucamm 7/24 diş var artık dayanılıcak gibi değil orucu yemeyim dedim de eğer apse yapmışsa ilaç vericekk:43::43::43::43::43::43::43: valla cesaretim gelmişken gidiimm diyorum çünki .
ve orucu yemek istemiyorum adetimi beklesem mi acaba ama dayanamıyorum ağrı kesicide yok artık fayda etmiyoo onun için akşam gidicem kafaya koydum burnumun dibinde yaa korktuğum için hep daha kötüye gidiyo:43::43::43::43::43::43::43::43:

çok kötüyse mecbur gidicen kuzu geçmiş olsun...

ama kaptennnnn kaptennnn unutamıyommmm yapamıyorumm :27::27::27::27::27::27::27::27::27::86::86::86::86::86::86::86::86:

boşver canım istediğin kiloya geldiğini hayal et

canım bilgisayarım arızalıydı anca gelebildim.söyle tatlım cezam neyse çekecem artık :)))

evet canım sen şanslısın yine eskiden bütün takımlara gidip cezalıyım üzerime düşen görevi yapmadım yazıyordun bundan kurtuldun :52:
şimdi bizim takıma 30 mesaj yazcaksın
hepsindede cazalıyım üzerime düşen görevi yapmadım yazacaksın
biliyorum zor biraz ama 7 mesajın kıymetini anlatıyor bize canım :40:

canım iftardan sonra açık değil mi git böyle olmaz bütün işlerini engeller bu ağrı canım

evet canım sen şanslısın yine eskiden bütün takımlara gidip cezalıyım üzerime düşen görevi yapmadım yazıyordun bundan kurtuldun :52:
şimdi bizim takıma 30 mesaj yazcaksın
hepsindede cazalıyım üzerime düşen görevi yapmadım yazacaksın
biliyorum zor biraz ama 7 mesajın kıymetini anlatıyor bize canım :40:

evet baya büyük bir yükten kurtulmuşum :)) buraya yazacağım yani ard arda yazsam olur dimi yoksa bir güne mi yayacağım :)))

gözdecim ben miktarını sandım ben 1-2 kaşık salçayı suyla sulandırıp, onun içine sıvıyağ, tuz ve istediğim baharatları koyuyorum

heh tamamdır benim de öğrenmek istediğim buydu.. Çok sağol ablacım :)) ıı bi de şimdi herkes yemek hazırlamaya gittiler ya benim için baya erkendir heralde bu saat ben sadece onu yapıcam. 7 gibi yapmaya başlasam yetişir mii :))

Back
X