- 7 Temmuz 2011
- 414
- 4
- 68
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #36.501
cezalıyım üzerime düşen görevi yapmadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr akşam eve giderken hemencik evin karşısındaki tıp merkezine uğrucamm 7/24 diş var artık dayanılıcak gibi değil orucu yemeyim dedim de eğer apse yapmışsa ilaç vericekkvalla cesaretim gelmişken gidiimm diyorum çünki .
ve orucu yemek istemiyorum adetimi beklesem mi acaba ama dayanamıyorum ağrı kesicide yok artık fayda etmiyoo onun için akşam gidicem kafaya koydum burnumun dibinde yaa korktuğum için hep daha kötüye gidiyo![]()
heh tamamdır benim de öğrenmek istediğim buydu.. Çok sağol ablacım :)) ıı bi de şimdi herkes yemek hazırlamaya gittiler ya benim için baya erkendir heralde bu saat ben sadece onu yapıcam. 7 gibi yapmaya başlasam yetişir mii :))
yetişir canım fırında çabuk pişiyor 1 saat yeterde artar bile
bana soracak olursan canım az daha sabret, iftardan sonra git. Sonuçta günde 3 kere ilaç vereceğini sanmıyorum 2 kerelik ya da 12 saatte bir olanlarından verir heralde bence fazla bekleme ve akşama git bi kere de biticek ağrısı sen de rahatlarsın :))