Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen canım akşam allah izin verirse iftardan sonra gidicem hemen bakalım inşallah çekilmez dolguya razıyım valla kanal tedavisinede bunada şükür beterinden sakınsın rabbim hepimizi..........

ben de baya dertliydim diş konusunda. Ağrır,ağrır sonra şişerdi. Derste hocalar yemek yediğimi zannederdi azarlardı beni düşün :9: Her hafta dişim ağrıyor diye izin alırdım bi zaman sonra utanmaya başladım :9: sonra kendi kendine geçti ama şu an baya rahatsız oluyorum çürüklerim falan da var ya. Korkumu yenip adet günümde gitmeyi düşünüyorum ben de. Sonuçta yüz kere acı çekeceğimize bi kere çekeriz daha iyi :))

ben de baya dertliydim diş konusunda. Ağrır,ağrır sonra şişerdi. Derste hocalar yemek yediğimi zannederdi azarlardı beni düşün :9: Her hafta dişim ağrıyor diye izin alırdım bi zaman sonra utanmaya başladım :9: sonra kendi kendine geçti ama şu an baya rahatsız oluyorum çürüklerim falan da var ya. Korkumu yenip adet günümde gitmeyi düşünüyorum ben de. Sonuçta yüz kere acı çekeceğimize bi kere çekeriz daha iyi :))

kızlar korkunun ecele faydası yok benimde çok sorunludur dişlerim ve direk yüzüme vurur davul gibi şişer ilk atandığım sene öyle olmuştu
2 sene öncede öyle oldu doktor 7 gün rapor vermişti 5 gün sabah akşam iğne yedim
çok kötü olmadan geç kalmadan doktora gidin

meleklerimm ben çıkıyorumm artık paydoss eve gideyimm yemek yapmam lazım bu arada otobusle gidicem çünki yürümeye halim yok:50::50::50::50: hepinize iyi iftarlar allah kabul etsin inşallah hepinizi öpüyorum kızlarr:71::71::71::71:ve biliyorum gidiyorum diye çok üzülüyosunuz ama napimmm mecburumm :60::60::60::60::60::60::60::60:
haydinn kaçtımm bennnn:51::51::51::51::51::52::52::52::52::82::82::82::82:

NOT:( kızlar bu msj beğenirmisiniz sabah gelince okuması çok kolay oluyo ve kaçırmamış oluyorum hiç bişeyi teşekkürler)

kızlar korkunun ecele faydası yok benimde çok sorunludur dişlerim ve direk yüzüme vurur davul gibi şişer ilk atandığım sene öyle olmuştu
2 sene öncede öyle oldu doktor 7 gün rapor vermişti 5 gün sabah akşam iğne yedim
çok kötü olmadan geç kalmadan doktora gidin

iğneyi direk diş etine mi vuruyolar napıyolar:26::18::9::9:

vveeee veeee ben allah izin verirse bu sen kışın yanı yenıl tatılı olabılır v.ss izmire gelmeyi düşünüyorum allah ızın verirse ki muhakkakkk kabul edersen sanada uğrucamm nazooomm vallaa çok istiyorum ya hem sende beni görünce valla sende bana dersin hemencikkkk annemmmm hoş geldin diee:1::1::1::1::1::1: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hatta kızlar hepinizin bulunduğu illeri geziyim diorum ne dersiniz bı hafta sonu hopp fatoşun memlekete otelleri ayarlamak kolay pansıyonda kalırım:10::10::10::10::10:
sonraa hoppp ilkineeee
sonra hoppp kaptenee (zaten düğünde mutlaka halay başı ben olcemm şaka değil gerçek)
sonra hopp seliiyee
sonra aaaa ayşem yanıbaşımda zatenn:69::69::69::69::69:
prensesimiz varr ahh ahh teyzem oraya amerikaya gidicek bende istiyorum öyle olursa eğer hopp prensese:10::10::10:
gizemde yanı başımda hoppp :8::8::8::8:
yaa ben ne gezginn biri olum çıktımm haaaaa :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Tabi sekerim beklerim yolunuz buraya duserse:) biraz uzak ama olsun.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..kendimden bahsedeyim biraz.3 ay önce doğum yaptım emziriyorum bebeğimi o yüzden çok sıkı diyetler yapamıyorum ama 1 aya kadar 5 kilo vermek zorundayım.çünkü işe başlıycam.bunun için motivasyona ihtiyacım var.çok azimliyimdir.sizlerin de desteğiyle kilo vermek istiyorum.birazdan kendime bir kilo çizelgesi hazırlarım.81 kiloyum 166 boyum var.öncelikli hedefim 75 olmak sonra gerisi gelir inşallah.emzirdiğim için oruç da tutamıyorum.earanızda emzirirken kilo verenler varsa tavsiyelerini bekilyrum

bir de ben bu cuma yarışmaya dahil oluyormuyum yoksa deneme haftası mı bu hafta?

Bugunki menum kizlar.

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 4-5 kofte (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

arada meyvede atistiriyorum, kavun kiraz gibi. ayrica kuruyemiste atistiriyorum.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..kendimden bahsedeyim biraz.3 ay önce doğum yaptım emziriyorum bebeğimi o yüzden çok sıkı diyetler yapamıyorum ama 1 aya kadar 5 kilo vermek zorundayım.çünkü işe başlıycam.bunun için motivasyona ihtiyacım var.çok azimliyimdir.sizlerin de desteğiyle kilo vermek istiyorum.birazdan kendime bir kilo çizelgesi hazırlarım.81 kiloyum 166 boyum var.öncelikli hedefim 75 olmak sonra gerisi gelir inşallah.emzirdiğim için oruç da tutamıyorum.earanızda emzirirken kilo verenler varsa tavsiyelerini bekilyrum

bir de ben bu cuma yarışmaya dahil oluyormuyum yoksa deneme haftası mı bu hafta?

Canim hosgeldin. kaptanimiz mesajini gordukten sonra sana cevap yazacaktir. Oncelikle Allah bagislasin ismi ne bebegin:emir_bebek::nazar::nazar:

emzirirken istedigin kiloyu verirsin zaten, bide yediklerini dikkat edersen 1 ayda 5 kilo gider merak etme:8:

Back
X