- Konu Sahibi Pinarbartu
- #36.561
hoşgeldin canım aramızamerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..kendimden bahsedeyim biraz.3 ay önce doğum yaptım emziriyorum bebeğimi o yüzden çok sıkı diyetler yapamıyorum ama 1 aya kadar 5 kilo vermek zorundayım.çünkü işe başlıycam.bunun için motivasyona ihtiyacım var.çok azimliyimdir.sizlerin de desteğiyle kilo vermek istiyorum.birazdan kendime bir kilo çizelgesi hazırlarım.81 kiloyum 166 boyum var.öncelikli hedefim 75 olmak sonra gerisi gelir inşallah.emzirdiğim için oruç da tutamıyorum.earanızda emzirirken kilo verenler varsa tavsiyelerini bekilyrum
bir de ben bu cuma yarışmaya dahil oluyormuyum yoksa deneme haftası mı bu hafta?
sağlıkla huzurla büyüsün minişinde

insna isteyince herşeyin üstesindne geliyo verirsin..zaten ilk başlarda daha çabuk gidiyo kilolar bir ay da 5 kiloyu rahatlıkla verirsin
bebeği bırakmak zor olacaktır

3 ana 3 ara öğün ye canım emziriyosun bol su iç hemde süt için

kizlar ben oruc tutmadigim icin, esim sahura kalkmana gerek yok , ben aksam dan kkalan yemekleri yerim , sen gece uy uykunu bolme falan dedi.
bende tamam dedim. kizlar siz oruc tutmadiginiz zamanlar esiniz icin sahura kalkiyormusunuz? yoksa ben bencillikmi yapiyorum uyuyarak? sanki benim hazirlamam gerekiyor diye dusunuyorum. mesala dun gece sahura kalkamadi, belki ben kalkip hazirlasam yerdi ac ac tutmazdi . ayrica aksam 9 a kadar calisiyor, ve 9:30 da eve geliyor orucunu evde aciyor. is yerinde birsey yemiyor.
kusura bakmayin aklima takildigi icin soruyorum, belki sizin icin onemsiz bir mesajtir bilmiyorum :)
canım ben olsam kalkar hazırlardım ki adet olunca hazırlıyorum zaten
sonuçta sabahtan akşama kadar aç kalıcak sende zaten çalışmıyosun evdesin hem onun sevabından sende alırsın
kızlar burda hava maşşallah bir serinledi sizin oralar nasıl hep böyle olsa keşke
burdada iyi esiyo ama öğlen sıcaktı yinede