• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..kendimden bahsedeyim biraz.3 ay önce doğum yaptım emziriyorum bebeğimi o yüzden çok sıkı diyetler yapamıyorum ama 1 aya kadar 5 kilo vermek zorundayım.çünkü işe başlıycam.bunun için motivasyona ihtiyacım var.çok azimliyimdir.sizlerin de desteğiyle kilo vermek istiyorum.birazdan kendime bir kilo çizelgesi hazırlarım.81 kiloyum 166 boyum var.öncelikli hedefim 75 olmak sonra gerisi gelir inşallah.emzirdiğim için oruç da tutamıyorum.earanızda emzirirken kilo verenler varsa tavsiyelerini bekilyrum

bir de ben bu cuma yarışmaya dahil oluyormuyum yoksa deneme haftası mı bu hafta?
hoşgeldin canım aramıza
sağlıkla huzurla büyüsün minişinde :emir_bebek:
insna isteyince herşeyin üstesindne geliyo verirsin..zaten ilk başlarda daha çabuk gidiyo kilolar bir ay da 5 kiloyu rahatlıkla verirsin
bebeği bırakmak zor olacaktır :50:
3 ana 3 ara öğün ye canım emziriyosun bol su iç hemde süt için :16:

kizlar ben oruc tutmadigim icin, esim sahura kalkmana gerek yok , ben aksam dan kkalan yemekleri yerim , sen gece uy uykunu bolme falan dedi.

bende tamam dedim. kizlar siz oruc tutmadiginiz zamanlar esiniz icin sahura kalkiyormusunuz? yoksa ben bencillikmi yapiyorum uyuyarak? sanki benim hazirlamam gerekiyor diye dusunuyorum. mesala dun gece sahura kalkamadi, belki ben kalkip hazirlasam yerdi ac ac tutmazdi . ayrica aksam 9 a kadar calisiyor, ve 9:30 da eve geliyor orucunu evde aciyor. is yerinde birsey yemiyor.

kusura bakmayin aklima takildigi icin soruyorum, belki sizin icin onemsiz bir mesajtir bilmiyorum :)

canım ben olsam kalkar hazırlardım ki adet olunca hazırlıyorum zaten
sonuçta sabahtan akşama kadar aç kalıcak sende zaten çalışmıyosun evdesin hem onun sevabından sende alırsın

kızlar burda hava maşşallah bir serinledi sizin oralar nasıl hep böyle olsa keşke

burdada iyi esiyo ama öğlen sıcaktı yinede :31:

kizlar ben oruc tutmadigim icin, esim sahura kalkmana gerek yok , ben aksam dan kkalan yemekleri yerim , sen gece uy uykunu bolme falan dedi.

bende tamam dedim. kizlar siz oruc tutmadiginiz zamanlar esiniz icin sahura kalkiyormusunuz? yoksa ben bencillikmi yapiyorum uyuyarak? sanki benim hazirlamam gerekiyor diye dusunuyorum. mesala dun gece sahura kalkamadi, belki ben kalkip hazirlasam yerdi ac ac tutmazdi . ayrica aksam 9 a kadar calisiyor, ve 9:30 da eve geliyor orucunu evde aciyor. is yerinde birsey yemiyor.

kusura bakmayin aklima takildigi icin soruyorum, belki sizin icin onemsiz bir mesajtir bilmiyorum :)

bence hazırla canım................

akşam 1 kase çorba ,biraz pilav,cacık yedim

biraz önce 1 kornet

sahurda kepek ekmekli tost

yatmadan meyva salatası.............................

akşam 1 kase çorba ,biraz pilav,cacık yedim<BR><BR>biraz önce 1 kornet<BR><BR><BR>sahurda kepek ekmekli tost<BR><BR>yatmadan meyva salatası.............................

kardeşime sigara böğreği yapmıştım abla birşey yemiyorsun bari bundan ye dedi 4 tane zorla yedirdi yanında da kola ama başka birşey yemedim ağır geldi walla yememeye alışınca böyle oluyor demek ki :)))

dün gece sahurda
iki dilim çavdar ekmeği
iki bıçak ucu labne peynir
2 zeytin
2 bıçak ucu nutella
1 bardka çay içtim

bu akşam iftarda
bir tabak barbunya yemeği
bir parça pide
salata
ve 4 bardak su içtim :49:

canım hoş bulduk.ben öğretmenim.eylülde işe başlıycam.kurallarınıza uymaya çalışcam.ama bebekten dolayı kuralları aksatırsam beni idare edersiniz umarım bebişin hatrı için olur harhelde.bugünden başladım sayıyorum umarım cumaya kadar kilo varir size bildiririm

ne güzel bende öğretmenim meslektaşız demek
canım elimizden geldikçe yardımcı oluruz ama sende elinden geldikçe gayret et canım
çizelgende kilon 81.8 şuan tam kilon bu mu

kızlaaar ben geldiiimm :)) yürüyüş yapacak kimse bulamadım yaa :/

ben buldum :62:

su içmektne şiştim acayipp yawwwwwww:37::37::37::37::37::37::37::37:

o kadar namaz kıldım şişlik haal inmedi :27:

yav birden yüklenmeyin bende bir bardağı zor içiyom iftarda
sonra yarım litrelik şişelerle geziyorum

menümü yazayım

sahurda
1 kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
domates
salatalık
10 adet patates kızartması
2 dilim kepek ekmeği

iftar
bir kepçe çorba
3-4 kaşık kuru fasulye
salata
yarım dilim kavun
avuç içinden küçük pide

2 saat sonra küçük bir dilim muhallebi

Son düzenleme:
bu da benim menüümm :))

sahur da bir şey yemediğimi, 2,5 şişe su içtiğimi söylemiştim

akşam yemeğinde de fırında patates,domates yaptım kendim 1 tabak onlardan yedim geri kalanını abime verdim :9::9: iftardan beri de su içip duruyorum evde soğuk su kalmadı nerdeyse yiyecekler beni:9::9:

ben de yürüyüş yapmak istiyorum ama kimseyi bulamıyorum ya :// neyse kimseyi bulamasam bile caddeye çıkıp inmeye karar verdim oturmaktan iyidir:9:

ohhh aslı abla kıskandım şimdi senii :))

bu da benim menüümm :))

sahur da bir şey yemediğimi, 2,5 şişe su içtiğimi söylemiştim

akşam yemeğinde de fırında patates,domates yaptım kendim 1 tabak onlardan yedim geri kalanını abime verdim :9::9: iftardan beri de su içip duruyorum evde soğuk su kalmadı nerdeyse yiyecekler beni:9::9:

ben de yürüyüş yapmak istiyorum ama kimseyi bulamıyorum ya :// neyse kimseyi bulamasam bile caddeye çıkıp inmeye karar verdim oturmaktan iyidir:9:

ohhh aslı abla kıskandım şimdi senii :))

kıskanma canım ayaklar felaket :52:
yemek nasıl oldu canım :27:

ben geldim 15 dk önce fln geldm kuzenlerle sahile indik yürüdük fln sizler naptınız?

bende yürüdüm ama parkta :60::60::60:

ne güzel bende öğretmenim meslektaşız demek
canım elimizden geldikçe yardımcı oluruz ama sende elinden geldikçe gayret et canım
çizelgende kilon 81.8 şuan tam kilon bu mu

evet canım şuan kilom bu.ben bebek uyudukça burda yazmaya çalışıcam canım.bugün yediklerimi anlatak başlıyım bari:
sabah
1 dilim kadar ramazan pidesi
2 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı reçel(reçeli bırakcam inşallah)

öğle
yarım karnıyarık
yarım kase yayla çorbası

akşam
1 biber dolması
yarım kase soğuk aran çorbası
salata

3lt kadar su

normalde yarım saat kadar koşu bandında koşuyorum ama bugün fırsat olmadı

Back
X