• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünkü menüm

sahur 1.5 dilim börek
1 kase k-flakes
1.5 lt su

iftar
1 kepçeden az yayla çorbası
2 yemek kasıgı pilav
1 fırında but ve 4-5 dilim fırında patates

1.5 saat sonra 3 top dondurma

evet canım şuan kilom bu.ben bebek uyudukça burda yazmaya çalışıcam canım.bugün yediklerimi anlatak başlıyım bari:
sabah
1 dilim kadar ramazan pidesi
2 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı reçel(reçeli bırakcam inşallah)

öğle
yarım karnıyarık
yarım kase yayla çorbası

akşam
1 biber dolması
yarım kase soğuk aran çorbası
salata

3lt kadar su

normalde yarım saat kadar koşu bandında koşuyorum ama bugün fırsat olmadı

menün güzel canım reçeli bırakmaya gerek yok 1 çay kaşığından sorun olmaz canım

bugünkü menüm

sahur 1.5 dilim börek
1 kase k-flakes
1.5 lt su

iftar
1 kepçeden az yayla çorbası
2 yemek kasıgı pilav
1 fırında but ve 4-5 dilim fırında patates

1.5 saat sonra 3 top dondurma

güzel bir menü 3 top dondurma sahilde yürüdüğün için pek sorun olmaz :27:

Güzel oldu yani bence oldu :9: abim de yediğine göre oldu yaa:9::9:

ben yürümeyi çok istedim ama bizmkiler komşu çağırmışlar hayal oldu yürümek :84::84:

afiyet olsun canım
yarın yürüsün canım artık

ee napıosunuz kızlar ses seda yok kimsede eylül hoşgeldin takımımıza:)

ben baya yorulmuşum canım uyumayı düşünüyorum

ee napıosunuz kızlar ses seda yok kimsede eylül hoşgeldin takımımıza:)

hiiç napalım oturuyorum ben öyle.. Soğuk suları bitirdim kaldım susuz. Bu seferde buzlara sardım:90: Sen naptın neettin :))

Kızlar benn çocukluğumun oyuncağını almaya karar verdim. Hulohopp:90: Canım sıkıldıkça çevirmeyi planlıyorum :))

ben baya yorulmuşum canım uyumayı düşünüyorum

hımm anladm cnm..:)
hiiç napalım oturuyorum ben öyle.. Soğuk suları bitirdim kaldım susuz. Bu seferde buzlara sardım:90: Sen naptın neettin :))

Kızlar benn çocukluğumun oyuncağını almaya karar verdim. Hulohopp:90: Canım sıkıldıkça çevirmeyi planlıyorum :))

ben de iftardan sonra yürüdüm baya kuzenlerle.şimdi de nette oyun oynuorm.ben o hulohopu hiç çeviremiorum:D

menün güzel canım reçeli bırakmaya gerek yok 1 çay kaşığından sorun olmaz canım:27:

abur cuburcuyum ben canım yaonlardan vazgeçersem olacak bu iş.canım sen baya kilo vermişsin ne kadar sürede verdin,özel bir şeyler var mı yaptığın.doğum sonrası kiloların mı hikayeni bilmiyorum ama.

prenses88 9:66::66::66:
aynalar 38 :29::29::29:
irras 7 :48::48::48:
aysen_34 14 :23::23::23:
faTTa83 izinli :70::70::70:
nazco 12 :71::71::71:
emidaf 34 :46::46::46:
pinkcat87 8 :39::39::39:
elifus 10+30 :16::16::16:
selinay 16 :69::69::69:
zamann 0 :5::5::5:
gozdee07 18 :54::54::54:
eylülüms 5(yeni üye) :13::13::13:

nazomm ya senden bişii istiyebilirmiyimm:78::78::78::78::78::78::78:
seliiii sende biliyosan eğer frketmezzzzzz:78::78::78::78::78::78:

akşama bulgur pilavı yapmak istiyorumm şeyy bana detaylı bi tarif verirmisiniz acaba kızlarr ölçülü tarif :78::78::78::78::78::78::78::78:

ah canım bana yetişemedin görmedim mesajını ama bende ayşenin tarif ettiği gibi yapıyodum işin görülmüş yani
inş güzel olmuştur pilavın afiyet olsun
:54::54::54::54:
kızlarrr akşam eve giderken hemencik evin karşısındaki tıp merkezine uğrucamm 7/24 diş var artık dayanılıcak gibi değil orucu yemeyim dedim de eğer apse yapmışsa ilaç vericekk:43::43::43::43::43::43::43: valla cesaretim gelmişken gidiimm diyorum çünki .
ve orucu yemek istemiyorum adetimi beklesem mi acaba ama dayanamıyorum ağrı kesicide yok artık fayda etmiyoo onun için akşam gidicem kafaya koydum burnumun dibinde yaa korktuğum için hep daha kötüye gidiyo:43::43::43::43::43::43::43::43:

canım korkunun faydası yok git kurtul o diş ağrısından ramazanda çekilmez geçmiş olsun kuzuma
:29::29::29::29::29::29::29:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..kendimden bahsedeyim biraz.3 ay önce doğum yaptım emziriyorum bebeğimi o yüzden çok sıkı diyetler yapamıyorum ama 1 aya kadar 5 kilo vermek zorundayım.çünkü işe başlıycam.bunun için motivasyona ihtiyacım var.çok azimliyimdir.sizlerin de desteğiyle kilo vermek istiyorum.birazdan kendime bir kilo çizelgesi hazırlarım.81 kiloyum 166 boyum var.öncelikli hedefim 75 olmak sonra gerisi gelir inşallah.emzirdiğim için oruç da tutamıyorum.earanızda emzirirken kilo verenler varsa tavsiyelerini bekilyrum

bir de ben bu cuma yarışmaya dahil oluyormuyum yoksa deneme haftası mı bu hafta?

hoşgeldin eylülcüm yaşı uzun olsun bebeğinin ben nazmiye 37 yaşındayım izmirdeyim benimde 1 oğluşum var
tatlım emzirirken yediklerine dikkat eder birde egzersiz yaparsan çabucak verirsin kiloları emzirirken daha kolay veriliyor
süt olsun diye fazla yeme çünkü süt bol su içince oluyor zaten birde soğan ve bulgur süt yapıyor
:54::69::69::69::69::69::69:
kizlar ben oruc tutmadigim icin, esim sahura kalkmana gerek yok , ben aksam dan kkalan yemekleri yerim , sen gece uy uykunu bolme falan dedi.

bende tamam dedim. kizlar siz oruc tutmadiginiz zamanlar esiniz icin sahura kalkiyormusunuz? yoksa ben bencillikmi yapiyorum uyuyarak? sanki benim hazirlamam gerekiyor diye dusunuyorum. mesala dun gece sahura kalkamadi, belki ben kalkip hazirlasam yerdi ac ac tutmazdi . ayrica aksam 9 a kadar calisiyor, ve 9:30 da eve geliyor orucunu evde aciyor. is yerinde birsey yemiyor.

kusura bakmayin aklima takildigi icin soruyorum, belki sizin icin onemsiz bir mesajtir bilmiyorum :)

tatlım niye önemsiz olsunki mesajın hepimiz paylaşıyoruz böyle şeyleri :69::69::69:
ben kalkardım zaten regli döneminde kalkıyorum kıyamıyorum içine sinmiyosa sende kalk istersen canım yanlız yemek canı istemez zaten insanın yoldaş olursun
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
kızlar burda hava maşşallah bir serinledi sizin oralar nasıl hep böyle olsa keşke

ah aslı burdada serinlese keşke biraz yanıyor buralar gündüz insanın hiç bişi yapıcak hali kalmıyor sıcaktan
:37::37::37::37::37:

süper fikir eğlenceli bir egzersiz olur hem belin incelir
buz yemek diyet yaparken daha iyiymiş kızlar vücüt kaybettiği ısıyı geri kazanmak için daha fazla kalori harcarmış
:69::69::69::69::69::69::69:
ben geldim 15 dk önce fln geldm kuzenlerle sahile indik yürüdük fln sizler naptınız?
ilkim sen deniz kenarında bir yerdemi oturuyorsun canım çok şanslısın
:21::21::21::21::21:iyi gelmezmi hiç deniz havası kafa nereye biz orayaaaa :36::36::36::36::36:

:82:evet dünkü menüm geliyor
sahurda
1 kase çorba 5 kaşık yoğurt
1kaşık çamur peynir
1 küçük dilim tulum peynir
3 zeytin çeyrek pide
2 bardak çay tatlandırıcılı
1 er çaykaşığı bal reçel
bol su form çay
iftarda
2 bardak su
1 kase tarhana çorbası nohutlu
1 er çatal tadına bakmak için patates patlıcan biber kızartması
form çay
tatlandırıcılı çay
ve gene bol suuuuuuuuuuuu
:82:

iftar için kendime kabak kavurmuştum midem bulandı yiyemedim ban eskiden çok severdim sarımsaklı yoğurtla kabak kavurmasını burda çok muhabbetini yaptık ondanmı bilmiyorum artık hiç güzel gelmiyor
bide bu akşam eşim ekşili patlıcan istemişti evde limon kalmamış yapamadım kızartmaya döndüm ama yarın yapabilmem için limon almış gelmiş yarın yapıcamda yemeden nasıl durucam bilmiyorum çok kalorili bir yemek ama çokta güzel oluyor beni şimdiden tasası sardı
:56::56::56::56::56::56:

yemiycem ama yemiycem kesinlikle iftar saati geç oluyor o saatte onu yersem az bile yesem kilo alırım yemiycem söz kızlar
:32::32::32::32::32::32:
bu arada ben gene koşu bantında yürümeye başladım iftardan sonra yarım saat bide yarım saat oynak türkü açıp deli gibi oynuyorum 2. akşamım oldu bu akşam ama eşim dalga geçiyo benle yıldız tilbe halt etmiş yanında diyo
:52::52::52::52::52::52::52::52:

Back
X