Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımmm benimm bayaa hamaratsınn maşallahh inşallah bende birgün yemeklerii hevesli hevesli yaparım şimdi yaptığm yemekler yorgunn yorgunn yaptığım yemekler mecburii gibi
abin konusuna gelince kırılmış olabılır herkez her konuda azda olsa kendınce haklıdır . yanıı bilerek açmamasının sebebi şuda olabılır eğer sana kızgın ve kırgınssa tel. konuşunca gerilip senı kırmamk içinde olabılır diye düşündüm. bence bırakk zamana düzelir ama msj at bence kendini ifade eden bir tane şöylee okkalı bi msj takma kafana eşine yansıtmaman evet ç.okk iyi çünki bunlar bıze eksi olarak geri dönüyor bu konuda da seni taktir ettim. yaa meğersem ben seni nekadarrr beğenip taktir ediyomuşum yeni farkına vardımm üzme kendine

annemm sahuru azaltmışsınn :78::78::78: bence menüü güzell(çok değil) yanii bide bu yemeklerr nazomun elindennsee nazomm annem yapmışşsaa zatenn yemede yanında yat misalii olurr

katmer miiii hıııı katmer miii yaa kaptann ben yemiyom geçen anneme gidip katmer yiyiimm dedimm uyma şeytana didinnn ee sen niye yedinn kaptenn 2 tane bidee houyyyy yoksaa menülerinn çokk iyi wallaa ama katmerr yanii bitirdinn beni kaptenn bitirdinn

canım yoğurtt yemen maşallahh inanılmaz faydalıı zayıflamada da sankii bana az yiyormuşsun gibi geldii

selam ilkin ve prenses..nasılsınız?ben de misafirlerimi gönderdim.ve yorgunluktan uyuyamıyorum.sahuru bekliyip öyle yatcam artık.yarın iş başı.sabahtan başlıycak tempo.Rabbim yardım etsin..

ayy benimm canım arkadaşimm canım benimm yorulmuşta sahurumu bekliyomuşşş menüsüde süpermişş ve ve ve ve ve ve ve ve ve kilo vermişş tebrikler tebriklerrr fatoşuma bi alkışşş seviyom senii yawww wallaa :78::78::78:

canım tatil dönüşü adepte olman lazım sakın takma kafana olar mıı

bu hafta deneme miydi bvilemedim ama ben yine de kilomu yazayın:81.8 idim 81.6 olmuşum

canımm bu daha başlangıçç bakk daha ne kilolar vericeksin inşallhh allahın izni iile tebriklerrrr

oo asma suratınıı bak bakim bana bii bakk kaldır kafanı hıııı şöyleee:86::86::86::86::86::86: üzme kendini canımm ramazan ayı tabıkıde birazz farklılık olur ama sen hemn böyle moralini bozarsan heçç veremezsinnn du bakimm daha yeni başlıyozz

:124::124::124::124: 14. Takımın güzellerii ve meleklerimmm günaydınlarrr hepimizee:124::124::124::124:

Nasıll harika bi takımızz kilolu- zayıff hiç farketmiyo kii hepimizde birbirimizden güzelizz önemlii olann yeri geldiğinde fizik değildir yüz güzelliği çok önemlidir. şimdi biz çirkin ama 90-60-90 olsakk ne faydaa yüzümüzee bakılmadıktan sonraa.
Ama biz belki 90-60-90 henüz değiliz ama yüzümüzüde bakılıyor kızlarr allah için kendimzin hakkını yemeyeli çok şükür güzell hatunlarız. Onun için napıyoruzz bugün cumaa kilo veremesekte morallerii bozmuyoruzz tabikide vericezz kendimizi salmıyoruzda daha dikkat etmeye başlıyoruz. Ramazan ayına girdik düzenler değişti normaldir yani kızlar. Fazla hırss iyi değildir keskin sirke küpüne zarar verir dimi ama hepinizi öpüyorum oyy benim meleklerimm yaaa

hemen kilomu bildiriyim kızlar 69 olmuşum 500 gr gitmiş olsun bunada şükür daha dikkat etmeliyim demek ki

hemecikk sahur- iftar yediklerimi paylaşıyımm

İFTAR

3. YEMEK KAŞIĞI GÜVEÇTE MANTAR
2. YEMEK KAŞIĞI PİLAV
1.LT SU
ÇEYREK PİDE
1. BARDAK COLA

SONRASINDA YANİİ Bİ 3 SAAT SONRA FORM ÇAY
VE YARIM DİLİM MUZLU RULO PASTA

kızlarr walla belki dahada az yemiş olabilirim hanii ölçü olarak . çünki dün iftara misafirim vardı ee malumm yemek servis et v.s derken ne yedim yemedimm hemencik doydum yani. FARKINDA İSENİZDE TATLI YEMİYODUMM KANSIZ OLDUĞUM İÇİN KAN ŞEKRİM DÜŞÜYO MALUMM O YUZDEN PASTA YİDİM

SAHUR
ÇEYREK PİDE
ÇEYREK DOMATES
1. TATLI KAŞIĞI BAL
2. TANE ZEYTİN
2. BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

kızlarr dünn bayaa yoğun bir akşam ve geceyydi benimm içinn

akşam eve gittimm zaten yemek hazırdı yanii bugün için ekstra olarakk salata v.ss hazırladımm. iftara misafirim vardı amcamlar iftar gce yapıldıı ben çok severim kalabalıkk masaları ve ailelerii böyle deli gibi koşuşturmalı servis yapmayı çok şükür hani biz birbirimize bağlıyızz. sonra birr ütü yapmayaaa başladımm kızlarrr anlatammm tam 1,5 saat sürdü ki inanın ben hızlı yaparım bu hızlı yapılmış ütü yengem sağolsun mutfağa girdi bulaşıklar felan sonra evi sildim banyolar felan temizlendi tekrardan çamaşır yıka ass derken saat 1:30 oldu ondan sonrda uyumadıkk yengemle (kendisi 32 yaşında çıtır bi bayaaann) sahur hazırla v.s v.s uyumam 4:30 duu üç buçuk saatlik uykuyla duruyorumm inanın.
azcekk banaa şevkatt gösterinnnn:78::78::78::78:

ıı bir de kızlar ya bendeki müzikler hiç yürüyüş yaparken gitmiyor bana önerebileceğiz şarkı oynak türkü falan ne varsa alabilir miyim :))

canım sana önerebileceğim şarkılar
berkay-dejavu
bengü-aşkım
ajda pekkan- yakar geçerim
ajda pekkan - arada sırada
özgün-sadece arkadaşız
betül demir-hop dedik
gökçe-tuttu fırlattı kalbimi
gülşen-sözde ayrılık
serdar ortaç - yok mu

kilo verdinmi bu hafta cok merak ediyorum:) kesin vermisindir. asli yediklerin diyet listesi gibi, baska biri olsa bu menuyle her hafta kilo verirdi, sen niye gec veriyorsun acaba metobolizmanmi yavas?

aaahhh canım aaaahh
ben yıllardır kilo verip alıyorum bu vücut yine iyi ne yapsın artık çok zor veriyor direnç sahibi oldu kendisi

tebrik edrm canım inş 23 üne istediğin kiloya ineceksin

canım seni çok iyi anlıyorum sen ailene kırılsanda eninde sonunda unutursun ama eşin unutmaz doğru
ama burda hatalı olan eşin en azından bunu tatlı bir dille onlar haklılar bugünlerinde yanlarında olmamı istemeleri doğal deyip eşinin bu konuda düşünmesini sağlayabilirsin canım

canım sakın kendini üzme haftaya telafi edersin yediklerin az demiştim az yemek kilo verdirmiyor ben bunu çok iyi anladım vücut açlık sinyali veriyo ve yenilen en masum bişeyi bile yağ olarak depoluyor bundan sonra daha dikkatli olursun canım

hemen kilomu bildiriyim kızlar 69 olmuşum 500 gr gitmiş olsun bunada şükür daha dikkat etmeliyim demek ki

süper canım tebrikler

ben 3 yıllık evliyim 3 yıldanda bişi anlamadım ne zaman doldu o kaar nası çabuk geçti bilmiyorum

hemen kilomu bildirip oğluşun kahvaltısını yaptırcam
maalesef 77.6 çok üzgünüm çok

oooo kimler gelmişş kimlerrr bensizz katmerler boğazından geçennn vee veee hiçç düşünmeden benimm elemann geçen gün yiyimm didiydi dee yemedii bi lokmacıktaa onun içinn yiyimm demiyenn kaptennnn gelmişş
gell kaptenn gelll hoş geldinn

eeeeeee şeeeeeyyy hoşbuldukk

hemen kilomu bildirip oğluşun kahvaltısını yaptırcam
maalesef 77.6 çok üzgünüm çok

nazommm annemm üzme kendiniii walla bende üzülürümm bozma moralini 200 gram gitmiş yaa bak ramazanaın ilk haftasıı hem regli oldunn sennn onunda etkisi varrr
bu hafta senn oruç tutmucaksınn yaa güzelce devam edrsin yine dietine haftaya telafi edersin sen annemmm walla bakk

heee ben onu unutmuştum bak nazcom üzülme canım reglden dolayı şişkinlik vardır
moralleri bozmak yok yola devam

eeeeeee şeeeeeyyy hoşbuldukk

görüşmeyeli napıyonn bakemm kaptenn en son iftar öncesi bıraktıydım seniii
anama tilifonn açtımmm anneee nolarrr pazar günü katmerr yappp gell didimmmm oda hayırdırr seninn şu aç kalma dietine yaptıydım yemedinn ne olduda böyle istedinn
didimm anneemm nolarr wallahi terlik attığında bundan sonra kaçmicimmm sözz put gibi beklicemm sen yorulma diyee gerçi sen her şekilde isabet ettiriyosun ama olsun
didimm nie olcekk bizimm KAPTANN GEMİLEERİİ YAKTII YAKTIII ANNEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…