Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sahurumu yazıyorum
bir avuç pide
2 dilim peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
3 bardak su

iftar
3 bardak su
yarım kepçe mercimek çorbası
2 dilim karpuz
biraz sonra 1 ertane küçük biber ve patlıcan dolması
2 tane tulumba tatlısı
1 litre su

anem aslı benim aldığım kilolar kaça bölünecek uatnıyorum takımı yavaşlatıyom diye....

kızlar bu akşam pek giremiyom benim adam hafiye oldu peşimde ben pc nin başına oturuyorum o dibime geliyo kaçak geldim
bu akşam üztü ezan okunmasına beş dakika varken regli oldum orucumu ezan okununca açtım ama inş kabul olur
beş dakka daha bekliyemedi benimki
bu gece sahura kalksamda yemiycem bişi yarından itibaren normal yeme düzenindeyim bir hafta

misafirlikteydik kızlar şimdi orada da zorla küçük bir dilim pasta yedirdiler onu yazmayı unuttum :)))

bu arada benim çıkmam lazım kardeşim kalk diyip duruyo o kalktıktan sonra gelirim görüşürüz kızlar :))

canım sahurda yiyip yatıyoruz ya azda olsa fazlalık olarak dönüyo bize

tebrik ederim canım ama izne ayrılırken 55 din bide 2 ye bölünecek kilon yani bu hafta 300 gr vermiş olacaksın

canım kırılmış olabilir bide mesaj at bilerek mi açmıyorsun diye ne cvp verecek

kaptanım ben yarın kilo bildirimi yapacak mıyım?

yapacaksın canım

anem aslı benim aldığım kilolar kaça bölünecek uatnıyorum takımı yavaşlatıyom diye....

selinay 5 e bölünecek kilon

iyiyiz tatlım sen nasılsın?

sağol canım bende iyiyim

hoş geldin canım ben yarın kilo bilirinde bulunacak mıyım?

bulunacaksın canım takıma soracam listeye girip girmem konusunu girsende girmesende yeni kilonu öğrenmemiz lazım
canım bide sen hamile olduğun için mi ayrıldın 6. takımdan yoksa mezun olduktan sonra mı hamile kaldın

kızlar hemen menümü yazayım

sahur
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
salatalık
2 dilim katmer
1 bardak çay

iftar
2 biber dolması
1.5 bardak ayran
salata
avuç içi kadar pide

2 km yürüdüm bugün ayaklarım izin vermedi
yarım bardak limonata
yarım haşlanmış mısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…