Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fikrini belirtmeyen sayın üyeler lütfen özel mesaj kutusuna

kimin yardımcı olmasını istiyorsunuz özel mesaj olarak bildirin lütfen

Son düzenleme:
kizlar oncelikle, benim yazima yaptiginiz yorumlar icin cok cok tesekkur ederim....Gercekten motive oldum yazilarinizla... Ve sizi dinleyerekten abime mesaj yazmaya karar verdim, cep telden degil ama, mail yazicam . bakalim cevap vericekmi ? sizlerinde dedigi gibi , abim kirilmis tir buyuk bir ihtimal ,cunki balik burcu cok hassas birisi...ve bana karsi kirginligin gecmesini bekliyordur, telefona yansimasin diye. artik sizin de desteginizle olumlu dusunmeye calisiyorum :))

size birsey soylesem inanmazsiniz, daha kina, soz ,nisan , dugun fotograflarini bile gondermediler bana , ailemde gondermedi, soyledim kac kere, kardeslerime, abime ,gelimize , ama gondermediler. cok uzuldum. artik soylemicem.

Kizlar ya iyiki varsiniz, simdi ben morelim bozuk oldugu zaman kime derdimi anlatabilirim, bu devirde dostluk kalmadiki ,heleki benim yasadigim yerde dostum yok hic. birisine birsey anlatirsan esine anlatiyorlar, eslerde olayi biliyor resmen . .

Kiz kardesim de Master icin geliyoR amerikaya , 10 gun sonra falan onun bir heycani var simdi ,ama yanima degil uzakta olucak biraz. belki tatillerde gelir. oyle iste dua edin arkadaslar..

Son düzenleme:

oldun bile jandarma komutanım seni mi kırcam

selamlar kızlar
nassınız bakalım
ben daha yeni geldim eve anneannemin kabrine gittik bugün cuma diye zaten bayada uzak bize..

allah kabul etsin kuzum ramazan mübarek günde sevindirmişsin anneanneni hayırlı torun

sadece kendi bölümlerimi yazdım ablacım. İstanbul-marmara-kocaeli radyo televizyon yine aynı şekilde istanbul-marmara gazetecilik son olarak da eskişehir basın yayın yazdım

tatlım inş istediğin bölüme girersin

nazco, prenses hoşgeldiniz nasılsınız

hoşbulduk canım iyidir az önce geldim eve yemeği ocağa koydum koştum geldim

kızlarrr ben benimkini napiiim siz söyleyin napiiim
geliyorum dedi bey efendi abisiyle aşağı iniyor gene gezmeye

kız kapının arkasında bi oklavan yokmu senin göster ucundan azcık merdanede olur

kızlar kardeşimle markete gittik birşeyler aldık akşam için onun arkadaşlarını iftara çağırdık sen yüzümüzü kara çıkarma yarabbim :))

inşallah canım fırında tavuk yaptık yanına tereyağlı pilav annem nohut yaptı bide.salata ve közde patlıcanda var daha ne olsun dimi ama :))

çıkmaz kuzum yüzün kara bak halletmişsiniz bile daha ne olsun zaten çok yenmiyor iftarda

canım dualarımız seninle inşallah ailenle sorununu halledersin en kısa zamanda
ve hedef kilona ulaşıp hamile kalırsın
gözün aydın bu arada arada sıradada olsa kardeşinle görüşürsün

canım kardeşinin gelmesi çok iyi olmuş yakın olmasa bile şimdikinden daha çok görüşebilirsiniz sana destek olur kardeş gibisi varmı ya
abinle sorunların hallolur canım ona biraz zaman ver dualarımız seninle canımkısa zamanda feraha kavuş inş

kızlar öğle yemeğimi yazıyorum
2 tane dolma
form çay
akşam yemeği yemiycem çünkü
bu akşam gün var ama gitçeğimiz ark çok ikram yapmıyo zaten genelde dışardan alıyo pek bişi yemem
sadece bir iki şeyin tadına bakarım ay çok tokum yiyemiycem kusura bakma yaparım artık
yada yanıma paket isterim sabah kahvaltıda yicem derim

Sagol canim yaa. evet kardesimin gelmesine cok cok sevindim. ama cok belli etmiyorum :) kontrollu seviniyorum. buarada esim dediki, kardesinin telefon hat vs islerini biz yardimci olalim,telefon alalim , faturayi her ay biz odeleyim dedi. Mutlu oldum.tamam dedim.

Evet abim hayati boyunca hic unutmayacak gelmedigimi..ama ben bunlari goze almistim zaten, uzulmem icin cok gec. artik dedigin gibi zamana birakacagim..Allah buyuk .

eşinin jesti çok güzel belki oda anlıyordur düğüne gidemediğin için ne kadar üzüldüğünü

tebrikler tatlım sen bu gidişle çabucak hedefine ulaşıcan çok az kaldı baksana ama mezun olunca bizi bırakmak yok ona göre 6 ay daha burdasın anlaşalım baştan

eşinin jesti çok güzel belki oda anlıyordur düğüne gidemediğin için ne kadar üzüldüğünü

Evet tatlim ins hedefime ulasacagim, birkac aya kalmadan. eger hedefime ulasirsam 6 ay korunma suresindede sizinle paylasimda bulunacagim canim merak etme:90::90:

esim fedakar birisi bencil olmamakla birlikte anlayisli, benim ne kadar uzuldugumu ve canim sikkin oldugunu farkinda belki ondan dolayi bu jesti

kizlar bugunki menumu yaziyorum,

Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

sabah kahvaltimi yaptim:) aksam yemegine bugun arkadasa davetliyiz. oyuzden aksam menusu farkli olacak, umarim yediklerimi kacirmam aksam.

tabi bu diyetin yaninda, kuruyemis , meyve, karpuz, kavun kiraz , erik ne varsa evde yiyorum. ac birakmiyorum kendimi.

selam kızlar bebek uyudu anca gelebildim sabahtan beri mızırdanıyo yavrum....

bugün yediklerim

1 kase çorba 1 parça pide

yarım tabak ıspanak

semizotu cacığı.....

biraz önce 1 dilim güllaç....

kızlarrr ben benimkini napiiim siz söyleyin napiiim
geliyorum dedi bey efendi abisiyle aşağı iniyor gene gezmeye

onlar oruç tutmuyorlar ya benim anlayamadığım geliyorum eve diyor ama evin önünden geçiyorr yuaaaa bide sırıtıyor geçerkeeeen
şimdi arıyorum meşgule veriyor

anem sakin ol ama bende olsam çıldırırdım sanırım....

kızlar kardeşimle markete gittik birşeyler aldık akşam için onun arkadaşlarını iftara çağırdık sen yüzümüzü kara çıkarma yarabbim :))

ay kuzum eminimki güzel bi şeklde atlatmışsınızdır...

fikrini belirtmeyen sayın üyeler lütfen özel mesaj kutusuna

kimin yardımcı olmasını istiyorsunuz özel mesaj olarak bildirin lütfen

ben emidaf diyorum özelden atmaya gerek yok kuzu......

ay canım üzme kendini herşey zamanla unutulur,gözün aydın bu arada kardeşin geliyomuş....

sadece kendi bölümlerimi yazdım ablacım. İstanbul-marmara-kocaeli radyo televizyon yine aynı şekilde istanbul-marmara gazetecilik son olarak da eskişehir basın yayın yazdım

hyırlsı olsun canım.....

canım akşam evdeyim kızkardeşim yürüyemeyecek ayağı çok kötü oldu nasıl zorladıysam artık

geçmiş olsun dikkat edin kuzu.....

kız kardeşinin kilosu nasıl onuda alalım takıma sende torpilli olur

selam kızlar dışarı çıktık amaninn bi kalabalıkki 40 dk önce lokantalarda yer kalmamıştı yaaa
aslında vardı ama teras veya dılarda kalmamıştı bizde sıcakta içerde etmek istemedik
benimde ne zmaandır canım büfenin sosislerinden çekiyodu aldık ayran kola su gittik deniz kenarına yedik sosisli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…