- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.261
kızlar ben bir yardımcı arıyorum var mı gönüllü olan
her zaman paylaşımda bulunacak motiveyi sağlayacak
ben olmadığım zaman listeyi hazırlayıp yayınlayacak
gönüllü olanlar
6 resim
ikametgah belgesi
adli sicil belgesi
tam teşekküllü bir hastaneden sağlık raporu
ziraat bankası 5678 nolu hesaba 100tl nin yatırıldığını gösteren dekont ile bana başvurabilirler
bencede
ama sen bir kepçe çorba
fırında tavuk çok fazla değil
közde patlıcandan 3-4 kaşık yiyebilirsin
pilava dokunma tereyağlı
aslıcım ben takıma ve sana uyarım .sorun yok yani...
geçmiş oslun canımmmmm..nasıl oldular şimdi?
ben ben nazmiye annem?beni de jandarmaya atar mısın?çok pis jandarma olurum bek
ellerine sağlık aslıcım..bu arada sanırım vücut direnç dönemini geçtii.hadi gözümüz aydın....hep beraber verdik bu hafta....Bi şey itiraf ediyim çok fazla verip şahsi olacağına bu şeklide az az ama hep beraber olunca ben daha çok mutlu oluyorum....alan arkadaşlar da bi haftalık bi aksaklık olduğunu biliyoruz..yoksa eminim bi sonraki hafta daha güzel bi tablo olacak inşşşşş.....CANIM TAKIMIM BENİM BEEE...HEPSİNİN ŞU AZMİ YETER...GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU
selamlar kızlar
nassınız bakalım
ben daha yeni geldim eve anneannemin kabrine gittik bugün cuma diye zaten bayada uzak bize..
sadece kendi bölümlerimi yazdım ablacım. İstanbul-marmara-kocaeli radyo televizyon yine aynı şekilde istanbul-marmara gazetecilik son olarak da eskişehir basın yayın yazdım
nazco, prenses hoşgeldiniz nasılsınız
kızlarrr ben benimkini napiiim siz söyleyin napiiim
geliyorum dedi bey efendi abisiyle aşağı iniyor gene gezmeye
kızlar kardeşimle markete gittik birşeyler aldık akşam için onun arkadaşlarını iftara çağırdık sen yüzümüzü kara çıkarma yarabbim :))
inşallah canım fırında tavuk yaptık yanına tereyağlı pilav annem nohut yaptı bide.salata ve közde patlıcanda var daha ne olsun dimi ama :))
kizlar oncelikle, benim yazima yaptiginiz yorumlar icin cok cok tesekkur ederim. :76::76::76::76:Gercekten motive oldum yazilarinizla... Ve sizi dinleyerekten abime mesaj yazmaya karar verdim, cep telden degil ama, mail yazicam . bakalim cevap vericekmi ? sizlerinde dedigi gibi , abim kirilmis tir buyuk bir ihtimal ,cunki balik burcu cok hassas birisi...ve bana karsi kirginligin gecmesini bekliyordur, telefona yansimasin diye. artik sizin de desteginizle olumlu dusunmeye calisiyorum :))
size birsey soylesem inanmazsiniz, daha kina, soz ,nisan , dugun fotograflarini bile gondermediler bana , ailemde gondermedi, soyledim kac kere, kardeslerime, abime ,gelimize , ama gondermediler. cok uzuldum. artik soylemicem.
Kizlar ya iyiki varsiniz, simdi ben morelim bozuk oldugu zaman kime derdimi anlatabilirim, bu devirde dostluk kalmadiki ,heleki benim yasadigim yerde dostum yok hic. birisine birsey anlatirsan esine anlatiyorlar, eslerde olayi biliyor resmen . .
Kiz kardesim de Master icin geliyoR amerikaya , 10 gun sonra falan onun bir heycani var simdi ,ama yanima degil uzakta olucak biraz. belki tatillerde gelir. oyle iste dua edin arkadaslar..
kizlar oncelikle, benim yazima yaptiginiz yorumlar icin cok cok tesekkur ederim....Gercekten motive oldum yazilarinizla... Ve sizi dinleyerekten abime mesaj yazmaya karar verdim, cep telden degil ama, mail yazicam . bakalim cevap vericekmi ? sizlerinde dedigi gibi , abim kirilmis tir buyuk bir ihtimal ,cunki balik burcu cok hassas birisi...ve bana karsi kirginligin gecmesini bekliyordur, telefona yansimasin diye. artik sizin de desteginizle olumlu dusunmeye calisiyorum :))
size birsey soylesem inanmazsiniz, daha kina, soz ,nisan , dugun fotograflarini bile gondermediler bana , ailemde gondermedi, soyledim kac kere, kardeslerime, abime ,gelimize , ama gondermediler. cok uzuldum. artik soylemicem.
Kizlar ya iyiki varsiniz, simdi ben morelim bozuk oldugu zaman kime derdimi anlatabilirim, bu devirde dostluk kalmadiki ,heleki benim yasadigim yerde dostum yok hic. birisine birsey anlatirsan esine anlatiyorlar, eslerde olayi biliyor resmen . .
Kiz kardesim de Master icin geliyoR amerikaya , 10 gun sonra falan onun bir heycani var simdi ,ama yanima degil uzakta olucak biraz. belki tatillerde gelir. oyle iste dua edin arkadaslar..
canım kardeşinin gelmesi çok iyi olmuş yakın olmasa bile şimdikinden daha çok görüşebilirsiniz sana destek olur kardeş gibisi varmı ya
abinle sorunların hallolur canım ona biraz zaman ver dualarımız seninle canımkısa zamanda feraha kavuş inş
bugun tartildim 54 kilo olmusum
diyette 5.gunum 2 kilo gitti bile.
Sagol canim yaa. evet kardesimin gelmesine cok cok sevindim. ama cok belli etmiyorum :) kontrollu seviniyorum. buarada esim dediki, kardesinin telefon hat vs islerini biz yardimci olalim,telefon alalim , faturayi her ay biz odeleyim dedi. Mutlu oldum.tamam dedim.
Evet abim hayati boyunca hic unutmayacak gelmedigimi..ama ben bunlari goze almistim zaten, uzulmem icin cok gec. artik dedigin gibi zamana birakacagim..Allah buyuk .
tebrikler tatlım sen bu gidişle çabucak hedefine ulaşıcan çok az kaldı baksana ama mezun olunca bizi bırakmak yok ona göre 6 ay daha burdasın anlaşalım baştan
eşinin jesti çok güzel belki oda anlıyordur düğüne gidemediğin için ne kadar üzüldüğünü
kızlarrr ben benimkini napiiim siz söyleyin napiiim
geliyorum dedi bey efendi abisiyle aşağı iniyor gene gezmeye
onlar oruç tutmuyorlar ya benim anlayamadığım geliyorum eve diyor ama evin önünden geçiyorr yuaaaa bide sırıtıyor geçerkeeeen
şimdi arıyorum meşgule veriyor
kızlar kardeşimle markete gittik birşeyler aldık akşam için onun arkadaşlarını iftara çağırdık sen yüzümüzü kara çıkarma yarabbim :))
fikrini belirtmeyen sayın üyeler lütfen özel mesaj kutusuna
kimin yardımcı olmasını istiyorsunuz özel mesaj olarak bildirin lütfen
kizlar oncelikle, benim yazima yaptiginiz yorumlar icin cok cok tesekkur ederim....Gercekten motive oldum yazilarinizla... Ve sizi dinleyerekten abime mesaj yazmaya karar verdim, cep telden degil ama, mail yazicam . bakalim cevap vericekmi ? sizlerinde dedigi gibi , abim kirilmis tir buyuk bir ihtimal ,cunki balik burcu cok hassas birisi...ve bana karsi kirginligin gecmesini bekliyordur, telefona yansimasin diye. artik sizin de desteginizle olumlu dusunmeye calisiyorum :))
sadece kendi bölümlerimi yazdım ablacım. İstanbul-marmara-kocaeli radyo televizyon yine aynı şekilde istanbul-marmara gazetecilik son olarak da eskişehir basın yayın yazdım
canım akşam evdeyim kızkardeşim yürüyemeyecek ayağı çok kötü oldu nasıl zorladıysam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?