Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlaaar ben geldiim :)) Bugün baya tembellik yaptım beklettim sizi biraz o yüzden özür diliyorum ama merak etmeyin annem aldı acısınıı :)) Kalkar kalkmaz direk kilo bildirimimi yaptım sonra annemle gittik hastaneye. Yürüyerek gidip geldik. Sonra annemin her zamanki eczanecisine gittik geldik falan yürüdüm yürüdüm geldim sizleyimm. Deminden beri geçmişi okuyorum oku oku bitmedi yahu ne kadar geri kalmışım :)) Bi de birazcık boynum tutuldu sanki. O değilde şimdi ösym nin sitesine giremiyorum sinirlerim bozuldu :84::84: Bu kadar tembelliğin sonu

Sizler nasılsınız naptınızz gününüz nasıl geçiyorr :))

OYYY KUZU ya sen abna bi mail bişen atsan yafff.ben senin fotoyu heeeeçç görmedim ki
benim hiç meryem fotom olmadı abla biliyor musun
selamlar kızlar
nassınız bakalım
ben daha yeni geldim eve anneannemin kabrine gittik bugün cuma diye zaten bayada uzak bize..

canım Allah kabul etsin okumanızı..ben de dışarı çıkınca nedense ekmeğe yumuluyorum...anladım ki kendimi....

Son düzenleme:
iyi canım aynen devam ramazan ve iftar programlarına...Laflardık tatlım ama benim çıkmam lazım...adamım hadi eve gidek diii.sonra görüşürz yineee.gece burdayım laflarız bol bol..çok öptümm

canım benim nedemek nedemek yanii benimm canım biricik arkadaşımm püfff istediğin foto olsunn hemencik msn de koyicimm akşam merak etme senın içinnn daglar delerrrimm bennn

hoşş geldinn yarrrr yüreğimee boşver be elalemm neee derseee desinnnn hadi hadi haydiiiiiiiiiiiiiii
napakkk canım benim gördüğün gibi ben delirme saatlerime girmiş bulunmaktayım lütfen anik yapmayınn zararsızımdırr

ohh en güzeli valla:90::90: ben de zararsızım ama her an zararlı olabilirm

kızlarrr ben çıkışta ablama gidiyorum iftara davetliyimm daha doğrusu yengemle biz davetliyiz

yengemi bekliyorum çıkıcam daa bi gelseee

30-05 tarihleri arası devam çizelgesi

aynalar + + + + + + +
irras +i+++++
aysen +++++++
fattma83 -+--+++
nazco +++++++
emidaf --+++++
pinkcat87 +++++++
elifus +++++++
prenses88 +++++++
selinay2002 --++++
gozdee07 +++++++
eylulums +--++++

eksileri olanlar izinlimi bilmiyorum izinlilerse düzeltirim lütfen söyleyinizzzz

selamlar kızlar
nassınız bakalım
ben daha yeni geldim eve anneannemin kabrine gittik bugün cuma diye zaten bayada uzak bize..

allah kabul etsin canım anneannenin mekanınıda cennet etsin

menün güzel canım
inş 67 yi göreceksin

inş haftaya daha güzel olacaz canım

canım sen başvuru yapmadın mı yoksam üniversite tercihlerini

ellerine sağlık canım
eksileri olan izinlilerdi canım

ivett üniversite tercihlerii.. Ben salıdan yapmıştım aslında ama eskişehiri başlara yazmıştım onu değiştirmek için uğraşıyordum şükür ki yapabildim en sona aldım :))

hakkında hayırlısı olsun canım
inş istediğin yer gelir
hangi bölümleri yazdın

iyiyim canım nasıl olsun bugün acıktım baya
düğün hazırlıklarına ara verdim biraz

aa oldu mu şunun şurasında ne kadar kaldı düğüne:90::90::90: off off bende acıktım ezan okunsa bir an önce bi de sahurda yedim fazla su içmedim aldım suyu yanıma içerim diye uyuyakalmışım kalktığımda 4.30'tu. Gelsin gelsin bi açıyım gözümü saat 8 olsun

gelir canım şurda ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…