- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.221
OYYY KUZU ya sen abna bi mail bişen atsan yafff.ben senin fotoyu heeeeçç görmedim kikızlarr ben çıkıyorumm aaaaaa ama üzülmeyinn sadce kısa bi süreliğine geri gelicemm yarım saatee
bu arada bugün gelen misafirim didikiiii oo fadikk zayıflamışsınn didiiii yaa zaten öyle kötü görünmüyodun ama ba böyle dahada iyi olmuşsun dedi :78::78::78::78::78::78::78: bende diidim kii diett yapıyomm açım aççç sen anlarmısın açımm
neysee haydin ben kaçtımm meleklerrrrrr:83::83::83::83::83:
selamlar kızlar
nassınız bakalım
ben daha yeni geldim eve anneannemin kabrine gittik bugün cuma diye zaten bayada uzak bize..
iyi canım aynen devam ramazan ve iftar programlarına...Laflardık tatlım ama benim çıkmam lazım...adamım hadi eve gidek diii.sonra görüşürz yineee.gece burdayım laflarız bol bol..çok öptümmmerhaba kızlaaar ben geldiim :)) Bugün baya tembellik yaptım beklettim sizi biraz o yüzden özür diliyorum ama merak etmeyin annem aldı acısınıı :)) Kalkar kalkmaz direk kilo bildirimimi yaptım sonra annemle gittik hastaneye. Yürüyerek gidip geldik. Sonra annemin her zamanki eczanecisine gittik geldik falan yürüdüm yürüdüm geldim sizleyimm. Deminden beri geçmişi okuyorum oku oku bitmedi yahu ne kadar geri kalmışım :)) Bi de birazcık boynum tutuldu sanki. O değilde şimdi ösym nin sitesine giremiyorum sinirlerim bozuldu :84::84: Bu kadar tembelliğin sonu
Sizler nasılsınız naptınızz gününüz nasıl geçiyorr :))
iyi canım aynen devam ramazan ve iftar programlarına...Laflardık tatlım ama benim çıkmam lazım...adamım hadi eve gidek diii.sonra görüşürz yineee.gece burdayım laflarız bol bol..çok öptümm
OYYY KUZU ya sen abna bi mail bişen atsan yafff.ben senin fotoyu heeeeçç görmedim ki
benim hiç meryem fotom olmadı abla biliyor musun
canım Allah kabul etsin okumanızı..ben de dışarı çıkınca nedense ekmeğe yumuluyorum...anladım ki kendimi....
merhaba kızlaaar ben geldiim :)) Bugün baya tembellik yaptım beklettim sizi biraz o yüzden özür diliyorum ama merak etmeyin annem aldı acısınıı :)) Kalkar kalkmaz direk kilo bildirimimi yaptım sonra annemle gittik hastaneye. Yürüyerek gidip geldik. Sonra annemin her zamanki eczanecisine gittik geldik falan yürüdüm yürüdüm geldim sizleyimm. Deminden beri geçmişi okuyorum oku oku bitmedi yahu ne kadar geri kalmışım :)) Bi de birazcık boynum tutuldu sanki. O değilde şimdi ösym nin sitesine giremiyorum sinirlerim bozuldu :84::84: Bu kadar tembelliğin sonu
canım benim nedemek nedemek yanii benimm canım biricik arkadaşımm püfff istediğin foto olsunn hemencik msn de koyicimm akşam merak etme senın içinnn daglar delerrrimm bennn
hoşş geldinn yarrrr yüreğimee boşver be elalemm neee derseee desinnnn hadi hadi haydiiiiiiiiiiiiiii
napakkk canım benim gördüğün gibi ben delirme saatlerime girmiş bulunmaktayım lütfen anik yapmayınn zararsızımdırr
kızlarrr ben çıkışta ablama gidiyorum iftara davetliyimm daha doğrusu yengemle biz davetliyiz
yengemi bekliyorum çıkıcam daa bi gelseee
selamlar kızlar
nassınız bakalım
ben daha yeni geldim eve anneannemin kabrine gittik bugün cuma diye zaten bayada uzak bize..
dün yazamadım menüleri
sahur
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
domates
2 çay kaşığı reçel
iftar
1 kepçe mercimek çorbası
2 tane kıymalı biber dolması
bir parça pide
salata
arada
1 bardak kola içtim çok içim yanmıştı
artık bu hafta 67 yi görmek istiyorum sıkıldım
ellerine sağlık aslıcım..bu arada sanırım vücut direnç dönemini geçtii.hadi gözümüz aydın....hep beraber verdik bu hafta....Bi şey itiraf ediyim çok fazla verip şahsi olacağına bu şeklide az az ama hep beraber olunca ben daha çok mutlu oluyorum....alan arkadaşlar da bi haftalık bi aksaklık olduğunu biliyoruz..yoksa eminim bi sonraki hafta daha güzel bi tablo olacak inşşşşş.....CANIM TAKIMIM BENİM BEEE...HEPSİNİN ŞU AZMİ YETER...GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU
merhaba kızlaaar ben geldiim :)) Bugün baya tembellik yaptım beklettim sizi biraz o yüzden özür diliyorum ama merak etmeyin annem aldı acısınıı :)) Kalkar kalkmaz direk kilo bildirimimi yaptım sonra annemle gittik hastaneye. Yürüyerek gidip geldik. Sonra annemin her zamanki eczanecisine gittik geldik falan yürüdüm yürüdüm geldim sizleyimm. Deminden beri geçmişi okuyorum oku oku bitmedi yahu ne kadar geri kalmışım :)) Bi de birazcık boynum tutuldu sanki. O değilde şimdi ösym nin sitesine giremiyorum sinirlerim bozuldu :84::84: Bu kadar tembelliğin sonu
30-05 tarihleri arası devam çizelgesi
aynalar + + + + + + +
irras +i+++++
aysen +++++++
fattma83 -+--+++
nazco +++++++
emidaf --+++++
pinkcat87 +++++++
elifus +++++++
prenses88 +++++++
selinay2002 --++++
gozdee07 +++++++
eylulums +--++++
eksileri olanlar izinlimi bilmiyorum izinlilerse düzeltirim lütfen söyleyinizzzz
canım sen başvuru yapmadın mı yoksam üniversite tercihlerini
ivett üniversite tercihlerii.. Ben salıdan yapmıştım aslında ama eskişehiri başlara yazmıştım onu değiştirmek için uğraşıyordum şükür ki yapabildim en sona aldım :))
gözdecimm nasılsın canım
iyiyim aslı ablacım sen nasılsınNapıyosun ne ediyosun nasıl gidiyor düğün hazırlıklarınızz
hakkında hayırlısı olsun canım
inş istediğin yer gelir
hangi bölümleri yazdın
iyiyim canım nasıl olsun bugün acıktım baya
düğün hazırlıklarına ara verdim biraz
sadece kendi bölümlerimi yazdım ablacım. İstanbul-marmara-kocaeli radyo televizyon yine aynı şekilde istanbul-marmara gazetecilik son olarak da eskişehir basın yayın yazdım
hakkında hayırlısı olsun canım
aa oldu mu şunun şurasında ne kadar kaldı düğüne:90::90::90: off off bende acıktım ezan okunsa bir an öncebi de sahurda yedim fazla su içmedim aldım suyu yanıma içerim diye uyuyakalmışım kalktığımda 4.30'tu. Gelsin gelsin bi açıyım gözümü saat 8 olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?