Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada misafilerimi ağırladım yolladım herkes çok beğendi yemekleri

bende menümü yazayım

sahur
1 parça pide
1 kase special k

iftar
1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık taze fasulye
1 parça pide
1 dilm kavun

hizmet ettiğim için bu yediklerimdende hiçbişi anlamadım
açım aslında

yeşil çay içtim
şimdide form çay içiyorum

kızçeler günaydın dün itibarıyla bazı kararlar almış bulunmaktayımmm
bi kutu yaptım kendime her gün olmasada az çok bişiler atıcam bozuk para bazende kağıt para .. düşündümde çok masraf yapıyorum inciğe boncuğa .. kısma vakti artık ..
ay sonu eğer yeteerli param varsa gram altına yetiyorsa onu alıcam 2-3 ayda birde çeyreğe niyetlendim inşşş

ellerine sağlık canım

güzel bir karar almışsın canım tebrikler

kızlar o kadar yorgunum ki daha uyurum ama dedim aslı kalk yeter dedim
kendime gelmeye çalışıyorum
hadi sizde gelin

canım bu aldığın kararı bende uygulamaya çalışıyorum güya
kk da bir topik var haydi hanımlar aydan bir çeyrek alıyoruz diye
millet ay da bi tane alıyo yaneeeeeeeee
ama altın almış başını gitmiş durumda bi çeyrek en son 140 dı şu an ne bilmiyorum :95:

günaydın aslı

bizde sabah namazdan sonra yattık 11 de kalktım
bugün avrupa yakasında halam var ona gitmeyi düşünüyorum eşimde yok bu gece ama tabi bu düşüncemi henüz goncama söyleyemedim

bende onlardan gaz almış durumdayım zaten ev için böyle defter oluşturmuştum kendime benimkindende hergün 1 - 2 lira tırtıklayıp şişeye atıodm bakayım bide ayda çıkarsa eğer altın almaya niyetlendim kız millet neler almış bozuk paraları biriktirerek gördünmü beeee
bu arada altın en son 152ydi yavruuu

hee valla canım hergün dışarı çıksam markete felan eve gelince bozuk para olur ama evde olunca gelen belli olan belki biraz zor oluyo
bende anca maaşta 20 tl attım kenarabi o var tabi onuda 15 ne kadar harcamazsam

hee valla canım hergün dışarı çıksam markete felan eve gelince bozuk para olur ama evde olunca gelen belli olan belki biraz zor oluyo
bende anca maaşta 20 tl attım kenarabi o var tabi onuda 15 ne kadar harcamazsam

walla ben çok niyetine girdim 5 tl ayırdım kendime diğerlerini gene atıcam 9 tl civarı gibi bişii
birde bu yaz güne giricem inş 50 tl olsa 10 kişi ayarlasak 500 eder gene iyi yani
şimdi evede çıkıcaz ya en iyi yol altın biriktirmek altına yatırım para elde olunca gidiyor durduramıyorum kendimi ben

bende güne girmek istiyorum bu sene ama kimse yok giren teyzemler yaptılar geçen sene 100 tl idi ee birde kışın vermek daha zor olur diye giremedim

senin dediğin gibi 50 olsa insana çok koymaz

bende tutamıyorum şu an internet üzerinden bi çanta ve bileklik beğendim alıp almama konusunda kendimi dizginlemeye çalışıyorum

alma kız kov şeytanı aklından beni dinleeee

geçen gün o kadar aradım gezdim ümraniyede bi tane istediğim gibi bi çanta bulamadım

fazla içime sinmiyerekten aldım bi tane ama bu baya baya hoşuma gitti ama canlı canlı görmedende emin olamıyo insan

ben genelde maltepedn alıyorum çantalarımı bütün çanta çeşitleri 20
kız ilkinnn hoşşş gellldinnnnn

bu arada fatoşcum doğum günün kutlu olsun kuzum

rabbim sağlıklı huzurlu nice seneler geçirmeni nasip etsin sevdiklerinle

iyi doğdun bitanem :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…