- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.381
selam kızlar ben geldimde hiçiyi değilim yatıyorum sabahtan beri kafam kalkmıyo çok ağrıyor biraz pc ye takılim dedim kafam dağılsın olmadı dayanamıycam
ben yatıyorum bu gün beni izinli yazın gelmeye hiç halim yok gelsemde yazmaya halim yok
aslı bugün bi yeremi gidecekti
fadik hafta sonu yok
fatoş da gelmemiş
slm kızlar daha önce de söylemiştim ev taşıycaz dişye.bugün temizlik var yarın da taşıncaz.o yüzden internet bağlantımız şimdilik gitti ama eşim hafta içi bağlattıracak.o zamana kadar yazışamayacağım bunun için müsade istiyorum sizden ama yarışmaya devam etmek istiyorum.cumaya kadar mutlaka yazarım ve cuma günü de kilo bildirirm.bol zayıflamalı günler diliyorum...
Kizlar dun iftara davetliyiz demistim ya, yaa sormayin heralde gida zehirlenmesi yasadim. belirtiler onu gosteriyor.
menude sulu kofte, taze fasulce, kozlenmis yogurtlu patlican, firinda tavuk dolmasi, salatalar falan...
ben sadece diyetteyim diye, sulu kofte yedim bir tabak, biraz pilav taze fasulye ve patllican kozleme. eve 12 gibi donduk, bir mide bulantisi , yuzum bembeyaz oldu, esimde aynisi oldu. sulu kofteden oldu diye dusunuyoruz. ikizinde ayni anda midemize dokunmasi zehirlenme diye dusunduk...
biraz cikardim, rahatlayamadim bile, sabah uyandim midem gene iyi degil..
ya acaba kiyma mi bozuktu yada oda sicakliginda durdugu icin kofteler bakteri mi olustu ...
Hepinize afiyet olsun kızlaarr :))
yptığım bi salaklığı sizle paylaşmak istiyorum. Salatayı çok erkenden yapmışım. Zaten domatesleri falan yeni almıştım sıcak sıcaktı yani. Dedim ki buzluğa koyayım en azından soğur daha iyi olur diye :90::90: sonra sonra aldığmda buz tutmuş garibim çıkardığımda ezanın okunması bir oldu. İçeri geçtim sofraya herkes salatayı sordu tabi :90::90: gülüşümden anladılar bi hinlik olduğunu sonra getirdim öyle buz gibi yedik:90::90: Ama nasıl yedim siz bana sorun:90::90:
selam kızlar benim çocuklar hasta olduğu için annemlere geldim yarında burdayım aslı beni iki gün izinli say kuzu öpüyorum hepinizi....
aslıcım olacak inş bu mesele.benim içime doğdu kız.sen sakın heyecan yaptığını farkettirme cool takıl.emin ol kendinden emin olmak türkiye güzeli olmaktan daha güzel bi koz bir bayan için.alırsan al mazsan hadi başka kapıya misalicanım havaalanı meselesi öyle kaldı
bugün bir hal vardı hayırdır dedim şakayla yoksa geliyor musun dedim
o da sana bir daha mahcup olmamak için gününü söylemiyorum ama seni görmeden belçikaya gitmeyecem dedi
bakalım bir aksilik çıkmazsa yinede
beklemedeyim
evet canım ya.evde yanlızım ben de gireyim dedim.aslında çok yorgundum ve bir yığın ütüm vardı ama yine de konuşmak istedim birileriyleeeelifus canım listeyi hazırlarken
emidaf, eylul, selinay, fatmayı izinli yaz canım
fatmayı gerçi altta görüyorum geçmişi okuyor heralde
aslıcım olacak inş bu mesele.benim içime doğdu kız.sen sakın heyecan yaptığını farkettirme cool takıl.emin ol kendinden emin olmak türkiye güzeli olmaktan daha güzel bi koz bir bayan için.alırsan al mazsan hadi başka kapıya misali
evet canım ya.evde yanlızım ben de gireyim dedim.aslında çok yorgundum ve bir yığın ütüm vardı ama yine de konuşmak istedim birileriyleee
naber kuzum nasılsın?nasıl geçti günün?
ii canım ya.sanırım buralar bunalttı beni artık.nefes almakta zorlanıyorum bazenben burdayım canım nasılsın
bu arada bugün yediklerim
sahurda 1 poğaça
1 kk peynir
2 çatal patates kızartması
1 yumurta
1 çay kaşığı nutella
5 bardak su
iftarda davetteydik biraz kaçtı ama
5 bardak su
1 kepçe ayran çorbası
4 yemek kaşığı tavuk güveç
4 yemek kaşığı pilav
1 kepçe hoşaf
1 büyük bardak ayran
2 yemek kaşığı patates püresi
1 dilim güllaç
insan eskileri görünce duygulanıyor ve hoş oluyor.eski dost meclisleri çok güzeldir yaaaa..iyiyim canım çok güzeldi eski günleri hatırladık insan farketmiyor ama bir araya gelince farkediyor baya olmuş dedik süperdi
senin günün nasıldı canım
ii canım ya.sanırım buralar bunalttı beni artık.nefes almakta zorlanıyorum bazenhayattan biraz mola istesem verri mi acep aslııııı çok yoruldum yafffff
insan eskileri görünce duygulanıyor ve hoş oluyor.eski dost meclisleri çok güzeldir yaaaa..
benim günün yoğundu aslında.sabah sahur programına kadar uyumadım.sonra da uyudum ama sabah 8.30 gibi kalktım tekrar.hastane işiyle uğraştım akşama kadar.sonra 5 gibi geldim uyudum tekrar 2 saat.ordan da hazırlanıp iftara gittik yeni döndük işteeee...biraz kaçırdım ama sahurda toparlarım inş
elifus canım listeyi hazırlarken
emidaf, eylul, selinay, fatmayı izinli yaz canım
fatmayı gerçi altta görüyorum geçmişi okuyor heralde
tamam canım benim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?